G

Onbaşı
03 Ağustos 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
27 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
7 yıl
(SS\u0027li) Redbull warm up yarışması için yardımınız lazım sevgili forumdaşlar
Arkadaşlar müzik grubumla (Les Paumes) redbull yarışmasına katıldık birinciliğe oynuyoruz eğer beğenirseniz oy verebilir misiniz?

Link:http://warmup.redbull.com/app/video/102

< Resime gitmek için tıklayın >
G
7 yıl
LG G3 6.0 Stok Yapmak (d855TR) (Çözüldü)
Bende Fulmics custom rom yüklü, garantiye vereceğim için telefonu stok yapmam gerekiyor, KDZ yöntemi android 6 olduğu için işe yaramıyor, TOT ile yapınca da sanırım D855"TR" modeli olduğu için dll model hatası veriyor, LGUP ile denedim onda da unkown model diyor, şu an telefon download modda kaldı, bana D855TR TOT dosyaları lazım veya başka bi yöntemi var mı bunun. Ekran sararması yüzünden garantiye vereceğim, bu şekilde versem garanti gider mi?
G
8 yıl
Bir oyun vardı
Önceden oynadığım bir oyun vardı ismini hatırlamıyorum yardım edin 10 sene falan önce oynuyordum her yer altıgen şeklindeydi turn-based bi oyundu strateji, rpg türünde, tek hatırladığım yerlerin altıgen şeklinde olması bulmam lazım beyler. Buldum beyler The Battle for Wesnoth
G
10 yıl
Türkçe indie/psychedelic/blues müzik yapıyoruz
Kendi aramızda eğlencesine müzik yapıyoruz ne düşündüğünüzü söylerseniz iyi veya kötü sevinirim daha çok dinlenmesi açısından burada paylaşıyım dedim

https://soundcloud.com/sebepsizkavrayis
G
10 yıl
6.1.2 den ios 7 JB ye geçmelimiyim ?
Ben çok fazla tweak kullanmıyorum Appsync sbsettings çalışsın yeter bunlarda sorun var mı ? Bunun dışında ios 7 de ne gibi sorunlar var ? Ios 7nin teması hoşuma gidiyor geçmek istiyorum ama telefonda reset çökme gibi problemler olur mu pişman olur muyum ? Cihaz iphone 4s
G
11 yıl
iPhone sadece facebook\u0027a girmek
Ya arkadaşlar bende facebook paketi var hücresel veriyi açınca mailler, push bildirimleri falan geliyor ve bu paket haricinde tl harcıyor, facebook dışındaki diğer uygulamaların internet erişimini kesnek için tweak uygulama varmı ?
G
11 yıl
.
.
G
11 yıl
Bu puanla ege üni turizm rehberliği olur mu ?
Kesin tutarmı yada olma ihtimali kaçtır ?
Benim puan

378 - Sıralama 9832

Geçen senenin

375.524

11,800
G
11 yıl
25man kasıyor işlemci veya ekran kartı tavsiyesi
Normalde oyunu goodda oynuyorum problem olmuyor fakat 25 mande çözünürlük ve herşey lowda bile kasıyor skillere basınca geç algılıyor.

Benim sistem bu kasması normalmidir
AMD Phenom(tm) II X4 925 Processor
Bellek (RAM) 8.00 GB
ekran kartı amd radeon hd 6850
G
11 yıl
Heyet raporu nasıl alırım
Antalya'da heyet raporu veren hastane varmı nekadar paraysa vericem Antalya olmazsa başka şehirden bile alırım, heyet raporu alan varsa nerden aldınız ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.