O

Çavuş
02 Ağustos 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
62 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
2 yıl
S22 alma kararsızlığı yardım
Merhaba ,

Şuan a10 32 gb kullanıyorum ve bana artık yetersiz gelmeye başladı bende S22 almayı düşünüyorum ancak heryerde bataryasının çok çabuk bittiği yazmakta sırf buyüzden çok kararsızım kullananlar ne gibi yorum yapar acaba oyun oynamayacağım hiç telefonla bu arada.
O
2 yıl
Bugün bedelliye başvursam 31 aralık satt 18:00 kadar yetişirmi ?
Merhaba arkadaşlar malum 43 bin 31 aralık saat 18:00 kadar yoklama , sağlık kararı ve paranın ödenmesi işlemlerinin bitmiş olmasını istiyor bugün başvursam bu işlemleri 31 aralık tarihine kadar bitirebilir miyim acaba ?
O
3 yıl
Vodofone FreeZone Olan var mı ?
Merhaba arkadaşlar Biletix konser biletlerin de Freezone olanlara %50 indirim var acaba Vodofone yanımda uygulamasından fırsat kodunu benimle paylaşacak varmıdır ?
O
4 yıl
Samsung 55TU8500 alınmalımı ?
Merhaba bugün 5500-6500 aralığında 55 inç bir Tv alacağız şuan 55TU8500 en mantıklı seçenek gibi duruyor acaba deneyimliyen ve farklı bir tavsiyesi olan varmıdır ?
O
4 yıl
0 araç alinirken onerilen kaput filmi,b.koruma vb yapılmalımı ?
Merhaba , 0 seat leon aldık satış danismani aracin geldigini ve kaput koruma, cam filmi,boya koruma,motor koruma ve koltuk koruma islemlerini kendi servisinde yapilmasini önerdi.Daha onceden bu islemleri hic yaptirmadim. Acaba yaptirmalimiyim önerilerinizi merak ediyorum.

Fiyat: 2500
O
4 yıl
1.0 Tsi Octavia Nasıldır ?
Merhaba arkaşlar , 1.6 TDI 2015 Jetta aracımızı sattık şimdi yerine 1.0 Tsi octavia ambition almayı düşünüyoruz 2.el 1.0 Tsi Motor ile Octavia deneyimleriniz nasıldır acaba ? 1.6 TDI den sonra performans olarak sorun yaşarmıyız ? 4 Kişilik bir aileyiz.
O
4 yıl
SSD yardım
Merhaba arkadaşlar Laptopum için SSD almak istiyorum ancak Şuan kullandığım HDD yi kople nasıl aktaracagım ? Yani Windowsu falan kople geçirip tak çalıştır yapabileceğim bir yol varmıdır yardımcı olurmusunuz.
O
6 yıl
Xenon veya beyaz far yardım
Merhaba.2014 jetta trendline aracımız var xenon farlar çok hosuma gidiyor ama mercek konusu var sanırım göz alıyor diye.Acaba tavsiyeniz varmdır nasıl yapılabılir.
O
7 yıl
Pc kendini surekli yeniden baslatiyor.YARDIMM
Arkadaslar lenovo laptopumu ayarlardan sıfirladim ve sifirlama bittiginde hosgeldiniz kisminda surekli kendini yeniliyor ve acilmiyor.
< Resime gitmek için tıklayın >
Goruntuyu paylastigim gibi sureklu yeniliyor burayi ve acilmiyor.Nasil bir yol izlemeliyim ?
O
7 yıl
Tüm oyunlarda kasma var.YARDIMMM
Arkadaslar 1 Yıllık laptopum yüklü olan tüm oyunlarda fps düşüşü yaşiyorum.Örneğin 45 olan fps bi anda 15 düşüyor 3-4 saniye sonra geri yükseliyoor ama sürekli oluyor bu durum.Bundan 3-4 ay oncesıne kadar böyle bir sorun yoktu acaba bu konuda bir fikri olan varmı.

Örneğin F1 2014 oyununu 15 fps ile oynuyorum nerdeyse en düşük ayarlarda ben 10 yıllık pc de daha yüksek görüyorum değeri.

sistem özellikleri.
İşlemci: i5 6200U
Ram: 8Gb
Ekran Kartı: 940Mx 2Gb

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.