K

Çavuş
17 Eylül 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
13 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
10 yıl
iTunes bugu buldum.
iTunesde bir açık buldum. Basit bir açık olsa bile gayet faydalı. Yani kullanıcı için iyi Apple için kötü bir açık. Ama feedback etmek istediğimde bu hatanın artık Apple'ın olacağı (anlatamadım ama kullanıcı sözleşmesini okursanız anlarsınız) yazıyor. Çok cimri Apple bulduğumuz açıklara ödül bile vermiyor. Acaba ödül veren başka şirket var mı? Zerodium gibi. Çünkü bu bug küçük olsada kullanıldığında iyi verim veriyor. IOS açıklarına bu kadar önem veren şirket neden iTunes açıklarına önem vermiyor?
K
10 yıl
iPad mi iPhone mu?
4 Ay sonra yeni bir iPhone yada iPad alıcağım. Bende iPhone 4S ve Macbook Air var. Alırken iPhone 7 (128GB) mi iPhone 6S Plus (32GB) + Apple Watch (1. Nesil) mu yoksa iPad Pro 9.7 (Hücresel Veri - 32/128) + Apple Pencil mi alayım? iPhone 4S mesajlaşma ve konuşma işlerimi görüyor. Oyun ve tasarım için iPad Pro 9.7 almak istiyorum. Kamerası 6S ile aynı olduğundan ve Apple Pencil ile kullanılabildiğinden iPad Pro 9.7 ilgimi çekiyor ama sonradan pişman olmak istemiyorum.
K
10 yıl
Macbook Air SDCX Kart Yuvası Yardım!
Yakın zamanda Macbook Air aldım. Vatan Bilgisayar'da 128GB hafızası olan sürümü 3.299 TL, 256GB hafızası olan ise 600TL civarı daha pahalıydı. Bende 64GB SDXC kart alırım diye 128GB sürümünü aldım. 64GB microSD kart aldım. Yalnız kutu içinden çıkan SDXC dönüştürücü Mac'lere uyumlu değilmiş. Bilgisayarımın yanında küçük bir çıkıntı (1 Cm civarı) çıkıyor ve tüm zarafetini bozuyor. İnternette araştırdım ama uygun dönüştürücü (microSD to SDXC) sadece yurt dışında var. 1 aylık kargo süresinden dolayı almayı düşünmüyorum. Türkiyede alabileceğim bir mağaza var mı ? Bide bu microSD kartı Mac'in kendi hafızasıymış gibi AppStore dan oyun yükleyip kullanabilir miyim?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.