A

Çavuş
29 Haziran 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme (?)
60 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
3 yıl
Kulaklık Sağ Sol Ses Karışması
Arkadaşlar merhaba, konu umarım doğru yerdedir. Kingston hyperX kulaklığım vardı jak ında problem vardı birine verdim yapsın diye ancak jakı ters bağlamış sanırım sol sesi sağdan sağ ses soldan geliyor.

Jak çok ince elimden geliyor ama havyamın ucu kalın o yüzden jakın üzerinde işlem yapamıyorum. Kulaklığı açtım resimdeki kabloları ters bağladım yerini değiştirdim ama sonuç değişmedi. İşin o kısmından çok anlamıyorum doğrumu yapıyorum yoksa jaktan değişmedikçe kulaklık üzerindeki kablo yerlerini değiştirmem işe yaramazmı?


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
A
3 yıl
MSI z590 8+8 Pin cpu
Arkadaşlar merhaba,
Başlıktaki anakarttan mevcut güç kaynağında anakart için tek 8 Pin çıkışı var ancak anakart üzerinde 2 adet cpu1 ve cpu2 olarak 8 Pin giriş var tek 8 Pin giriş yeterlimidir? Çoklayıcı alıp beslemek mantıklımı çünkü aynı kablo üzerinden güç çekicek yoksa illa 2x8 pin cpu power çıkışı olan psu mu almak gerekir?
A
5 yıl
MSI 5700 xt Mech Hakkında Yardım
Arkadaşlar merhaba, başlıkta belirttiğim karttan var arkadaşımda almayı düşünüyorum. Ama bir kaç forumda gördüğüm kadarıyla Mech lerin ısınma sorunu olduğu söyleniyor ne derece doğru kullanan yada bilgisi olan varımıdır? Arkadaşım bir sorun yok dedi ama emin olmak istedim. Yada şu sürümünde sorun var şunda yok dediğiniz var mıdır? Teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.