B

Yüzbaşı
27 Temmuz 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
6 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
14 yıl
Piyasada Asus P6X58D PREMİUM Anakart Neden Yok?
Arkadaşlar Asus P6X58D Premium anakart bulamıyorum.Çıkalı bir hayli zaman olan bu anakart neden piyasada yok? Bilen varsa cevaplasın lütfen!!!
B
17 yıl
Uydu Uyumlu Hem Masaüstü Hemde Laptop İçin Tv Kartı
Arkadaşlar uydu uyumlu hem masaüstü bilgisayarda hemde laptopta kullanabileceğim tv kartı var mı? Varsa marka model fiyat gibi ayrıntılı bilgi verebilir misiniz? Cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler
B
17 yıl
Sony mi? Toshiba mı? Dell mi?
Arkadaşlar laptop almayı düşünüyorum.Bu 3 markayı karşılaştırır mısınız?
B
17 yıl
12 taksitle 500 ytl ye telefon arıyorum
arkadaşlar 12 taksitle 500 ytl ye telefon arıyorum world kart için olursa tavsiyeleriniz memnun olurum.Şimdiden teşekür
B
17 yıl
UYDU VE NORMAL ANTENE UYUMLU TV KARTI ÖNERİSİ
Arkadaşlar şimdilik bende uydu anteni var.Fakat çeşitli nedenlerden kaldırabilirim.Onun için normal anten ve uydu anteni uyumlu tv kartı bakıyorum.TV KARTI konusunda hiçbir fikrim yok.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
B
17 yıl
n70 M.E PİYASADA NE KADAR?
Arkadaşlar internette verilen fiyatlarla piyasadaki fiyatlar arasında fark var.Buraya nerede ve ne kadara bulabileceğimizi yazarsak herkese yardımcı olmuş oluruz.Şimdiden saolun.
B
18 yıl
Uyduyu destekleyen TV KARTI ne önerirsiniz?
Arkadaşlar uydu yayınını gösteren tv kartı araştırıyorum.Ama uydu bağlantısı odamdan alınabilir.Dolayısıyla normal antenide desteklemesi gerekiyo.Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler
B
18 yıl
ROME ALEXANDER ALMAYA DEĞER Mİ?
Arkadaşlar rome alexander sizce almaya değer mi?Yoksa barbarian gibi fos mu çıktı?Medieaval 2 için oyalama paketi mi yoksa?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.