G

Yarbay
26 Haziran 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
28 üye
Görüntülenme (?)
101 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
6 yıl
Öz Amcasının Tecavüzüne uğrayan 4 yaşındaki kız çocuğu komada!
Düşündüm düşündüm, söyleyecek söz bulamıyorum.


Bingöl Karlıova’nın Seleka köyünde amcası tarafından tecavüze uğrayan 4 yaşındaki kız çocuğu komaya girdi. Aile ve valilik olayı örtbas etmeye çalışıyor.
Aryen Haber’e ulaşan ve güvenlik nedeniyle isim vermek istemeyen bir yurttaş, Bingöl’ün Karlıova ilçesine bağlı Seleka köyünde 4 yaşındaki bir kız çocuğunun öz amcası tarafından tecavüze uğradığını, olayın medyaya yansımaması için valilik tarafından özel önlemler alındığını iddia etti.
Ajansımıza konuşan yurttaş, öz yeğenine tecavüz eden şahsın önce farklı bir köyde saklandığını daha sonra emniyete teslim olduğunu aktardı. İddialara göre aile, tecavüzcü amcaya akıl sağlığı yerinde değil raporu alarak 4 yaşındaki küçük kız çocuğuna yapılan vahşetin üstünü örtmek istiyor.
Bingöl ilçe gazetesi başta olmak üzere olayın paylaşılmaması için valilik ve kaymakamlık tarafından her türlü önemlerin alındığını belirten yurttaş, tecavüz olayının yaşandığı köye giriş ve çıkışların asker kontrolü altında yapıldığını belirtti.
Öz amcası tarafından tecavüze uğrayan küçük kızın Elazığ Devlet Hastanesi’nde komada olduğu ajansımıza gelen bilgiler arasında.

Kaynak:https://www.haber-sanliurfa.com/bir-vahset-daha-oz-amcasinin-tecavuzune-ugrayan-4-yasindaki-kiz-cocugu-komada/40146/
G
6 yıl
DH - SON Meclis Seçim Anketi
Daha önce yaptığım anketlerde İyi %57 çıkıyordu.Tek değişen İyi-Chp dengesi olduğu için belirtiyorum.Anketleri 2017 sonunda ve 2018 Nisanda yapmıştım yanlış hatırlamıyorsam.Ayrıca 2016 Aralık anketinde %23 Akp %12 Mhp oyu vardı.Son olarak 2015 öncesinden bir yazı bulabildim anketler silinmiş.İşte resim:



< Resime gitmek için tıklayın >



Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde +7bin oy kullanıldı.Sonuçlar aşağıdaki gibi.Son olarak meclis anketini yapalım forumda.

Katılımın tekrar +7bin seviyesinde olması için öne çıkarmayı ve oy verdiğiniz partiye oy verme sebebinizi yorumlamayı unutmayın.



< Resime gitmek için tıklayın >
G
6 yıl
Hollan Başbakanı Döktüğü Kahveyi Temizledi
G
6 yıl
Donanımhaber Cumhurbaşkanlığı Seçim Konusu
Ankete katılımın yüksek olmasında etkisi olan herkese teşekkürler.Eski anketten bariz farkı İnce'nin %41'den %59'a çıkması oldu.

Anket sonuçlarının Türkiye geneline yansıma olasılığının olmadığını herkes biliyor.Anketi donanımhaber özelinde düşünün.


MECLİS ANKETİ:https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/133268374
G
6 yıl
a
b
G
6 yıl
silinsin
silinsin.anket açılmıyor resmen
G
6 yıl
Akşener: \"Tatava yapmasın.Erdoğanı çöp kamyonunun karşısında bekletsin de görelim.\"
G
6 yıl
Suriye Sınırında Kadın Pazarı [Yorumsuz]
G
6 yıl
Erdoğan Yalakalık Yapıyor (UBER Hk.)
Çıkmış taksicilerin hakkını yedirmeyiz diyor.
G
6 yıl
İyi Parti - Akşener TÜM VAATLERİ
Bölüm bölüm ayrılmış, çok güzel bir site yapmışlar.Medyada inanılmaz bir sansür var.Sadece İnce ve Erdoğan'dan ibaret neredeyse.Konuyu öne çıkararak herkese ulaşmasını sağlayalım.


https://81milyonicin.meralaksener.com.tr/

Tam Kitapçık:https://s3-eu-central-1.amazonaws.com/meralaksener/wp-content/uploads/2018/06/01113242/İYİPARTİ_seçim_beyanı.pdf
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.