E

Teğmen
20 Temmuz 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
11 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
10 yıl
Hangisi gelir?(10 saniyenizi almaz)edit:1-2 dk alır aslında oku fln😸)
Ayrıntılı bilgi veriyorum buna göre yorum yaparsınız benim sıralama mf3:7821(Okul b.var) Yorumlarınızıda esirgemezseniz çok makbule geçer)

Yıldırım beyazıt ing:okul b.7931 genel kont:6980

Eskişehir:o.b.8300 g.k.6900

Uludağ:o.b.7500 g.k. 6400

Kocaeli:o.b. 9400 g.k. 7750

Erciyes:g.k. 8800 (bundan sonra o.b. sıralamasını yazmıyorum zaten genel kont. a yeter puan o.b. Sıralamaları 10-11k zaten bundan sonrasının)

19 mayıs:9100

Selçuk:8100

Meram:9800

Ktü:12500

Rte:14000
E
10 yıl
4 yıl erkek lisesinde okudum bişe sorcam acilll
Beyler durum ortada doğduğumdan beri kız görmedim trollemeyin lütfen çok ciddi bi konu ünide benimle dalga geçerler mi yada kız görünce elim ayağım titrer mi?Tecrübeli abilerim bi yardım
E
10 yıl
Tercih Listemi Yorumlar Mısınız?
Mf3 7800 okul birinciliği var.Tercih listesi oluşturdum.Ayrıca puan sırasına göre değil istek sırama göre oluşturdum.Listeyi ve neresi gelir hakkında yorum yapar mısınız?
Ankara yıldırım beyazıt(ing) tıp
Akdeniz tıp
Eskişehir tıp
Uludağ tıp
Kocaeli tıp
Erciyes tıp
19 mayıs tıp
Selçuk tıp
Meram tıp
Isparta tıp
Manisa tıp
Bolu tıp
Ktü tıp
Rize tıp
E
10 yıl
Eskişehir vs Uludağ TIP
Eskişehir şehir olarak tartışılmaz.Uludağ ın çok kaliteli olduğu söyleniyor.Uludağın puanı daha fazla.Uludağ--%70 Eskişehir--%90 gelir sizce ne yapmalıyım???(şehir-kampüs-imkanlar vs. değerlendirirsek )
E
10 yıl
DEV ANKET TIP
Evet bu konuda yardıma ihtiyacım var
E
10 yıl
Tıp tercihime yardım!
Sayın hocalarım bi çok kez konu açtım, yazı yazdım.Malum tercih dönemi zor oluyor inş herkesinki gibi hayırlısıyla gönlümüzce olsun.Şimdi mf3 7800 deyim okul birinciliğide var.Ankara yıldırım beyazıt-Eskişehir-Konya-Kayseri-Adana-Samsun-Kocaeli-Sakarya.Bütün ihtimaller bunlar.Biliyorum çok geniş bir yelpaze ama şöyle bi ricam olacak hangisinin daha iyi olduğunu düşünüyorsanız makul 1-2 sebebiyle beraber açıklarsanız çok sevinirim.
E
10 yıl
Omü ing tıp veya yıldırım beyazıt tıp ta okuyan acill yardım
Mf3 sıralamam 7800 okul birinciliğide var.Bu okullar hakkında soracağım ana mesele ing mevzusu yani dersler türkçe anlatılıyormuş doğrumu?İngilizcemi gerçekten geliştirmek istiyorum ing tıp okumassam öylece kalacağını düşünüyorum.Özellikle bu bölümlerde okuyan birileri yardım edebilir mi bana?
E
10 yıl
Mf3 7800 deyim okul birinciliğide var allah rızası için bi yardım
19 mayıs ingilizce düşünüyorum.Bu konuda yardıma ihtiyacım var deniz kenarı nemli yerler kronik rahatsızlıklarıma iyi geliyo adana düşünmüyorum eskişehir-konya-kayseri nin böyle bi durumu yok geriye 19 mayıs kaldı sadece.Peki türkçemi ingilizcemi? Ailem şiddetle ing diyo kariyer için fln.Bnde meraklıyım kariyer fln yapmaya ama zorlanırmıyım eğitimim yüzeysel olur mu?bi çok kişi türkçede anlatıldığıyla aynı olmuyor diyo bi yardım ederseniz çok sevaba girersiniz
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.