B

Teğmen
01 Ağustos 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
133 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
3 yıl
İstegelsin - Garanti BBVA 240-40 İndirim (Kişiye Özel 16-31 Mart 2021)
Garanti BBVA mobil kampanyalar bölümünde belirli müşterilere özel para transferi ve ödeme işlemi yapanlara,İstegelsin'de geçerli 240-40 indirim kodu.
7000 işlem için geçerli.

< Resime gitmek için tıklayın >
B
3 yıl
istegelsin’de 40 TL’ye varan Bonus,BonusFlas ile 50 TL Bonus! (16-28 Şubat 2021)
< Resime gitmek için tıklayın >
NASIL KAZANIRIM?
istegelsin’de; SMS ile kampanyaya katılan müşteriler ayrı günlerde ve tek seferde her 180 TL ve üzeri alışverişlerine 20 TL, toplamda 40 TL Bonus, BonusFlaş uygulaması üzerinden kampanya katılımlarında toplamda 50 TL bonus kazanacaktır.

Kampanya dahilindeki işlemlerin mutlaka Garanti BBVA posu kullanılarak gerçekleştirilmiş olması gerekmektedir.
DİĞER BİLGİLER
  • istegelsin’de; SMS ile kampanyaya katılan müşteriler ayrı günlerde ve tek seferde her 180 TL ve üzeri alışverişlerine 20 TL, toplamda 40 TL Bonus, BonusFlaş uygulaması üzerinden kampanya katılımlarında toplamda 50 TL bonus kazanacaktır.
  • Kampanya kapsamında 16-28 Şubat 2020 tarihleri arasında istegelsin’de her 180 TL ve üzeri alışverişlere 20 TL, toplamda 40 TL Bonus, BonusFlaş uygulaması üzerinden katılımlarda 50 TL bonus yüklenecektir.
  • Kampanyadan yararlanmak için  harcamadan önce Garanti Bonus kart sahipleri “ISTEGELSIN” yazıp 3340’a SMS gönderebilir yada BonusFlaş uygulaması üzerinden "Hemen Katıl" butonunu tıklayarak kampanyaya katılabilirsiniz.
  • Ayrı günlerde ve tek seferde yapılan 180 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir. Aynı gün içerisinde yapılan birden fazla 180 TL ve üzeri harcamaların ilki kampanya dahilindedir.
  • Kampanya müşteri bazındadır. SMS ile katılanlar en fazla 40 TL bonus, BonusFlaş ile katılanlar en fazla 50 TL bonus kazanabilir.
  • Müşterinin ilk katıldığı kanal kampanya dahilinde kabul edilecek olup sms ile katılım sonrasında yapılan BonusFlas katılımlarında ekstra 10 TL Bonus kazanımı olmayacaktır.
  • 10 TL BonusFlaş katılım ek ödülü sadece 2. harcamasını tamamlayan müşterilerimize verilecektir. BonusFlaş’tan katılan ve sadece 1. İşlemini gerçekleştirmiş müşterilerimiz 20 TL bonus’a hak kazanacaktır.
  • Kazanılan bonuslar 4-21 Mart 2021 tarihleri arasında kullanılabilmektedir.
  • Kullanılmayan bonuslar 22 Mart 2021 tarihinde geri alınacaktır.
  • İptal ve iade işlemlerinde bonus yüklemesi yapılmayacaktır.
  • Kampanya ilk alışveriş indirimi, başka indirim ve diğer iş birlik kampanyalarla birleştirilemez
  • Kampanyaya sadece Garanti Bonus kredi kartları içindir. Bonus, Bonus Flexi, Flexi, Bonus Genç, Bonus American Express dahildir.
  • Ek kart, sanal kart dahildir.
  • Money Bonus ve Paracard kampanyaya dahil değildir.
  • Flexi, Bonus Flexi ve Bonus Genç ile katılım için harcamadan önce “EVET ISTEGELSIN” yazıp, bir boşluk bırakıp kartlarının son 6 hanelerini 3340’a SMS göndermeleri gerekmektedir. Kampanya katılım kısa mesajının sistemimize ulaşmasından sonraki işlemler dikkate alınacaktır.
  • Kampanya dahilindeki işlemlerin mutlaka Garanti BBVA posu kullanılarak gerçekleştirilmiş olması gerekmektedir.
  • Gönderilen SMS ler, Garanti BBVA sisteminde bulunan ve harcama yapılan kartın bağlı olduğu cep telefonu numarasından gönderilmelidir.
  • Bankada kayıtlı numarasıyla gönderilen katılım SMS’inden sonraki işlemler dikkate alınır ve her bir operatör kendi tarifesi üzerinden ücretlendirilir. Kampanyaya katılım için gönderilen SMS Turk Telekom aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 1,00 TL, Turkcell aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 1,00 TL, Vodafone aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,415 TL olarak ücretlendirilir. Geri Dönüş SMS leri Garanti BBVA tarafından karşılanır.
  • istegelsin ve Garanti BBVA kampanya koşullarını değiştirme ve durdurma hakkını saklı tutar.
B
3 yıl
İstegelsin\u0027de 20 TL İndirim ve 20 TL MaxiPuan! (16-31 Ocak)
Kampanya Ayrıntıları
​16-31 Ocak 2021 tarihleri arasında Maximum Kart’ınızla istegelsin’den tek seferde yapacağınız 200 TL ve üzeri alışverişinize işlem anında 20 TL indirime ek 20 TL MaxiPuan!
Katılmak için: Maximum Mobil’de “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir. Katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz. 

  • 16-31 Ocak 2021 tarihleri arasında Maximum Kart’ınızla istegelsin.com’dan tek seferde yapacağınız 200 TL ve üzeri alışverişinizde 20 TL MaxiPuan ve 20 TL indirim!
  • Katılmak için: Maximum Mobil’de “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir. Katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz. 
  • Kampanya ilk alışveriş indirimi banka ve diğer marka iş birlik kampanyalarıyla birleştirilemez
  • Kampanyaya dâhil olan kartlar ve işlemler: İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, İş'te Üniversiteli, Maximum Genç), İş Bankası Bankamatik Kartları, MaxiPara Kartlar kullanılarak yapılan alışverişler, kampanyaya dâhildir.
  • Kampanyaya dâhil olmayan kartlar ve işlemler: Ticari Kartlar, Aidatsız Kartlar, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum özellikli POS cihazından yapılmayan işlemler, kampanyaya dâhil değildir.
  • Ödül kullanımı: MaxiPuan’larınız 16 Şubat 2021 tarihinde en son kullandığınız kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 26 Şubat 2021’dir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil'e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Kampanya, kredi kartı bazında değil, müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanyadan bir kere yararlanabilir ve en fazla 20 TL MaxiPuan kazanabilir. 
  • Ek Koşullar: Kampanyaya ilişkin Maximum Mobil barem gösterimleri bilgi amaçlı olup, iade ve iptal işlemlerini içermemektedir. Ödül MaxiPuan yüklenmesinde Bankamız kayıtları esas alınacaktır. İş Bankası ve İstegelsin kampanyayı durdurma veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.
 

Kampanyaya dâhil olan kartlar ve işlemler: İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, İş'te Üniversiteli, Maximum Genç), İş Bankası Bankamatik Kartları, MaxiPara Kartlar kullanılarak yapılan alışverişler, kampanyaya dâhildir. 
 
Kampanyaya dâhil olmayan kartlar ve işlemler: Ticari Kartlar, Aidatsız Kartlar, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum özellikli POS cihazından yapılmayan işlemler kampanyaya dâhil değildir. 
 
Ödül kullanımı: MaxiPuan’larınız 16 Şubat 2021 tarihinde en son kullandığınız kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 26 Şubat 2021’dir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil'e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Kampanya, kredi kartı bazında değil, müşteri bazındadır. 20 TL indirim tutarı alışveriş esnasında sepet tutarına anında yansıtılacağı için Maximum Mobil uygulamasında hedef alışveriş tutarı 180 TL olarak görünecektir. Kampanya kapsamında kazanılabilecek en fazla MaxiPuan tutarı 20 TL, maksimum indirim tutarı ise 20 TL’dir.
 
Ek Koşullar: Kampanyaya ilişkin Maximum Mobil barem gösterimleri bilgi amaçlı olup, iade ve iptal işlemlerini içermemektedir. Ödül MaxiPuan yüklenmesinde Bankamız kayıtları esas alınacaktır. İş Bankası ve İstegelsin kampanyayı durdurma veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.

https://www.maximum.com.tr/TR/kampanyalar/kampanya-ayrintilari/Sayfalar/kampanya-ayrintilari.aspx?CampaignName=maximum-kartinizla-istegelsinde-20-tl-indirim-ve-20-tl-maxipuan&IdCampaign=NDY0MA==-ISB

< Resime gitmek için tıklayın >
B
8 yıl
iphone 6s ekran koruyucu tavsiyesi
arkadaşlar merhaba
iphone 6s için önerebileceğiniz kaliteli bir ekran koruyucu var mı?
B
11 yıl
SQL Server 2012 ile Veritabanı Programlama Eğitimi
Tamamen pratiğe yönelik olarak tasarlanan bu eğitimde dünyanın en yaygın kullanılan Veritabanı Yönetim Sistemi olan SQL Server'ın en son sürümü olan SQL Server 2012 ile sorgulama ve programlama işlemlerini nasıl gerçekleştirileceğine değinilecektir. Detaylı bir eğitim olarak tasarlanan bu eğitimde işlenecek bazı konu başlıklarının ise şöyle olması planlanıyor. Ayrıca katılımcılara İsmail Adar'ın yazmış olduğu "SQL Server 2012 Programlama ve Yönetim" Kitabı hediye edilecektir. Eğitimle ilgili ayrıntılar için ismailadar@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.



· SQL server'a Giriş

· TSQL Sorgulama Dilinin Temelleri

· Select Deyimi ile Sorgulama

· Filtreleme ve sıralama

· Gruplama ve Gruplanmış Veri üzerinde Çalışma

· Birden Fazla Tablo Kullanarak Sorgulama

· Alt sorgular ve İç içe Sorgular

· İleri Seviye Sorgulama Teknikleri

· SQL Server Tablo Tasarımı

· Sık Kullanılan SQL Server Fonksiyonları

· DML İşlemleri

· View Objeleri

· Stored Procedure Objeleri

· Kullanıcı Tanımlı Fonksiyonlar

· Sorgu Performansını Artırma Yöntemleri

· C# ile Temel Veritabanı Programcılığı
B
15 yıl
SONY FW-Serisi Modeller arasında kararsız kaldim.
Merhaba arkadaşlar,önümüzdeki günlerde FW Serisi almayı düşünüyorum.

3 model var.


1. SONY VAIO VGN-FW280J/H (4 GB) Fiyatı:2370 TL


İŞLEMCİ: Yeni Nesil Intel Montevina 1066 MHz. 2.26 GHz. 3 MB Cache Bellek P8400 İşlemci
RAM: 4 GB DDR2 800 Mhz. (Max. 4 GB) Ram
HDD: 320 GB SATA (7200 Rpm)
OPTİK SÜRÜCÜ: DVD-RW Double Layer & Blu-ray Disc Read&Write
EKRAN KARTI: Yeni Nesil Intel 4500MHD Max.1340 MB Ekran Kartı

Ekran XBrite-FullHD
Ekran Boyutu 16,4''
Ekran Çözünürlüğü 1600 x 900
Çözünürlük Tipi WXGA ++ LCD

2. SONY VAIO VGN-FW21E (4 GB) Fiyat 1760 TL

İŞLEMCİ: Yeni Nesil Intel Montevina 1066 MHz. 2.26 GHz. 3 MB Cache Bellek P8400 İşlemci
RAM: 4 GB DDR2 RAM 800 Mhz (Max.4 GB)
HDD: 320 GB SATA (5400rpm) HDD
OPTİK SÜRÜCÜ: DVD-RW Double Layer&Blu-Ray DL READ
EKRAN KARTI: ATI Mobility Radeon HD 3470 Max 1530 MB Ekran Kartı

Ekran WXGA++
Ekran Boyutu 16.4''
Ekran Çözünürlüğü 1600X900
Çözünürlük Tipi X-Black ECO

3. SONY VAIO VGN-FW260J/H (4 GB) Fiyat : 2030 TL

İŞLEMCİ: Yeni Nesil Intel Montevina 1066 MHz. 2.26 GHz. 3 MB Cache Bellek P8400 İşlemci
RAM: 4 GB DDR2 RAM 800 Mhz (Max.4 GB)
HDD: 250 GB SATA (5400 Rpm) HDD
OPTİK SÜRÜCÜ: DVD-RW Double Layer&Blu-Ray DL READ
EKRAN KARTI: Yeni Nesil Intel 4500MHD Max.1340 MB Ekran Kartı

Ekran WXGA++
Ekran Boyutu 16.4''
Ekran Çözünürlüğü 1600X900
Çözünürlük Tipi X-Brite ECO


İşlemci ram ve harddisklerde bir sorunum yok.Sürücünün en azından bluray okuması dogru tercih olacaktır,önümüzdeki senelerde bluray in yaygınlıgı artacak,bluray fiyatları ucuzlayacak.Burda 2 sorum olcak

2.ile 3. arasındaki 270 tl fark için intel ekran kartlı olanı tercih etmem mi dogru?Ati ısınma sorunu oldugu biliyorum.Az bir miktar olsa hic dusunmeden inteli tercih ederim.

1 ile 3. arasında bluray yazma ozelligi icin 300 TL fazla vermek sizce ne kadar doğru?

Bu 3 ünden hangisini almalıyım.Teşekkürler.
B
17 yıl
Windows oturumu niye baslamiyor?
Bilgisayarimi baslattiktan sonra windows yukleniyor yazisi cikiyor,bu islem bittikten sonra windoes un acilmasi gerekir. tam oturum acilacakken bilgisayar olece kaliyor monitorde goruntu falan yok.Bu durum bazen oluyor.4-5 Kez denedikten sonra mutlaka windows aciliyo.Bunun nedeni sizce ne olabilir arkadaslar?

dip not=Gecen ay board uzerindeki pili degistirdim.dogru pil aldim merak etmeyin bu konuda.Onceden bole birsey yoktu
B
17 yıl
675-800mhz ram bir arada calisir mi?
1GB(512MBX2) CORSAIR XMS2PC2-6400DDR2 DUAL RAM 800mhz almayi dusunuyorum..bende suan imzamdaki kingston hyperx 675mhz 1GB dual ram var.bunlar asus p5wd2 premium anakartta birlikte calisir mi?veya hic almayip ilerde 1GB*2 dual 800mhz Kingston ram mi aliyim?
tesekkurler ...
B
18 yıl
ASUS EN7800GTX-Oyunlarda sicakligi normal mi?
arkadaslar oyunlarda ASUS EN7800GTX ekran kartimin sicakligi 70-75 dereceye cikiyo...nba live 2006 oynarken ya makina restart atiyo ya da oyundan cikiyo..ne yapabilirim sorun neden olabilir ...ekran karitinin en son cikan driver ini nvidia sitesinden yukledim...Fan mi yetersiz anlamadim...bilginize...
B
18 yıl
MOVED: Makina resetliyor...Acill yardim...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.