7

Çavuş
02 Ağustos 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
361085 Gün Cezalı
356556 gün 22 s. 2 dk.
Gönderiler Hakkında
7
13 yıl
Hesabımın kapatılmasını istiyorum.
Hesabımı kapatmak istiyorum ama cep telefonuyla doğrulama istiyor. Doğrulamak için gönderilen mesaj da eski hattıma gitmiş, kim bilir ne zaman gitmiş hatırlamıyorum bile. Sonuç olarak bu hesabı kapatmaya benim gücüm yetmedi, rica etsem administrasyon beni şöyle temizinden bi silebilir mi? (:

Teşekkürler.
7
14 yıl
PS3 FIFA10 JOYSTICK SORUNU
Maç sırasında pas verdiğimde pası alması gereken oyuncu pası almıyor, bacaklarını açıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
7
16 yıl
:::iPod İçindeki Müzik ve Vidoları Görmüyor:::
Arkadaşlar ben 160GB iPod Classic kullanıyorum. Bugün iPod menüsünden müzik seçeneğine girdim, müzik yok uyarısı aldım. Sanatçılar, Parçalar, Albümler, Cover Flow için de aynısı geçerli. Hepsinin içi boş gözüküyor. Ama ayarlardan baktığınız zaman iPod'un 150GB'ı hala dolu gözüküyor. Yani içindeki müzikler silinmemiş, ama hepsini harddisc modundayken atmışsınız gibi görüyor. 150GB veri kaybetmem söz konusu, ve PC'min harddisc'i verileri yedekleyebilecek kadar büyük değil, 120GB Umarım sorunun nasıl çözülebileceğini bilen biri çıkar. Restore etmek istemiyorum.
7
16 yıl
iGrado - Grado SR60 - Sennheiser PX100
Bilgisi olan arkadaşlar artılarını eksilerini yazabilirlerse çok iyi olacak.. şimdiden teşekkürler
7
17 yıl
DVD SORUNU - ACİL
Arkadaşlar aldığım DVD filmi menüsündeki butonlara tıklayamadığım için izleyemiyorum.

Bütün reklamlar falan geçiyor, sonra DVD menüsü geliyor Play, Special Features, Scene Selection falan.. Ama hiçbirine tıklayamıyorum.Acil yardım edin, hangi programı kullanmalıyım?

(K-Lite Codec Pack'lı Media Player Classic ve Power DVD programları ile sorun yaşıyorum, başka önerirseniz sevinirim)
7
17 yıl
50TL\u0027nin altında EP630 ile yarışabilecek kulaklık?
Var mı?
7
17 yıl
iPod Kasa
Bir arkadaşım iPod'unun kasasını çatlatmayı başarmış.Sadece kasa satın alabileceği bir site var mı?
7
17 yıl
IPOD CLASSIC 160GB
Arkadaşlar eğer fikrimi değiştirmezsem yarın bu saatlerde iPod 160GB almış olacağım.Hem harici harddisc hem süper bi mp3 çalar hem de ileride daha ileri bi modeli çıktı diye değiştirme ihtimalim yok.Yani ne kadar ilerisi çıkabilir ki? Sonuçta müzik dinliyosun,ve maksimum bellek ve ses kalitesi dışında ne verebilir sana bi mp3 çalar? Bu alet de bunları karşılıyor.Almamın tek sebebi bu fikrim yani.Fiyatı da 470Ytl.Ne dersiniz? Almalı mıyım,almamalı mıyım? Neden? Şimdiden teşekkürler,iyi eğlenceler..
7
17 yıl
***UYKUSUZ DERGİSİ 1. SAYI FULL DOWNLOAD***
Arkadaşlar buradan uykusuz dergisinin ilk sayısının tamamını indirebiliyorsunuz.Sayfalar yazarlara göre ayrılarak düzenlenmiş.Yani dergiyi indirmeden de tıklayıp tek tek sayfalara bakabiliyorsunuz...Önemli değil :)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.