S

Teğmen
01 Temmuz 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
31 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
4 yıl
FSP ATX - 450w PNR psu RX 560 için yeterli mi.?
Arkadaşlar merhaba. Elimde FSP marka ATX 450W Pnr model PSU mevcut. Bilgisayarımın şuan ki donanımı ise ;
- Biostar RX 560 4 GB oc
- Intel İ5-3570 3.4 boost ile 3.8 GHz
- Ankart Afox 1155 Pin H61 PCI express 2.0
- Seagate barracuda 500gb 7200 Rpm HDD
- 2*4 DDR3 1600 MHz Kingston Ram
- Tx power Max 300w PSU

Bu şekilde. PSU bazen yeterli olmuyor. Çok zorlamıyorum fakat elimde ki bu 450w PSU yeterli ve güvenilir mi.? Ekran kartına psu'dan ayrı bir pin bağlanmıyor. Gücü anakart üstünden alıyor. Tavsiye verirseniz sevinirim.

450W PSU ; < Resime gitmek için tıklayın >

Ekran kartı ;
< Resime gitmek için tıklayın >
S
4 yıl
Anlık Kablonet Bölgesel Arıza Sorunları
Arkadaşlar merhabalar. Genel anlamda fazla bir arıza ile karşılaşmadım fakat şu aralar çok fazla kesinti ve arza olmaya başladı. En azından bu konu başlığı altında anlık olarak oluşan arızaları paylaşırsak belki sebebini arayan arkadaşlarda evet arıza varmış diyebilir. Tarih/Saat-Şehir/İlçe şeklinde belirtebiliriz diye düşünüyorum.

11 Temmuz 22:00'dan beri Ankara/Etimesgut bölgesinde sık sık kesinti ve download/upload sorunu mevcut. Teknik destek genel bir arızadan dolayı hizmet verilemediğini fakat çalışmaların devam ettiğini söylüyor...
S
5 yıl
Bileşen önerisi
Arkadaşlar merhaba. Normalde Notebook kullanıcısıyım fakat oyun için sistem topluyorum. Yeni mezun oldum hala iş aramakta olduğum için bütçem kısıtlı. Elimde bulunan parçaların üstüne ilave yaparak ilerlemek istiyorum. Elimde bulunan parçalar şu şekilde ;

+ Afox Motherboard Anakart LGA 1155 [ model no: IH61-MA5 ]

+ İntel İ5-3570 3.40 Ghz Cpu

+ Akasa Cooler LGA 775& LGA155X

+ TX Power Max Series 300w power

+ 4+4 / 8 Gb DDR3 1600 Mhz Ram Kingston

+MSI R5 230 2 Gb edition Gpu


Ben bu parçalara ikinci el temiz bir ekran kartı bulup takmak istiyorum. Örneğin Sapphire Nitro+ 8 Gb Oc Rx570 gibi. Fakat power yeter mi, bu parçaların güç tüketimleri ne kadardır, alsam donanımlar uyumlu çalışır mı bunun gibi sorular var aklımda. Cevaplayıp elinizde geldiğince yönlendirebilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
S
5 yıl
Windows 10 Ağ Hatası Acil Yardım
Arkadaşlar merhaba. Arkadaşımın bilgisayarında bir sorun ile karşılaştık. Ağ bölümüne tıkladığımızda çevredeki wifi noktalarını göstermiyor. Sorun düzelt dediğimizde ise '' Tercih Ettiğiniz Kablosuz Ağlarınız Yok {Düzeltilemedi} ve Ağ Kablosu Düzgün Takılamamış veya Kopuk olabilir {Algılandı} şeklinde hatalar alıyoruz. Bazen İnternet'e bir şekilde bağlıyoruz yanlışlıkla çıkarsak yandık demek. Bahsettiğim sorunlar baş gösteriyor. Aşağıya sorunların fotoğraflarını ekliyorum. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. İyi forumlar.

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
S
5 yıl
TurkNet sitesine Erişim sağlanamıyor
Merhaba arkadaşlar. Evde internet erişimim kesildi. Mobil veriden ise TurkNetin sitesine ulaşılamıyor. Büyük bir sıkıntı olduğu aşikar. Forumda şuan aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar bu başlık altında fikir alış verişi yaparsa sevineceğim. Bilgisi olan arkadaşlarda bizi aydınlatırsa iyi olur. Şuan ki durum bu.
S
5 yıl
TürkNet Rezilliği
Arkadaşlar merhaba. Son 1 aydır sürekli internetim kesiliyor. Modemim de herhangi bir arıza mevcut değil. Üstelik 14 mbs almam gereken hız 6 mbs. Destek kaydı açmama rağmen sürekli bir sorun olmadığını belirtiyolar. Sanki yalan söylüyoruz. Hayır faturaya normal fiyat yansıyor. Adam akıllı hizmet alamıyorum ama tam hizmet parası ödüyorum. Son iki haftadır gerçekten yıldım artık. Tez ödevi hazırlıyorum kaynak indireceğim ama bir bakmışsın internet yokkk Yeni alacak arkadaşlara da ders olur umarım. Hizmet 0 arkadaşlar. Tek faydası sabit fiyat. O da interneti kullanabilirsen....

Speed Test :
< Resime gitmek için tıklayın >

İnternet Durumu :
< Resime gitmek için tıklayın >

Modem ki Görünüm :
< Resime gitmek için tıklayın >

Verdikleri Cevap :
< Resime gitmek için tıklayın >
S
7 yıl
Windows 7 donma sorunu. ( Acil Yardım )
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Sitede yeni olduğum için konun nereye açılması gerektiğini bilmiyorun. Hatam varsa şimdiden affola. 2 gündür notbookta anlamadığım bir sorun var. Youtube'dan dizi izleyip notebook'u uykuya alıp yatmıştım ertesi gün sabah açtığımda işlerleri ya yavaş yapıyor yada donuyordu. Reset attım. Attıktan sonra her şey koptu. Şuan pc ya açılıyor başlat çubuğu donuyor. Bi uygulama açmaya çalışınca 10 saate anca açılıyor. Açılsa dahi donuyor. Ctrl+Alt+Del çoğu zaman açmıyor üstüne hata veriyor. Başlangıç onarma yaptım olmadı. Komut istemcisine " sfc/scannow " yazdım hiç bir sorun bulmadı. 2 farklı ( AVG - Microsoft Windows Defender ) antivirus ile taram yapıyorum bir şey bulmuyor. JRT ve ComboFix ile tarama yaptırdım kayıt defteri düzeltti sadece. Donanım olarak hiç bir sorunum yok, iyi durumdalar. Yazılımsal mı anlayamadım. Gerçekten kafayı yemek üzereyim bir gecede nasıl kendi kendine böyle oldu anlam veremiyorum. Birde pc işlem yapamadığım için mobilden yazıyorum hatam varsa kusura bakmayım. Yardım edebilecek veya fikir verebilecek arkadaşlardan cevap bekliyorum. İlginiz için teşekkürler.

Notebook özellikleri :
• Casper

• Windows Home Basic 64-bit SP1 (EM)

• İntel Core i3 - 2350M CPU @2.30GHz,6 Gb Ram.

• Nvidia GT 520m @1Gb & Intel HD Graphics Family
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.