K

Er
30 Eylül 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
34 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
5 yıl
2010 Lancer klima ötmesi sorunu
Selamlar. 2010 1.8 Lancer sahibiyim, araç 200.000 kmde. Araçta klima devreye girince kayış sesi gibi bir ötme sesi geliyor, gaza bastıkça devirlendikçe çok daha fazla artıyor ses ve bir yerden sonra motoru sarsıyor. Ayrıca eskisine nazaran aşırı zorluyor devirlenmeyi. Birkaç klimacı gezdim, hepsi kompresör bozulmuş dedi ve 3.500 lira civarında masraf çıkardı. Yetkili servis orjinaline 8.000 lira diyor. Bir klimacı komple gazı boşaltıp yağını vs. yenileyip bakım yaptı ama yine düzelmedi. Üstelik kompresörün klima radyatörü yüzünden bozulduğunu ve komple değişmesi gerektiğini söylüyorlar, parçacıklar girmiş kompresöre. Ayrıca soğutmada hiçbir sorun yok, sadece ötme ve motoru çok zorlama derdi var. Velhasıl, değerli forum üyelerinden başına gelmiş olup da çözüm bulabilen var mıdır?
K
5 yıl
LPG İŞLETME KARMAŞASI
Selamlar, çok kısaca anlatacağım ve bilirkişilerden akıl istiyorum. Aracımda LPG mevcut, eski sahibi LPG taktırmış sonra muayeneye girmiş geçmiş ancak son adım olan noterde ruhsata işletme işini yapmamış. Tabi benim eşekliğim ki muayene tekrar geldiğinde yeni farkediyorum. Ruhsatta LPG işli olmadan muayeneye giremiyorum ve noterde ruhsata işlettirmek istediğimde eski muayene raporunu (LPG ile geçilen) ve LPG uyumludur belgesi istiyor ancak bunlar bende yok. Ne yapmam gerek? Sıfırdan LPG taktırmış gibi prosedüre devam da edemiyorum zira fatura vs. gerekiyormuş.. Lütfen akıl verin...
K
8 yıl
Uygulama kapatmada garip problem.
Lenovo Vibe p1 cihazımda android son sürüm yüklü. Sorun şu ki, uygulamaları kapatmak için açtığım ekranda hepsini tek tuşla temizlemek istediğimde bazıları kapanmıyor. Elle tek tek yukarı atınca kapanıyor ya da kapanmıyor fakat en azından açık uygulamalar sekmesinde görünmüyor. Ayrıca bu kapanmayan uygulamaların yanında kilit simgesi var ve bu dönem dönem oluyor. Bazen oluyor bazen olmuyor. Sd kart kullanmıyorum. Ekran görüntüsü ekledim.
< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.