D

Teğmen
01 Ağustos 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
72 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
4 yıl
hepsiburada ve hepsijet rezaleti
Hepsiburadadan ve diğer e ticaret sitelerinden yillardir alişveriş yaparım ancak şimdiye kadar böyle bişey görmedim.

25 nisan tarihinde Yazicimin biten kartuşu için hepsiburadadan kartuş satin aldim 27 nisanda kargoya verildi ürün tamı tamına 16 gündir Hepsijet kargo firmasinda tarafima teslim edilmedi. Hepsijet firması telofonla ulaşmak mümkün değil canlı destekle uşaltim ancak geri dönen yok konuya ilgisizler.
Peki hepsiburada ne yaptı dersiniz. Telofonla aradım işleme konmustur dendi günler geçti çözüm yok. mesaj attim gerekli yerlere şikayet edeceğim dedim . konuyu takip ediyoruz yazmişlar ancak ben ürünü alalı 18 gün oldu geri dönüş bile yapmıyorlar. Ya< Resime gitmek için tıklayın >ni demek istediğim herhangi bir olumsuz durumda hepsiburada ve anlaşmalı kargosu hepsijet konuyu çözemiyor. Rezalet ...

Edit: Şikayetvar şikayeti ve Ulaştırma Bakanlığı Sikayetim sonrasında (20gun sonra) para iadesi yapmışlar. Ürünü tekrar yollayalım mi diyen yok. Bu arada karttus fiyatları fırladı zaten . Yüksek fiyattan tekrar sipariş verdim. Hb eski hb değil.
D
14 yıl
pirhana explorer 3,5
pirhananın yeni bu modelinin özellikleri iyi gözüküyor. sizce bu modelmi yoksa navitect px 120 mi. explorer in vakumlu ayak tasarımını pek beyenmedim.
D
16 yıl
kaskonet
Garantinin normal kaskoya göre %20 indirimli olan bu ürünü hakkında ne düşünüyorsunuz. renaultun ankarada bu servis için anlaşmalı celik oto var sizce nasıl bir servis? paylaşalım..
D
16 yıl
hp2207 contrast brigtness ayarlarını yazalım
HP w2207h monitörü yeni aldım ayarlamalar hakkında bence en uygun
kırmızı: 150
mavi: 150
yeşil : 150
contrast :75
brigtness :50
Arkadaşklar herkes ayarlamalarını yazarsa ona göre bi kıyaslama yapabiliriz..
D
17 yıl
megane 2 park sensörü
arkadaşlar sıfır km aldığığım renault megane 2 aracımla birlikte park sensörüde hediye ettiler (çetaş) yanlız ben park sensörünü kullanmadığım için taktırmadım. O yüzden özellikle park sensörü düşünen arkadaşlar için ucuza verebilirim (90) ytl . düşünen arkadaşlar mail atabilir conurc@yahoo.com saygılar. Özellikler: sesli uyarı ve mesafe göstergeli saygılar.
D
17 yıl
websepetim.net satiliktir
websepetim.net satiliktir mail:conurc@yahoo.com
D
17 yıl
digital KABLO net baglantım yapıldı
arkadaşlar bağlantı bugün yapıldı vestel 37750 lcd ile deneyimlerimi yakında paylaşacagım bakalım kablolunun diğitalinde lcd yayını nasıl saygılar
D
17 yıl
vestel 37 lcd 1930 ytl
Arkadaşlar lcd tv almayı düşünüyorum Vestel acayip fiyat kırmış 96 ekran 1930 ytle bırakıyorlar. Sizce bu tv alınırmı(siyah olan)kullanan arkadaşlar varmı. Benim tek takıldığım nokta 96 ekranlarda kontrast 1:800 bu tv yayını için sizce az değilmi kafam karıstı kontrast biraz daha yüksek olsa hemen alıcam bu tv yi fiyat çok iyi. bu arada lg çok güzel ama pahalı 2550 diyorlar.
D
17 yıl
sıfır megane II nin boyası bozulurmu
Arkadaşlar 2006 model dci sportway megane sedan aracım var. Renk metalik gri. Şimdi olaya bakın aracımı aldıktan bikaç aysonra boyanın belli bölgelerde bozulduğunu farkettim özellikle tavanın bi kısmında çok belirgin bir bozulma vardı, servise gittiğimde ilgili yere pasta cila yapmıslar ama geçmemiş gözle görülür şekilde yaklasık 5 cm karelik bi yer. Neyse servis yani neziroğlu boyanın kus pisliğinden bozulduğunu yapacak bişey olmadıgını söyledi. benim sormak istediğim sizce kuş pisliği boyayı bu derece bozabilirmi arkadaşlar. Bozamaz ise garantiden yararlanarak meseleyi çözebilirmiyim bu konuda uzman arkadaşlar bilgi verebilirse sevinirim. şimdiden tşkrler..
D
17 yıl
Vestel AV4000
Arkadaşlar özellikle şık görüntüsü ve uygun fiyatıyla ilgi çeken AV4000 kullanan arkadaşlar varmı.Kullanan arkadaşlar olumlu yada olumsuz düşüncelerini yazarlarsa sevinirim çünkü bu aralar AV4000 almayı düşünüyorum saygılar...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.