M

Çavuş
26 Ekim 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
17 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
16 yıl
Fareyi Joystick olarak göstermek?
Akadaşlar biraz garip bir soru ama normal bir fareyi joystick olarak gösterebilen bir yazılım biliyormusunuz? zamanında tam tersi işi yapan yani joystiği fare olarak gösteren-kullanan bi yazılım vardı adı pi game controller gibi bişeydi. bayağı araştırdım. bilgisi olan varsa şimdiden teşekkürler..
M
17 yıl
a
M
17 yıl
şifreleme
merhaba arkadaşlar bir web sayfası içreğine tıpkı bir forum sayfasına giriş gibi kullanıcı adı şifre istemi koymak istiyorum. ama forum kurmadan. bu mümkünmü acaba. yani o sayfaya şifre ve kullanıcı adı kutucukları koyacağım. doğru bilgiler girildiğinde sayfa kendisini başka bir sayfaya yönlendirecek. çok uğraştım bulamadım. teşekkür ederim
M
17 yıl
swish max
merhaba arkadaşlar swiste şöyle bir problemim var. hazırladığım flashları swf ye çevirdiğim zaman tüm renkler siyah beyaz oluyor. normalde soldan sağa olan yazılar sağdan sola doğru oluyor. efect olmadığı halde kendiliğinden böyle oluyor. sıyırcam ya. belki codeclerdendir dedim ama onlardanda değil. bilgisi olan varsa sevinirim
M
17 yıl
1 gb kaç milyon
arkadaşlar kusura bakmayın daha önce açılmıştı ama bulamadım ilgili topiği. 1 gb tam olarak kaç milyon yani ben gb yi 1.000.000.000 zannediyodum oyunda ki bir takasta yanlış bildiğimi söylediler. tam olarak 1 gb kaç milyon yada milyar söyleyebilirmisiniz.
M
17 yıl
şifre değiştirdim activated istiyor
merhaba arkadaşlar az önce şifremi değiştirdim ama oyuna giremiyorum siteden girmeye çalıştığımdada karşıma "Your Account hasn't been activated yet. Please activate your acoount and try again" uyarısı çıkıyor. email adresimede herhangi bir mail gelmedi. yoğunluktan dolayı beklemelimiyim yoksa bi problemmi var. yardımlarınız için teşekkür ederim.
M
17 yıl
\"green treasure chest\" hakkında bilgi
arkadaşlar az önce görevini yaptım sizce bu kutuyu kırdırayım mı yoksa satayım mı? şayet sat derseniz fiyat aralığı belirtebilir misiniz? herkese teşekkür ederim
M
17 yıl
skill dizimi(oyuna ilk girişte)
arkadaşlar sürekli dc yediğim için her defasında skillerimi tekrar dizmem gerekiyo ve bu iş oldukça çok canımı sıktı her zaman aynı skill dizilimini kullanıyorum vebunu her dcden sonra yapmak zorunda kalıyorum. bildiğiniz bi yöntem varmı acaba. oyundan çıkıp tekrar girdiğimde sikillerimin aynı şekilde dizilmiş olmasını nasıl sağlayabilirim?
M
18 yıl
Musikk ft. Bombay Rockers - When The Musikk Starts To Play (Club Mix)
Mrb arkadaşlar Musikk ft. Bombay Rockers - When The Musikk Starts To Play (Club Mix) çook güzel diyolar bi türlü bulupta dinleyemedim ( forum kurallarında mp3 linki vermek ve/veya istemek yasakmış) ahh bi olsada dinlesek! mfaktas85@gmail.com şimdiden teşekkür ederim.


Musikk ft. Bombay Rockers - When The Musikk Starts To Play (Club Mix)
M
19 yıl
siemens c 65 te video izlemek
arkadaşlar siemens c65 te video izlenilebiliyormu .. telefonun kendi kaydetmesini demiyorum bilgisayardan yükleyerek izlenebiliniyormu ... birisinde gördüm sordum ama cevap vermedi .......... hiçbi yerde bulamadım bunun cevabını .............

mfaktas85@yahoo.com

iyi günler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.