İ

Er
25 Haziran 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
İ
7 yıl
Konum Haksız Yere Silindi
"(Yardım!) Okullardaki Saç Yasağı" adlı konum bir anlık sinirle yazdığım ufacık bir küfür yüzünden uyarılmadan (evet uyarılmadan) silindi ve üstüne hesabım 1 hafta uzaklaştırıldı (evet bu başka hesap çünkü başka türlü derdimi anlatamam). Bakın arkadaşlar benim ne forumun huzurunu bozma gibi bir amacım var ne de seviyeyi düşürmek gibi. Zaten forum sitelerine ayda yılda bir giriyorum. Tek istediğim biraz yardım alabilmekti. O silinen konuya 29 cevap gelmiş ve hiçbirini okuyamadım. Zaten konuyu okuyan arkadaşlar içerisinde en ufak bir offensive içerik olmadığını biliyorlardır. Eğer yönetici arkadaşlar buradaysa onlardan küfürlü kısmı en azından editleyerek başlığımı geri getirmelerini rica ediyorum. Hesabımı isterseniz kalıcı olarak silin ama en azıdan konuyu 1-2 saatliğine tekrar açın. Teşekkürler.
İ
7 yıl
Konum Amaçsızca Silindi
konu kilit
İ
7 yıl
Masaüstünde Alt Kısma Dosya Koyamıyorum
Güncellemeden sonra böyle bir şey oldu. Bilgisayarı açtığımda bütün klasörler bir boşluk yukarıdaydı ve o boşluğa klasör falan koyamıyorum. Bunun nedenini bilen var mı? Resimde işaretlediğim alana hiçbir şekilde klasör, dosya vb. bir şey yerleştiremiyorum.
https://i.hizliresim.com/1gZvOY.png
İ
7 yıl
Microsoft Office Açılıp Kapanan Pencere Bugı (Yeniden)
Selam arkadaşlar. Biliyorsunuz Office kullananların bilgisayarlarında aralıklarla siyah bir pencere açılıp kapanmaya başladı. Task Scheduler'dan (Türkçesini bilmiyorum) OfficeBackgroundTaskHandlerRegistration'ı iptal ettim ve düzeldiğini düşündüm ama az önce yine aynı siyah pencere açıldı. Office ile ilgili bütün görevleri kapattım. Bunun bir zararı olur mu? Zaten fazla Office kullanmıyorum.
İ
7 yıl
officebackgroundtaskhandler.exe Nedir ve Nasıl Kapatılır (Çözüldü)
Selam arkadaşlar. Bir kaç gün önce bilgisayarımda aralıklarla CMD benzeri officebackgroundtaskhandler.exe adında bir pencere açılıp kapanmaya başladı. Anladığım kadarıyla bu Windows 10 kullanan birçok kişiye de olmuş. Size de olduysa ve sorunu çözmek istiyorsanız şu adımları kullanabilirsiniz:
-Arama bölümüne "Task Scheduler" yazın ve Enter'a basın.
-Sırayla Task Scheduler > Task Scheduler Library > Microsoft > Office'e girin
-OfficeBackgroundTaskHandlerRegistration'ı bulun.
-Sağ tıklayın ve disable deyin.

İlgili pencere:https://i.hizliresim.com/YN2j9a.png
Task Scheduler:https://i.hizliresim.com/Pr4Ydv.png

Kaynak:https://www.ghacks.net/2017/05/30/what-is-that-popup-on-windows-10-that-disappears-after-a-split-second/
İ
7 yıl
backgroundtransferhost.exe nedir? (Yardım)
Önce bunun bir CMD dosyası olduğunu sandım çünkü siyah bir pencereydi ama sonra dikkat edince backgroundlu birşeyler yazdığını gördüm ve onunla ilgili araştırmalarımda bulabildiğim tek şey bu "backgroundtransferhost.exe" denen dosya. Bunun her 2-3 dakikada bir açıldığını sanıyordum ama anladığım kadarıyla laptopu şarja taktığım zaman 1 saniyeliğine açılıp kapanıyor. Windows Defender'dan tarama yaptığımda herhangi bir tehdit olmadığı sonucuna vardı. Bunun ne olduğu hakkında bir bilgisi olan var mı? Bilgisayarımda yaptığım tek şey YouTube'dan video izlemek bu yüzden neden virüs olması bana hiç mantıklı gelmiyor. Gerçi bilgisayardan da anlamam.

Bu arada bu sadece laptop şarjdayken oluyor. Şarjda değilken olduğunu şuana kadar görmedim.
İ
7 yıl
Kendiliğinden Açılıp Kapanan CMD
Bilgisayarımda 2-3 dakikada bir CMD kendiliğinden açılıp kapanmaya başladı. Sanırım bir şey yazmıyor sadece açılıp kapanıyor. Bunun nedeni nedir? Virüs olma ihtimali var mı? Virüs olacağını sanmıyorum çünkü uzun zamandır bilgisayarıma bir şey yüklemedim.
İ
8 yıl
Steam\u0027e yükleme yapmadan nasıl oyun yüklenir?
mesela ben kütüphaneme dotayı eklemek istiyorum ama oyunun yüklenmesini daha sonra yapmak istiyorum. böyle birşey mümkün mü ve eğer mümkünse nasıl yapabilirim?
İ
8 yıl
Saç uzatmış arkadaşlar bir bakar mısınız?
Konunun biraz alakasız bir yerde açıldığı doğrudur ancak konu dışı bölümüne konu açamıyorum. Affola.

Merhaba arkadaşlar. Saçımı uzatmayı düşünüyorum ve bunu ilk kez deneyeceğim. Anladığım kadarı ile saçın düzgün uzaması için özel bir saç kesimi gerekiyormuş. Forumdaki saçını uzatmış arkadaşlar bana uzun saç bakımı vs. ile ilgili biraz bilgi verirse sevinirim. Resimdeki gibi uzatmayı düşünüyorum. Saçlarım kıvırcık değil dalgalı ama uzunluğu resimdeki gibi olacak:http://i.hizliresim.com/LQAmj0.jpg
İ
8 yıl
Mortal Kombat fanları toplaşın.
Evet arkadaşlar bendeniz MK2'den beri bu oyunun manyağı olarak MK9 oyununun halen Xbox geri uyumluluk oyunlarına eklenmediğine nasıl tepki vereceğimi bilemedim. İşin kötü yanı oyun unutuldu ve büyük ihtimal eklenmeyecek. PS3'ümü yeni bir konsol almak için (Ki o da büyük ihtimal Xbox One olacak) satmıştım bu yüzden artık istesemde oynayamayacağım tabi PS2'ye çıkmadığı sürece Koca forumda benden başka MK fanları da vardır diye düşünüyorum. Şöyle ki ben MKX karakterlerine bir türlü ısınamadım. Favorim hep Smoke olmuştur. Ayrıca MK9 bana MKX'ten daha güzel geliyor. Grafik olarak tabiki MKX ama karakter olarak MK9. Yani MK fanı arkadaşlar Xbox geri uyumluluk MK9 oyun önerisine oy verip destek verebilirsiniz. Veya inglizcesi iyi olan bir arkadaş oy başlatabilir. Yardımınıza ihtiyacım var ._. Pls..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.