W

Binbaşı
12 Temmuz 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
18 üye
Görüntülenme (?)
462 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
W
12 ay
Peugeot 107 Hoparlör yardımı
Arkadaşlar merhabalar. Peugeot 107 aracımın hoparlörü patlamış, bass falan girince rahatsız edici bir ses oluyor. Aracın orjinalinde ön konsolda 2 tane 10cm hoparlör var sadece, orjinal teyple kullanacağım şekilde, orjinalini bozmadan 2 adet 10cm hoparlör almak istiyorum. Her 10cm boyutlu hoparlör standart olarak uyar mı? Ayrıca watt değerlerinden hangilerini seçmeliyim sizce?
Not: Bütçe max 1.000TL
W
4 yıl
NİSSAN\u0027ı Dava ettim!
Arkadaşlar merhabalar. Nissan QQ aracımla Şubat ayında bir kaza geçirmiştim, tamirat için Nissan Haşim Balaban Antalya yetkili servisiyle anlaştım. Servis aracımı, bu gün itibariyle, 122 gündür tamamen tamir edebilmiş değil. Bundan daha acısı, "Aracınız hazır, tamirat bitti gelin alın" dedikleri 66 gün önce, aracımı aldım ve yapmadıkları işlemlerle, değiştirmedikleri parçaların ücretinin de faturaya yansıtıldığını tespit ettim. Yani hayali işlemlerin parasını almak için usulsüz fatura düzenlemişler. Bundan sonrası ne oldu sizce? "Özür dilediler, hatalarını affettirmek için jestler yaptılar" dediğinizi duyar gibiyim, çok iyi niyetlisiniz. Bundan sonrası salladıkça salladılar, başta yazdım ya 122 gün geçti ama hala tamiratı yapamadılar. Bağlı oldukları Nissan Türkiye'ye konuyu anlattığımda ise Nissan TR "İnternette yazdıklarınızı kaldırmazsanız sizi mahkemeye vereceğiz" diyerek harika bir çözüm örneği sundu. Onlara göre Tehdit! en iyi çözüm olsa gerek ki, direkt bu yolu seçtiler. Abisi Nissan TR tehdit eden, Nissan Antalya Haşim Balaban servisi geri kalır mı! Onlar da "Bekleyin yoksa kariyeriniz zarar görür" diyerek bastılar tehditi! Bu gün servis hakkında suç duyurusunda bulundum, bakalım nasıl bir karar çıkacık.
Edit: 140. günün sonunda, sistem üzerinden parçamı temin ettiklerine dair mesaj yolladılar. Şu an şehir dışında olduğumdan dolayı parçanın gelip gelmediğini teyit edemedim. Diğer konularla ilgili Adli süreç ise devam ediyor.
< Resime gitmek için tıklayın >
W
4 yıl
Antalya Nissan Haşim Balaban Fatura Usülsüzlüğü(Değişmeyen parçanın parasını aldılar)
Edit: Yargı aşamasından dolayı konu editlendi
W
4 yıl
Emlakçı ve Galericiler sonuna kadar haklı
Büyük ihtimalle burada linç yiyeceğim. Linç etmeden önce okumanızı tavsiye ederim.

Çoğumuz, Emlaçı ya da Oto Galericiler gibi aracı kişi/kuruluşları gereksiz, fırsatçı, düzenbaz olarak nitelendiriyoruz. "Yaptıkları iş ne ki bu kadar para alıyorlar" diyoruz. Yakın zamanda yaşadığım olaylardan sonra bu parayı hakettiklerini düşünüyorum, hatta vatandaşa az bile yapıyorlar! İnsanlar uğraşmak gerçekten zor.

Yıllarca kirada oturmuş, bir kere ev satın almış, bir kere ev satmış; kullanmak amaçlı birçok kere otomobil alıp satan bir insanım. Evimi satarken sahibinden ilana koydum, o konumda benim maddi olarak kaybedecek birşeyim yoktu oysa ki. Ev satanlar bilir, emlakçıya satan para vermez(kurumsal şirketler hariç), emlakçı satın alan kişiden komisyon alır. Yine de insanların cebinden fazla para çıkmaması için kendim ilana koydum. Detaylı fotolar ve açıklamaları yazdım, fakat arayan tipler, telefondaki diyaloglar beni bunalttı. Elinizdeki para ile alacağınız malın özellik orantası paralerdir, yani 500.000 TL'lik ev alacaksanız mühiti ya da büyüklüğü bellidir. Telefon muhabbetinden sonra evi görmeye gelme bölümündeki öküzlükler, gecenin bir yarısı aramalar, anlamsız pazarlıklar! Baktım ki iyilikten maraz doğuyor, verdim emlakçılara. Benim istediğim X.xxxTL sen ne kadara satarsan üzeri senin dedim, çünkü milletimiz böyle muameleri hakediyor.

Otomobil konusuna girmiyorum bile, forumda 1.000'lerce konu var bununla alakalı. Son otomobilimi de galerici bir arkadaşıma verip aynı taktiği izlemek zorunda kaldım. XTL biçtiğim fiyat, üzerine ne koyarsan senin diyerek sattım.

Sonuçta üslup, âdap öğrenmediğimiz sürece XTL'lik malı, X+YTL'ye almak bize müstehak. Siz de ev ya da otomobil satacak olursanız, iyi niyeti bir kenara bırakıp aracı ile işlerinizi görün. Ne başınız ağrısın, ne siniriniz bozulsun.
W
5 yıl
TR\u0027de en düşük emekli maaşı 3903TL -2019-
Evet yanlış okumadınız...
Google Chrome mobile kullananlar bilir, boş ya da yeni sayfa açtığınızda sistem internet geçmişinize göre öneriler yapar. Ben genelde haberleri okuduğumdan bana haber önerileri yapıyor. 1 ay kadar önce gözüm Sabah Gazetesi'nin manşetlerine takılmaya başladı, her gün memur ve emekliye ek gelir, maaş zammı müjdesi verdiklerini farkettim, bu işin sonu nereye varacak diye merak ederek ekran görüntülerini almaya başladım.
Sabah gazetesine göre 2019 yılında en düşük emekli maaşı 2379TL, denk geldiğim manşetleri de ekleyince ortaya çıkan tablo aşağıda ( ki uzun zamandır görüntü almayı bıraktım, yoksa 10.000TL olmuştur emekli maaşı!)
2379TL en düşük emekli maaşı + 344TL ek aile yardımı + 340TL sebepsiz bir artış + 355TL intibak müjdesi + 485TL ek zam = 3.903TL ve daha bitmedi + 9.688TL 2019 Emekli toplu ödemeleri varmış :)
Görselleri konunun sonuna ekliyorum, birkaç haber içeriğini de ekliyorum. Daha teklif edileni bırakın görüşmesi düşünülen maddelerin mi maddi hesabını yapıp "müjde" diye manşet atmamışlar, normal 6 aylık zammı mı "müjde" diye manşet atmamışlar, neler neler!

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
W
5 yıl
Disney Infinity oynayanlar, oynamışlar...
Merhaba oyunun forumda kapsamlı bir konusu olmadığı ve çoğu konu kapandığı için bu başlığı açtım.

Disney infinity evreni ilgimi çekmeye başladı 2.0 ya da 3.0 sıfır alacağım ama mevzu biraz karışık geldi. Star Wars Starter Pack alıp başlayacağım, oyun CD'si, figürler ve Stand port bu pakette çıkacak buraya kadar tamam. Peki Marvel evrenine geçmek için ne yapmak lazım? Bu Starter Pack'te bütün evrenler dahil olup sadece Marvel figürü almam yeterli oluyor mu?
W
6 yıl
Hesabın bağlı olduğu mail\u0027i değiştirme?
Merhabalar. Xbox zamanında kalma bir hesabım var, hesaba 30'a yakın oyun almıştım fakat artık xbox kullanmayacağımdan hesabı satmak istiyorum. Hesabın bağlı bulunduğu mail hala aktif olarak kullandığım mail adresim, Playstation'daki gibi hesabın bağlı olduğu e-mail adresini değiştirebiliyor muyuz?
W
6 yıl
Yurtdışı Alışveriş Limiti 22 euro\u0027ya düşürülüyor!
...
W
6 yıl
Renault Fluenca 1.5DCİ ne eder?(ÖNEMLİ)
Arkadaşlar merhabalar. Bir akrabam alacağı karşılığı araba alma durumunda kaldı. Araç Raneaul Fluence 1.5DCİ 2016 model ve 70.000KM civarı. Hasar kaydı falan yok çamurluklardan birinde boya var sadece, araç temiz ekspertizi falan yapılmış. Parasını alamadığı için bu yolla çözüm bulmuş durumda, kendisi aracı kullanmayacak direk alıp satacak. En kısa sürede ne kadara satabilir?
W
6 yıl
Retro Minyatür Tasarımlarım 1 Super Mario BİTTİ
Merhaba arkadaşlar.
Konu dışı bölümünde hem eglenceli bir başlık olması hem de tasarımlarım
paylaşmak amaçlı size yazmak istedim. Yıllar sonra keyfime göre bir hobi odası sahibi oldum, odamda hayatımda iz bırakan şeylerin minyatür tasarımlarına yer vermek istedim ama hazır materyal bulamayınca kolları sıvayarak kendim tasarlamaya başladım. Vakit buldukça birşeyler üretmeye çalışıyorum. Tasarımlarımı sürekli bu başlıkta paylaşacağım. İlk çalışmam Süper Mario Reis.
Süper Mario:

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >ı
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.