K

Yarbay
28 Temmuz 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
48 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
8 yıl
Johnny Depp Görünmez Adam Olacak
Alex Kurtzman ve Chris Morgan'ın yapımcılığını üstleneceği The Invisible Man uyarlamasında başrol belirlendi. Klasik korku yapımının yeniden çekiminde başrolü Hollywood'un gözbebeği Johnny Depp üstlenecek.

< Resime gitmek için tıklayın >

Deadline'ın haberine göre H.G. Wells romanından ilk olarak 1933 yılında uyarlanan film görünmezliğin formülünü bulan ancak tekrar görünür olmayı başaramayan bir bilim adamını konu alıyordu. Yeni uyarlamanın da aynı yolu izlemesi bekleniyor. Tom Cruise'un yeni Mumya uyarlamasında boy gösterecek olmasının ardından Johnny Depp'in de Universal yapımı bir filme katılması yapım şirketinin Hollywood'un ağır toplarını filmlere katarak büyük gişeler peşinde olduğunun işareti!

Beyazperde
K
9 yıl
Tom Cruise Edge Of Tomorrow\u0027un Devamını İstiyor
Tom Cruise, yeni Görevimiz Tehlike filmi Mission Impossible: Rogue Nation’ın galası için bulunduğu New York ’ta, MTV News’a verdiği bir röportajda Edge of Tomorrow’un devamı için çaba sarfettiğini açıkladı. Cruise, ikinci Edge of Tomorrow için şu ifadeleri kullandı:

“Fikri senarist Christopher MicQuarrie ve yönetmen Doug Liman’a sundum. Bir gece beraberdik, ve ben “Filmle ilgili bir fikrim var” diye çıkıverdim. Gerçekten çok eğlenceli olabilir. Tabii ki bir şekilde Emily’yi projeye dahil etmeliyim. Ben ona “Emily, lütfen” dedim, o da “Bana bir yıl daha müddet tanı, lütfen” diye cevap verdi.”

< Resime gitmek için tıklayın >
K
11 yıl
The Man From U.N.C.L.E - Guy Ritchie - Henry Cavill
Warner Bros.’un yapacağı 1960’ların dizisi The Man from U.N.C.L.E.’ın film uyarlamasında Tom Cruise rol alabilir. Dizide Robert Vaughan ve David McCallum, T.H.R.U.S.H. diye bilinen kötü bir örgütle savaşmak için farklı aletler ve zekalarını kullanan ajanlar Napeloen Solo ve Illya Kuryakin karakterlerini canlandırıyorlardı. Scott Z. Burns’ün (The Bourne Ultimatum - Son Ültimatom) yazacağı senaryoyu Guy Ritchie (Snatch - Kapışma) ekrana yansıtacak.

Cruise The Man from U.N.C.L.E. için görüşmelere devam ediyor. Warner Bros. daha önce başrolde George Clooney’in yer almasını ve Steven Soderbergh’in yönetmesini planlıyordu. Ancak Clooney projeyi bırakmak zorunda kaldı.

Senarist Burns bu uyarlamayla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Steven da ben de projeyi çok sevdik. Çünkü gerçekten ilginç bir karakter üzerine kurulan bir casus filmi olacaktı. Bize büyüleyici gelen tarafı U.N.C.L.E.’ın ne Amerika ile ne de Rusya ile bağlantılı olmasıydı. Şimdi casusların teknolojik araç gereçleri var ama o zamanlar dönem 196O’lardı. Cep telefonu bile yoktu ve sorunları farklı planlarla çözmek zorunda kalıyorlardı.

Yani gerçek dünyada yaşanan olaylara dayalı bir fikrimiz vardı. Warner Bros. bunu kullanır mı bilmem ama örneğin 1966 veya 1967’de İspanya üzerinde B-52 bombacısı ile ilgili yaşanan bir şey vardı: yakıt ikmali yaparken bir kaza oluyor ve üç bomba İspanya ve Atlantik üzerine düşüyor. Silahlanmamışlardı ancak savaş başlıkları vardı. İspanya’daki bir çiftliğe plütonyum serptik ve ikinci bomba kurtarılmış oldu ama üçüncü bomba Akdeniz’de yatıyordu ve kimse onu bulamamıştı. Bölümümüz o bombanın bulunmasın dairdi. Çok güzel olacağını düşünmüştük ama bunu yapmaya fırsat bulamadığımız için hayal kırıklığına uğradım.”

Bu proje Mission: Impossible filmlerinin başarısıyla övünen ve Jack Reacher’ın devam filminde de yer alması düşünülen Cruise için başarılı olması muhtemel bir seri olabilir. Cruise’un yer aldığı bir diğer film olan Joseph Kosinski’nin bilim kurgu filmi Oblivion 19 Nisan’da (Türkiye’de 12 Nisan’da) vizyona girecek.

divxplanet.com / Nisan Benzergil

-------------------------------------------------------------------------------------

Tom Cruise Mission İmpossible 5 için ayrılmış projeden.
K
12 yıl
Rapidshare İndirme Sorunu
Son günlerde ****'den dosya indirmek bayağı zorlaştı. bazı dosyalarda şu yazı çıkıyor file owner's public traffic exhausted. ekşi sözlük'te birisi şunu yazmış

upload edilen dosyalara günlük indirilme kotası uygulamaya başlayan firma. bu değişiklik ile herhangi bir kullanıcının ****'e yüklediği dosyanın indirilmesi o kullanıcının günlük traffic limiti ile sınırlandırılıyor.

Konu Bununla alakalı onu anladım. Acaba Jdownloader gibi programlarla bu sorunu aşmak mümkün mü ?
K
12 yıl
Hollywood\u0027un en çok kazananı Tom Cruise
Forbes dergisinin yaptığı araştırmaya göre Hollywood'un en çok kazanan aktörü Tom Cruise.

< Resime gitmek için tıklayın >

Mayıs 2011 - Mayıs 2012 aralığındaki geliri incelendiğinde Tom Cruise Hollywood'un en çok kazanan aktörü ilan edildi. Araştırmaya göre Cruise yılda 75 milyon dolar kazanıyor.

Eşi Katie Holmes'ın geçen hafta açtığı boşanma davasıyla gündeme gelen Cruise'u, açık ara fark attığı Leonardo DiCaprio ve Adam Sandler 37'şer milyon dolar kazançla izliyor.

1 - Tom Cruise : 75 Milyon Dolar
2 - Leonardo Dicaprio : 37 Milyon Dolar
3 - Adam Sandler : 37 Milyon Dolar
4 - Dwayne Johnson : 36 Milyon Dolar
5 - Ben Stiller : 33 Milyon Dolar
6 - Sacha Baron Cohen : 30 Milyon Dolar
7 - Johnny Depp : 30 Milyon Dolar
8 - Will Smith : 30 Milyon Dolar
9 - Mark Wahlberg : 27 Milyon Dolar
10 - Taylor Lautner : 26.5 Milyon Dolar
K
12 yıl
Windows Bozuldu
bilgisayarın açılması 10 dakika sürüyor. görüntü ayarları falan bozulmuş en düşük seviyede. masaüstündeki simgeler çok büyük görünüyor. herhangi bir şeye tıklayıp o işlemi gerçekleştirmesi 3 dakikayı buluyor. sonra yine donuyor bilgisayar 3 dakika sonra yeni bir şey yapabiliyorum.

açılışta böyle görünüyor.

< Resime gitmek için tıklayın >

bu da masaüstü görüntüsü.

< Resime gitmek için tıklayın >


windows installer bozulmuştu onu düzeltmek için forumlardaki tavsiye veren arkadaşların yazdıklarına bakarak kayıt defterinde yanlış bir şeyler yaptım galiba ya da aynı zamanda revo uninstaller diye bir programı yeni yüklemiştim ondan dolayı da olabilir sorun. sistem geri yüklemesindeki tarihler de kaybolmuş. sadece bozulduğu zamandan sonraki zamanlar var. nedir çözüm bilen var mı ?
K
12 yıl
The Magnificent Seven - 2016
Tom Cruise'un, MGM stüdyosunun yeniden çekmek istediği 1960 tarihli western klasiği Muhteşem Yedili (The Magnificent Seven) projesiyle yakından ilgilendiği söyleniyor. Henüz emekleme aşamasında olan projenin detayları belli belli olmasa da stüdyonun yönetmen ve senarist konusunda arayışını sürdürdüğü belirtiliyor. Uzun zamandır proje olarak Hollywood kulislerinde konuşulan fakat bir ilerleme kaydedilmeyen Muhteşem Yedili yeniden çevrim projesine Tom Cruise gibi yıldızların katılması halinde yönetmen ve senarist bulmanın daha kolay olacağı tahmin ediliyor.

John Sturges'in yönettiği ve başrollerinde Yul Brynner, Steve McQueen, Charles Bronson gibi isimlerin yer aldığı film, ilhamını Akira Kurosawa'nın Yedi Samuray (Shichinin no samurai) filminden almıştı ve yedi silahşörün bir Meksika köyünü bir grup hayduttan korumaya çalışmasını anlatıyordu. Daha sonrasında 3 devam filmi de çekilen Muhteşem Yedili 1998 yılında CBS'de iki sezon eden devam televizyon dizisi olarak da karşımıza çıkmıştı.

Beyazperde.com
K
12 yıl
İDM Youtube Videolarını Bozuk İndiriyor
2-3 gündür İDM Youtube videolarını çamur gibi görüntüyle indiriyor. ayrıca video en fazla 10-15 saniye sonra donup kalıyor. İdm'yi kaldırıp tekrar kurdum yine düzelmedi. Yardım edebilecek birisi var mı acaba ?
K
12 yıl
Tom Cruise ve Robert Downey Jr Komedi Projesinde mi?
İki ünlü aktör 'El Presidente' isimli komedi için bir araya gelebilir...

< Resime gitmek için tıklayın >

Iron Man olarak da bildiğimiz Tony Stark rolü için ilk teklif götürülen aktörlerden Tom Cruise ve bu rolde harikalar yaratan Robert Downey Jr., Zor Baba (Meet the Parents) filmiyle tanıdğımız yönetmen Jay Roach'ın El Presidente isimli yeni komedisinde bir araya gelebilir. Film, hevesli bir gizli servis ajanı (Cruise) ile sersemlikte sınır tanımayan bir ABD Başkanı (Downey) arasında yaşananları anlatacak.


Henüz emekleme aşamasında olan projede resmi imzalar atılmış değil. "Parks And Recreation" dizisinin senaristlerinden Dan Goor'un elinden çıkan öykünün de detayları bilinmiyor. Tropik Fırtına (Tropic Thunder)'da gerek Kirk Lazarus, gerekse de Les Grossman olarak seyrettiğimiz iki aktör de komedi performanslarıyla göz doldurmuştu. Haliyle proje şimdiden önümüzdeki dönemin en ses getirecek yapımlarından biri olmaya aday...


Beyazperde.com
K
12 yıl
Tom Cruise Van Helsing Oluyor
2 yıl önce Guillermo Del Toro'nun yöneteceği Tom Cruise'un başrolde olduğu yeni bir Van Helsing filmiyle ilgili haberler gelmişti ama Del Toro projeden ayrılınca proje de rafa kalkmıştı. Bugün çıkan haberlere göre Universal şirketi yeni bir Van Helsing ve Mumya filmi için Transformers, Star Trek ve Mission İmpossible 3 gibi filmlerin senaristleri Alex Kurtzman ve Roberto Orci ile anlaşmaya vardı. Tom Cruise yeni Van Helsing filminin hem yapımcısı hem de başrol oyuncusu olacak.

< Resime gitmek için tıklayın >

Yeni Van Helsing filminin ilk filmle bağlantısı olmayacak. Başlı başına yeni bir film olacak.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.