Z

Onbaşı
29 Haziran 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
359539 Gün Cezalı
356652 gün 16 s. 46 dk.
Gönderiler Hakkında
Z
8 yıl
AutoCad kurarken aldigim hata
Merhaba,

< Resime gitmek için tıklayın >

Yardim edebilecek var mi ?
Z
8 yıl
Autocad veya Solidworks linki
Arkadaslar acilen solidworks veya autocad full indirebilecegim bir link lazim. Yardim icin simdiden tesekkür ederim...
Z
8 yıl
Virüs oldugunu nasil anlarim ?
Merhaba Arkadaslar,

Öncelikle simdiden yardim ve önerileriniz icin tesekkür ederim. Dün aksam pcye ****larindir'den AutoCad2013 ü kurdum. Siteye güvendigim icin de full sürüm yaparken tavsiye ettikleri bir programi indirdim. Güven konusunu su yüzden belirtiyorum; bahsettikleri program exe dosyasi idi. Normalde böyle bir sey görünce virüs olma ihtimalinden dolayi kesinlikle acmaz veya kurmazdim. Neyse bu sacma program 10 dk oldu 20 dk oldu hala kurulmuyor. Anladim ki var bir seyler. Akabinde pc harap oldu. O kadar planim programim bu virüs yüzünden mahvolsun istemiyorum. Sistem geri yüklemeyi denedigimde ise basarisiz oluyor. Ayrica icinde sifrelerden özele kadar bircok sey mevcut.

Bu sorun gercekten sinir bozucu. Yardim edenlere tekrar tesekkür ederim...

Iyi günler
Z
8 yıl
Emre Mor en iyi 5 genç futbolcu arasında
Almanya'nın Welt Am Sonntag gazetesinin "yüksekten uçan nesil" başlığı ile verdiği haberde Emre Mor Avrupa Şampiyonasında ki en çok parlayan 5 genç yıldızdan birisi olarak gösterilmiş.

Borussia Dortmund'a transfer olması Emre için ve milli takımımız için en iyi tercih oldu. Zira Dortmund bu konuda dünyanın en iyi 3 kulübünden birisidir benim gözümde. Tabi ilk sırada Porto var. Emre'nin ayağına top çok yakışıyor ve henüz yaşı çok genç. İleride iyi işler yapacağız milli takımla ve bunda ki en büyük etken emre olacak kesinlikle.

İlk 5 arasındaki diğer genç yıldızlar:

- Joshua Kimmich(Almanya-21)
- Raphael Guerreiro(Portekiz-22)
- Renato Sanchez(Portekiz-18 *Emre'den sonra benim favorim bu. Gerçekten harika bir futbolcu olur. Bayern Münih'de oynuyor şu an)
- Breel Embolo(İsviçre-19)
Z
8 yıl
Anlık Hata Oluştu Sorunsalı
Sistem ve Özellikleri'nden Takım bilgisi girmek istedigimde bu uyarıyla karşılaşıyorum. Çözümü bilen var mı ?
Z
8 yıl
Ücretsiz uçak bileti rezervasyonu ve iptali
Iyi günler,

Almanya'ya turist vizesi icin gerekli evraklarda uçak bileti de isteniyor. Vizenin cikmama ihtimaline karşılık ücretsiz rezervasyon yapmak ve yine ücretsiz iptal edebilecegim bir sey istiyorum. Bu mümkün müdür ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.