A

Onbaşı
23 Ağustos 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
9 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
7 yıl
Ankara Baburtech Leptop Tamir ve Parça Satışı
Her marka leptop tamiri yapılır. Bir çok markanın donanım ve yedek parçaları bulunmaktadır. Sitemize girip ihtiyacınıza uygun parçalara bakıp satın alabilirsiniz. İletişim bilgilerimiz sitemizde mevcuttur.
http://www.baburtech.com/
A
8 yıl
Bu motoru nasıl Çalıştırırım
Arkadaşlar Elimdeki motoru fön makinesinden söktüm ama 220 volt olsa gerek akü ile çalıştıramadım :D direk prize takıp denemeden önce bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirmi ?
< Resime gitmek için tıklayın >
A
8 yıl
ASUS P5LD2-X 1333 BİOS MU GÜNCELLEYEMEDİN COMON
ASUS P5LD2-X 1333 kullanıp da bios da güncellemede sıkıntı yaşamayan yok sanırım. Sorunu uzun zaman uğraşıp çözdüm arkadaşlar yapamayan varsa seve seve yardımcı olurum hiç problem değil aklını aldım kartın aklını yok cd ile yaptım olmadı yok program bulmuyor güncellemiyor artık hikaye Ulan sanki dünyayı kurtardım he





< Resime gitmek için tıklayın >
A
8 yıl
Cpu sıcaklık değerlerinden anlayan gelsin
Arkadaşlar bu çekirdek 3 deki sıcaklık neden bu kadar fazla bir türlü düşüremiyorum. çekirdek 2 ile 2 katı sıcaklık farkı var< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.