E

Onbaşı
14 Temmuz 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
28 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
7 yıl
Toyota Yaris Tavsiye Edermisiniz
Herkese hayırlı günler
Eşimle birlikte kullanmak için ufak manuel bir araç aramaktayken sağlamlığı/güvenliği konusunda övgü aldığını öğrenerek Toyota Yaris almaya karar verdim Bütcem 30/31 Bin TL, Bu araç hakkında beklentim arıza konusunda beni üzmemesi, Şehir içinde rahat kullanım ve kolay park edilmesi.
D segmenti bir araçtan, geçiş yapacağım için beklentiyi çok yüksek tutmuyorum.
Sizden öğrenmek istediğim bu aracın hangi motor seceneğini önerirsiniz işe git gel olarak kullanılacak aracımız kısa mesafede git gel yapacak, Çok nadiren(Yılda 1) uzun mesafe yapacağım çok can sıkarmı ? Bu hususun göz önüne alarak hangi motor seçeneğini almamı önerirsiniz Paketlerdeki doluluk oranı hakkında bilgisi olan arkadaş bilgi verebilirse çok sevinirim çok fazla seçeneği var çünkü
Rica ediyorum araç hakkında bilgisi olmayan arkadaşlar dış görünüş, arkadaş konuşması vb durumları baz alarak aldatıcı yorumlarla işimi zorlaştırmasın :)

Şimdiden Çok Teşekkür Ediyorum.
E
7 yıl
Mid Bass Hususunda Yardim
Arkadaslar aracimin orjinal teybine cevirici baglatip amfi ve subwoofer baglatiyorum fakat mid bas icin on kapilara baglanti yapacak arkadasin bilgisi cok icime sinmedi tizler aracin on gogusunde orayi falan acacak bilgiye sahip değil
Alacagim mid takimini bagajda bulunan panzilot ustune bir kutu yaptirarak baglatsam ses alabilirmiyim biliyorum onden daha kaliteli ses aliniyor ama durum ortada fikir bekliyorum
E
7 yıl
Ses Sistemi Konusunda Deneyimli Arkadaşlar :)
Herkese hayırlı günler
Laguna 2 aracım var ve ses sisteminde ufak çaplı eklenti yapmak istiyorum.
Şimdilik tek istediğim aracıma önceki aracımda kullanmış olup memnun kaldığım
"Jbl Box-1214CS 30Cm 1000Watt Kabinli Subwoofer" eklemek istiyorum. Bunun için amfi arıyorken kafam çok karıştı
"JAMESON USA-6004 4. Kanallı 1500watt Oto Anfi" Bu amfi işimi görür mü özellikleri bu şekilde "Ortalama Güç Çıkışı: 60W x 4, 4 ohms / 90W x 4, 2 ohms / 150W x 2, 4 ohms"
İlerde eklemek istersem 2 adet mid eklenebilir mi? sadece Subwoofer ile ısınma durumu olur mu gibi sorular var aklımda


Birde Deck çevirici ile aracımdaki "Cabasse" teybi kullanmak istiyorum beklentim mükemmel birşey değil Sadece Müzik Dinlerken 2+1 Creativimdeki kadar temiz ses ve bas istiyorum :) Şimdiden cevap veren arkadaşlara teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.