S

Çavuş
27 Haziran 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
38 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
6 yıl
Üniversite okurken para biriktirmek mümkün mü?
Daha pek bir şey belli değil ama istanbulda üniversite kazandığımı ve yurtta kaldığımı varsayalım. Ps4 almak istiyorum. Şu anda fiyatları 1500tl civarında. büyük ihtimal dolar yükselişiyle birlikte artmaya devam edicek. O yüzden fazla artmadan almak istiyorum. Ailemin ayda 500tl harçlık verdiğini düşünürsek istanbulda ayda Max ne kadar para biriktirebilirim? Yardımcı olacak arkadaşlar var mı?
S
6 yıl
İyi üniversitede iktisat mı kötü üniversitede mühendislik mi?
Ben tm öğrencisi olarak geçen sene 47K sıralama yaptım. Hukuk kazanma amacıyla mezuna kaldım ancak işler istediğim gibi gitmedi vs bu sene büyük bir mallıkla sıralamamı 76K ya gerilettim. Bu sıralamayla maramara, İstanbul üni, belki bir ihtimal de hacettepe iktisat geliyor. Sayısalda 200kdayım Atatürk İnönü gibi doğudaki ünilerde makina mühendisliği geliyor. Sizce hangisini tercih etmek daha iyi olur? Ailem mühendislik için çok baskı yapıyor.
S
6 yıl
Akustik gitar çalmak istiyorum tavsiye lazım
Son birkaç haftadır Metallica, Nirvana, pink Floyd, Queen Vs dinliyorum. Çok fena gitar çalma isteği oluştu içimde. 300-400 tllik bütçem var. Gitar önerebilir misiniz? Boluda müzik enstrümanları satan bir yer bilen varsa da çok iyi olur.
S
7 yıl
Tm den MF ye geçiş
Ben geçen sene sınava girdim sıralamam 43K idi hukuk istiyordum, gelmedi ben de yazmadım mezuna kaldım. Biraz geç olmuş olabilir ama bu sene MF den hazırlanmak istiyorum hedefimde bilgisayar mühendisliği var. Sizin görüşünüzü merak ediyorum. Ne kadar zorlanırım? Neler yapmam gerekir? Çalışmakta kararlıyım. Geçen seneki gibi değil bu sene adam gibi düzenli çalışacağım ve çalışıyorum.

Bu arada fizik kimya biyolojide boş değilim 9 ve 10da yazılıddan 2 gün önce çalışıp 70 civarı alıyordum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.