K

Teğmen
28 Temmuz 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
40 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
9 yıl
Amd g34 uyumlu işlemci fanı ?
Arkadaşlar elimde amd opteron 6282se işlemcili(g34 soket - lga 1944) asus kgp d16 anakart var.Bildiğiniz üzere Amd işlemcilerin stok fanları çok ses yapıyor ve çok iyi soğutmuyor.Bende işlemci fanlarını değiştirmeye karar verdim fakat piyasada satılan işlemci fanlarına baktım ama uyumluluklarında g34 soket göremedim , acaba onlardan birini alsam benim anakartıma ve işlemcime uyar mı ?
K
12 yıl
DGS ve 2 yıllık Üniversite Hakkında Sorularınızı Cevaplıyorum.
Merhaba arkadaşlar . Malum hepimiz Öss yi (YGS LYS) başarıpta 4 yıllık istediğimiz bölümlere yerleşemiyoruz.Ama yerleşemeyen arkadaşlar için hala bir yol var.2 yıllık bölümleri tercih edip sonra DGS sınavıyla istediği 4 yıllık bölüme yerleşmek.

DGS Sınavı : 2 yıllık bölümlerden 4 yıllık lisans programına geçiş için uygulanan bir sınavdır.Sınav Türkçe ve Matematik sorularından ibarettir.(80 tr 80 mat ).Sorular oldukça kolay düzeydedir.Yapmanız gereken şey hızlı olmaktır.Çünkü sınav süresi yetersiz kalabilir.(160 dk).Sınav için dersaneye fln gitmenize gerek yoktur.1 yada 2 ayınızı verip adam akıllı çalışırsanız ve pratik kazanırsanız kolayca atlatabileceğiniz bir sınavdır.

Hepinize eğitim-öğretim hayatınızda başarılar dilerim.Benim gibi öss ile şansını deneyipte 4 yıllığa yerleşemeyen arkadaşlar için güzel bir alternatif bence ama çoğu kişinin daha böyle bir sınavdan bile haberi yok.Umarım bu başlık sayesinde öss sınavından ( şimdiki ygs-lys) umudunu kesmiş ve dgs sınavından haberi olmayan arkadaşlarada sesimizi duyurabiliriz.

Bu konuda DGS sınavı ile ilgili merak ettiklerinizi sorabilirsiniz arkadaşlar , fırsat buldukça hepinizin sorusunu cevaplayacağım.
K
13 yıl
Youtube video kategorisi
< Resime gitmek için tıklayın >

arkadaşlar az önce youtube'a video upload ederken kategori seçim ekranında Ankaralı Turgut gözüme çarptı. . bu kimin işi acaba daha önceden farkeden varmı bunu
K
15 yıl
Liseye Kayıt Sorunu(okul aile birliği)!!!
Arkadaşlar bugün kardeşimi kesin kayıtla okula kaydettirmeye gittim daha önce önkayıtla kaydını yaptırmıştım herhangi bi sorun olmadı..Önce müdüre gittim kardeşimin adını buldu listeden işaretledi fln bi kağıt yazdı sonra okul aile birliğine gidip kaydımı yaptırmamı söyledi.Bende okul aile birliği yazan yere gittim.Kapıdan girer girmez adamın söylediği ilk laf şu okula ne kadar bağış yapacaksınız ???.(Sizce bu yasal bişemi..)Benimde üzerimde hiç para yoktu dedim 5 milyon var üzerimde başkada param yok dedi 100 milyon bağış yapmassanız olmaz bide hadi sana 80 olsun fln demezmi iyice sinirlerim attı.Bende parasız kayıt olunmuyomu fln dedim.Adamdaa bunun üzerine kayıt zarfı için bile 10 tl alıyoz hatta 2 topta a4 kağıdı alıyoruz fln dedi iyice sinir oldum resmen ya..Şimdi ben bu 100 tl yi vermeden kayıt yaptıramayacakmıyım kardeşimi nasıl bi sistem bu ya

Hadi diyelimki ben yaptırdım 100 tl verecek durumumda var.Olmayan adam napıcak okuyamayacakmı liseyi
K
15 yıl
baba nabün hakkımı
O babayın Hayrını Gör Hayrunu..... HELE PEY
K
15 yıl
kafa bir milyon yo yo bil Tl
alıntı bi espri :D
K
15 yıl
Yurt Başvurusu
Arkadaşlar yurt başvuruları tam olarak ne zaman başlıyo?şu anda http://kyk.gov.tr ye girilmiyo yarından itibaren yapılabilirmi acaba ??Yada tam olarak başlayıp bittiği bi tarih varmı ?? şimdiden teşekkürler arkadaşlar..
K
16 yıl
Açık Öğretim+Normal Üni Mümkünmü??
Arkadaşlar arkadaşım açıköğretim iktisatı kazandı bu sene kayıt yaptırsa açıköğretime ve seneye tekrar sınava girip 4 yıllık bi yeri kazansa ve kayıt yaptırsa ikisine aynı anda devam edebilirmi yoksa seneye kazandığı 4 yıllığa kayıt yaptırınca sadece 4 yıllığamı devam edebilir?ikisini aynı anda okuma şansı varmı?
K
16 yıl
Avea\u0027da Numara Engelleme Varmı
Arkadaşlar son zamanlarda arkadaşa bi avea numara dadandı msj atip ariyor numarayı engelleme şansımız varmı yani avea bayisine gitsek bu konuda bize yardımcı olurlarmı.. nette aradım ama pek bişe bulamadım sadece gizli numaraları engelleme ve symbianlar için programlar varmış engellemek için(blacklist vs..).. bide bazı tellerde kendinden numara engelleme özelliği varmış...Ama benim bunları yapma şansım yok telefonum symbian değil başka türlü yapabilme ihtimalimiz varmı yoksa çözüm hattı değiştirmekmi??
K
16 yıl
KOPMA GARANTİLİ RESİMLER
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.