S

Onbaşı
05 Eylül 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
359096 Gün Cezalı
356339 gün 5 s. 19 dk.
Gönderiler Hakkında
S
8 yıl
Yeni nesil savas araclari
İnsansiz tanklar;

Arkadaslar selam, suan hali hazir rusyanin 4. nesil tanklari robotlastirmaya uygun t-14'lerini bilenleriniz icin pek uzun uzadiya anlatmayacagim.

Nedir ki yani: ucan, savasan ve nokta atisi yapan ihalari ureten teknoloji tank yapamaz mi? Tank dediysem oyle 50-60 tonluk canavarlar degil. 10-15 ton en fazla 20 ton olmasi gerek.

Turan taktigi misali, hizli suvari birlikleri yerine hizli tanklarin devreye girmesi lazim bana gore. 80 Km hiz degilde 160 km hizla gitmesi lazim. Yildirim savasi (blitzkrieg) yani.

İzledigim bir filmde swat'a yeni atanan egitmen 8-10 yillik tecrubesi olan elemanlara anlatirken bildiginiz her seyi unutun dedi. Tabi bizimkiler ???? Hayirdir hesabi, bundan sonra tek uzmanlik alaniniz hiz dedi. İclerinden nigga'nin biri cikip ne icin ? Diye sordu..

Cunku hiz oldurur diye cevap verdi. Ve bizim isimizde bu 😎

Siz ne dersiniz bu konuda, abd'nin gokyuzu krali f22 degilmi suan? Mukemmel bir hiz ve ceviklik ustunluk saglamiyor mu bu yirticilara?
S
8 yıl
İphone 5s kamera sorunu
Selam;

Arkadaslar tlefonumun kamerasi bozuldu, o bozuldugundan beri flas isigi da calismiyor. Ben bunu degistirmek istiyorum fakar abim 5 sene bu piyasanin icinde bulundugu halde gene piyasaya guvenmiyorum.

50 liralik urunu bana takmasi cartu curtu derken 200 liraya gecirirler. Bana kurnazlik sokmek gibi zekilerin klasik hatasina dusmeden telefonumun kamerasi icin yurtici veya yurtdisindan tedarik edebilecegim yer bilgisi olan varsa lutfen ana bildirsin.

Aciliyeti var cancagizlarim :)
S
8 yıl
Altın VARAKLI yine kriz çıkardı!
https://m.youtube.com/watch?v=4qjE0nRtnOQ

Diyecek laf bulamiyorum sevgili forumdaslar...
S
8 yıl
Avrupada bu yok!
Gencler ben kiminizin bir abisi kiminizin bir kardesiyim. Her seyi bildigini iddaa eden tiplerden degilim onu ayiktirayim bastan.

Ben kisa surede olsa avrupayi tanima firsati elde ettim, zaten kismen dogu avrupali sayilirim :)

Uk (ingiltere), korfez savasi sirasinda binlerce belkide milyonlarca masumun kanina girdi. Tecavuz, hirsizlik ve yagma girla savas sucu isledi. Fakat genele bakarsak bu denli vahseti bile sirf kendi devletleri isledi diye o kadar dillendirmiyorlar. Hatta be hatta yeri gelirse piskin piskin savunabilirler.

Ve lakin ayni suclarin onda birini fransa islese fransayi ve fransizlar cani ilan ederler. Ayni dongu diger medeni (avrupa) devletleri icinde gecerli.

Bu lafimdan sakin sunu cikarmayin, ingilizler fransizlar aptaldir hukumet ne derse ona uyarlar (bu kesim avrupada yeniden hortluyor suan), fakat birlestikleri tek bir konu var;

Milli Çıkarlar..

Asla medeni bir avrupa insanini devletine soverken goremezsiniz, fakat ulkemizde bazi kesimlerde devlete sovmemek koyunluk, comarlik, aptallik vs vs gibi ithamlarla suclanmaya sebebiyet veriyor..
S
8 yıl
Multeciler!
Evet sayin baylar bayanlar, multeciler hakkinda bu baslik altinda sadece ama sadece SAHSİ fikirlerinizi beyan ediniz.

Musadenizle ben basliyorum;

Ulkemizde resmi rakamlara gore 3 milyon bana gore ise 5 milyon+ multeci var. Bunlarin 3 milyonu +15 yasinda. Yani (sahsi kanim) yabanci is gucu.

Bu insanlar vatansiz, assagilamak icin soylemiyorum gercek bu. Kendi binamda 2 tane Turkmen aile oturuyor. Akrabalarinin cogu koylerinde vatan savunmasina katilmislar, bizimkilerin ailesinde kadin coluk cocuk yasli insan fazla oldugu icin ailelerini alip istanbula gelmisler. 25 kisilik ailede 2-3 tane er kisi var sadece.

Bu insanlar savasmak ve vatanlarini korumak icin tek istedikleri biraz destek idi. Ana yurtlarindan biraz destek. Maalesef ki pek alamamislar o destegi, benim sahsi kanaatim degil, kendileri boyle soyluyor.

Uzatmak istemiyorum, konu biraz demogojiye kaydi, beni mazur gorun. Anlatmak istedigim hic birsey daha bitmis degil. Bu insanlara iyilik yapacagiz derken en buyuk kotulugu kendi halkimiza yapiyoruz, heyhat sanki en sagcisindan en solcusuna kadar HALKCİLİK bilincimiz yok.

Beni yanlis anlamayin lutfen, bu insanlari ve halkimizi kurtarabiliriz. Bu insanlari isletebiliriz.

3. Reich'in yaptigi gibi, elimizde buyuk bir is gucu var, bunu kullanabiliriz. Multecileri serbest piyasaya surmek yerine devlet icin calistirabiliriz. Bu bir insanlik sucu veya demokrasi ayibi degildir. Olmasi gereken budur.

Sizin eger baska fikirleriniz varsa bu baslik altinda tartisabilirsiniz. Fakat lutfen siyasi icerikli cumlelerden uzak durunuz. Selametle.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.