M

Er
27 Temmuz 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
26 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
6 yıl
Tekirdağ’da Bağlanıp Tecavüze Uğrayan Köpeğin Görüntüleri Şok Etti
< Resime gitmek için tıklayın >
Süleymanpaşa ilçesinde bulunan Yavuzlar Mahallesinde gerçekleşen olayda söz konusu cani önce köpeği poposu havada kalacak şekilde ağaca bağlamış, ardından defalarca tecavüz ettikten sonra boğarak öldürdüğü anlaşılıyor.
Bir vatandaşın ihbarı sonucu ulaşılan ancak belediye tarafından bir çöp kamyonu gönderildiği öne sürülen olayla ilgili araştırmalar sürüyor.
Bu kadar planlı, bu kadar organize bir tecavüz ve cinayeti işleyenin emin olun sonra ki hedefi çocuklar ve kadınlar olacak
Daha detaylı bilgi için:https://patipuf.net/haber/tekirdagda-baglanip-tecavuze-ugrayan-kopegin-goruntuleri-sok-etti/
M
6 yıl
Scottish Fold Kedilerin Özellikleri ve Bakımı
Scottish Fold; öne ve içeri doğru kıvrılmış kulakları ile ünlü, akıllı, evine ve sahibine bağlı, tam bir oyun delisi olan; ortalama ömrü 15 yıla kadar uzanan, sevimli mi sevimli bir kedi türü olarak karşımıza çıkıyor. Oldukça sıcakkanlı , çocuklarla dostluk kurabilme yeteneğine sahip olan Scottish Fold; genellikle gri tonlarındaki kısa tüyleri, kocaman gözleri, üstün zekası ile diğer kedi türlerinden ayrılıyor.

Yakın zamanda bir kedi sahiplenmeyi düşünüyor; sahipleneceğiniz kedinin hem sevimli, hem zeki hem de sıcakkanlı olmasını diliyorsanız; Scottish Fold’un tam da size göre olduğunu söyleyebiliriz.

< Resime gitmek için tıklayın >

Bu kedi ırkı osteokondrodisplazi isimli bir genetik rahatsızlığa sahiptir. Bu rahatsızlık kemik ve kıkırdaklarda aşınmaya sebep olur. Bunun sonucunda Scottish Fold’lar hayatı boyunca acı çekerler. Bu sebeple Scottish Fold ırkının üretimi etik olmayıp üretilmemesi için kesinlikle satın alınmamalıdır.

Scottish Fold Özellikleri Nelerdir?

Evine, sahibine bağlı, sadık bir DOST!
Oyun oynamaktan hoşlanan, tam bir OYUN DELİSİ!
Sessiz ve sakin huylu, UYSAL bir MİNNOŞ!
Özgürlüğüne oldukça düşkün olan bir ŞİRİNE!
Şefkatli ve merhametli bir ARKADAŞ!
Genellikle gri tonlarında ve duman renginde olan bu kedi cinsi; ilk kez 1961 yılında İskoçyalı bir çiftçi tarafından fark edilmiş; 1970 yılına kadar yeni bir kedi türü olarak kabul edilmemiştir.

Diğer ırklardan tamamen farklı kulak yapısı ile dikkat çeken Scottish Fold’un kulak özellikleri; 1970 yılına kadar genetik bir bozukluk olarak tanımlanmış ancak 1970 yılında bu kedi türü; farklı bir cins olarak benimsenmeye başlamıştır.

1970 yılında Amerika’ya 3 yavru Scottish Fold götürülmüş; bu kedi ırkının devamlılığının sağlanması için yavru kediler; kedi yetiştiricilerine teslim edilmiştir.

1973 yılında CFA(Kedi Meraklıları Birliği) tarafından tanınan Scottish Fold; günümüzde Amerika’da en çok sevilen ve en popüler olan ilk 10 kedi ırkı arasında yer alır.


Scottish Fold Karakteristik Özellikleri:

Yeni ortamlara alışmakta zorluk çekmeyen bu şirin dostumuz; aynı zamanda iyi bir fare avcısıdır. Scottish Fold’un en belirgin özelliği ise içeriye doğru kıvrılan minik kulaklarıdır.
Kulaklarını yukarı-aşağı doğru kolaylıkla hareket ettirebilen Scottish Foldun; çeneleri ve dişleri de oldukça sağlamdır.
Yuvarlak kafaları ve kısa burunları ile oldukça şirin görünen Scottihs Fold; geniş göğüslere ve gelişmiş omuzlara sahiptir.
Kadifemsi his veren, yoğun kısa tüyleri bulunan bu türün bebeklerinin kulakları 3. haftadan sonra öne doğru kıvrılmaya başlar.

Scottish Fold Bakımı Nasıl Olmalıdır?

Oyun oynamayı çok seven bu türün odasını mümkün olduğunca oyuncaklarla doldurun ve sık sık onunla oyun oynayın.
Tüylerini haftada 2-3 kez olacak şekilde taramayı unutmayın.
Tüyleri kolaylıkla kırılmaya müsait olduğu için veteriner hekimden aldığınız özel bir tarak ile tüylerini tarayın.
Kedinizin ayak aralarına kedi kumu yapışma olasılığı oldukça yüksek olduğu için kaliteli kum kullanın!
Kedinizi kaliteli kuru mamalar ile besleyin. Arada sırada ona ödül mahiyetinde ıslak mama da verebilirsiniz.
Kedinizin duyma ile ilgili problemler ve sorunlar yaşamaması adına her gün düzenli olarak kulak temizliğini ihmal etmeyin!
M
7 yıl
Evcil \u0026 Yabani Hayvan Portalı Patipuf.net
< Resime gitmek için tıklayın >
Patipuf.net başta kedi, köpek, kuş, tavşan olmak üzere evli ya da yabani her türden hayvanlara dair eğlenceli-ilgi çekici, bilgilendirici içerikler yayınlayan, yeri geldiğinde hayvanseverlerin ve hayvan dostlarımızın haberlerini yaparak onların sesi olan bir sosyal sorumluluk projesidir.
Patipuf.net
• Tepkileri medya tarafından gündeme getirilmeyen hayvansever kesmin ihtiyaç duyduğu “medya gücü”nü karşılama,
• Sevimli dostlarımızın sahiplendirilmesi, tedavisi, mama desteği gibi konularda ilanlar açarak daha çok kişiye ulaşma,
• Hazırladığı bilgilendirici çalışmalarla hayvanseverlerin; sevimli dostlarımıza dair hastalık, büyütme, bakım gibi konularda ihtiyaç duyduğu konularda hızlı ve kolay bir biçimde bilinçlenmesini sağlama,
• İhtiyaç halinde bir olayın daha çok kişiye ulaşmasını sağlayarak toplumda gerekli tepkinin oluşmasını sağlama, konu ile alakalı kamuoyu oluşturma,
• Hayvanlarla ilgili oluşturulan göze hoş gelen, eğlendirici içeriklerle normal insanların kalbinde hayvan sevgisi oluşturmaya katkıda bulunma

Gibi konuları kendisi adına görev bilmiş bir platformdur
M
8 yıl
Sosyal Medya Yönetim Aracı
Bir internet sitem var, bu sitedeki paylasimlarin otomatik olarak kendi facebook profillerinde paylasilmasini isteyen gönüllü user'lerim de mevcut.
Bu userlarin sifresini vermeyecegi ama benim butun bu userlarda ayni anda paylasim yapmamı sağlayan bir facebook uygulamasi ya da panel/bot var mi ?
Veyahut da boyle bir panel kodlayabilecek olan var mı ?
M
8 yıl
Asus Zenfone Max format atma
Arkadaşlar asus zenfone max cep telefonumu 2 ay kullanmamıstım. Şimdi telefonu geri açtığımda ekran kilidindeki deseni hatırlamadığımı farkettim. Telefonu geri açmam için hard reset atmam gerek. Nasıl atılabilir bir bilgisi olan var mı ?
Bu arada telefonun işletim sistemi Android 6.0.1
M
8 yıl
İnternet Üzerinden Sevgili Yapmaya Çalışan Suudi Youtuber Tutuklandı!
Sayıları artık onbinlere ulaşan YouTuber‘lar arasında ortaklık ve arkadaşlık daha önceden de bildiğimiz ve alıştığımız bir durumdu. Ancak söz konusu YouTuber kız olunca, hele bir de güzelse, birçok kişi aynı işi yapmakta olduğu kıza karşı farklı niyetler besleyebiliyor. Şimdi bahsedeceğimiz olay da bu durumun bir örneği niteliğinde.

Sudi Arabistan’ın ünlü YouTuber’lerinden olan Abu Sin, 21 yaşındaki Amerikan Youtuber Christina Crockett‘in peşinden aylardır koşuyormuş.
Videoyu izlemek için tıklayınız

Görüntülü sohbet sitesi YouNow üzerinden yaptığı video görüşmeleri ile Amerikan kızını ayarlamaya çalışan Sin, “Etik dışı davranış” suçlaması ile Suudi Polisleri tarafından tutuklandı. Polislerin kendisini tutuklamaya geldiği esnada yine YouNow üzerinden bir diğer eleman ile sohbet ediyormuş. Tutuklama anının videosunu da aşağıdan izleyebilirsiniz.

Videoyu izlemek için tıklayınız

< Resime gitmek için tıklayın >


Kaynak : http://www.azbuzz.net/bilimteknoloji/internet-uzerinden-sevgili-yapmaya-calisan-suudi-youtuber-tutuklandi.html
M
8 yıl
Bakan Açıkladı; Türkiye Uzay Ajansı’nun Kurulma Çalışmaları Tamamlandı!
< Resime gitmek için tıklayın >
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet ARSLAN Türkiye Uzay Ajansının kurulumuna dair çalışmaların tamamlandığını belirterek yeni yasama yılında meclise sevk edileceğini açıkladı.

Türkiye Uzay İstasyonu‘nun(TUI) kurulma görevinin kendilerine 65. Hükümet’in eylem planı çerçevesince verildiğini kaydeden Bakan Arslan; bütün konularda gerekli hazırlıkların tamamlandığını belirterek şunları söyledi:

“Türkiye Uzay Ajansı‘nın kurulması ve uzaya yönelik faaliyetlerin düzenlenmesi hakkında Kanun Tasarısı Taslağı tamamlanarak, Bakanlıkların ve çeşitli kurum ve kuruluşların görüşleri alındı. Meclise sevk edilecek aşamaya geldik”

Türkiye’nin uzay konusunda halihazırda var olan altyapısının ve yeteneklerinin TUI‘nin kurulması ile hızla gelişeceğini belirten Arslan, uluslararası işbirliklerine çok önem verdiklerin, Japon Uzay ve Havacılık Ajansı ve Alman Uzay Ajansı ile önemli işbirliği programları geliştirdiklerini de sözlerine ekledi.

Bakan Arslan, kanun taslağını hazırlama esnasında Japonya Havacılık ve Uzay Araştırmaları Ajansı(JAXA), Amerikan Havacılık ve Uzay İdaresi(NASA), Fransa Uzay Araştırmaları Merkezi ve Almanya Havacılık ve Uzay Araştırmaları Merkezi gibi havacılık ve uzay konusunda önemli ülkelerin ajanslarını incelediklerini, bu ülkelerin uzay politikaları ve temel uzay kanunlarına ilişkin metinleri göz önünde bulundurduklarını belirtti.

Kaynak:http://www.azbuzz.net/bilimteknoloji/bakan-acikladi-turkiye-uzay-ajansinin-kurulma-calismalari-tamamlandi.html
M
8 yıl
Buca Karnaval Halı Yıkama
www.KarnavalHaliYikama.com
Karnaval Halı Yıkama İzmirde, Karabağlarda açıldı.
İzmir Halı Yıkama,
Karabağlar Halı Yıkama,
Buca Halı Yıkama
denilince akla ilk gelen yerlerin başında artık Karnaval Halı Yıkama geliyor.
Peki biz bunu nasıl yapıyoruz ? İşte 4 adımda bizim sırrımız;

1,İLK KONTROL İŞLEMİ
Tesisimize gelen halılar temizleme işlemine geçmeden önce uygulanacak işlemlerin
farklılığından dolayı türlerine göre ayrılır. Halılarınız ilk kontrol sırasında,
kirlilik, leke ve hasarlı halıların kontrolüdür. Eğer halılarda çıkması mümkün
olmayan lekeler veyahalılarda yırtılma, patlama gibi hasarlar varsa müşterimize
bildirilir onay alındıktan sonra temizleme işlemine başlanır.

2,•TOZ ALMA İŞLEMİ
Toz alma işlemi, toz alma makinesinde yapılır. YÜKSEK VAKUMLU SANAYİ TİPİ VAKUM
MAKİNESİNDEN GEÇİRİLEREK TOZ KUM VB. YABANCI MADDELERDEN ARINDIRILIR

3,HALI YIKAMA İŞLEMİ
Halılar toz alma makinasından çıktıktan sonra, cinslerine göre ayrılır. Yıkama işlemi
özel anti bakteriyel şampuanla 16 fırçalı tam otomatik makinada yıkanır. Şartlama
esasları göz önüne alınarak, Halılar 16 fırçalı yıkama işleminden sonra tazyikle üstten
ve alttan güzelce yıkanan halılar, bol su ile köpükten arındırılır. Vakum ünitesinden
geçen halılar sonra sarılarak sıkma aşamasına geçer.

4,HALI SIKMA VE KURUTMA İŞLEMİ
Durulama aşamasında sonra halılar rulo halinde sıkma makinalarına alınır. Sıkma makinalara
merkez kaç kuvveti ile halılar dakikada 1800 devirle sıkılan halılardan suyun %95 ini alır
ve halıların nemli kalmasını sağlar. Bu aşamadan sonra halılarınız özel klimalı kurutma
odalarında tamamen plastikten oluşan birbirine paralel askılara alınarak bütün mevsimlerde
uygun nem ve sıcaklığında halılar kurutma odalarına alınır. Tamamen kuruyan halılar bir
süre havalandırıldıktan sonra kontrol aşamasına geçer.

Kalite ve uygun fiyat için: Karnaval Halı Yıkama
M
8 yıl
Sosyal İçerik Platformu; AzBuzz
< Resime gitmek için tıklayın >

AzBuzz.net
AzBuzz Türkiyenin yeni sosyal içerik ve eğlence platformudur. AzBuzz'da Teknolojiden Spora, Sağlıktan Magazine her kattegoride ve her yaş grubuna hitap edebilecek birbirinden ilgi çekici içerikler bulabilirsiniz. Sitemiz birbirinden farklı onlarca konuda görüntüler, resimler, yazılar ile bu konuları az ve öz bir biçimde size direkt olarak sunmaktadır. Yorumları kullanarak da kendi düşüncelerinizi, fikirlerinizi sitemize ekleyebilir, insanlarla paylaşabilirsiniz. Aynı zamanda görsel ve şık tasarımı ile sizlerin beğenisine sunulan " AzBuzz.net " e bayılacaksınız ;)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.