G

Yüzbaşı
27 Temmuz 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
39 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
9 yıl
İçeri kalorifer suyu sızıyor SS\u0027li
Arkadaşlar merhaba; Grande Punto sahibiyim. Şöför tarafında altta, gaz pedalının sağındaki paneli çıkarınca altta paralel iki boru var. Bunlar zannedersem kalorifer borusu ve birisi içeri antifrizli su damlatıyor.İki sene önce yaptırmıştım ancak tekrar olmaya başladı.O beyaz klips gibi parçadan bulamıyorum, yetkili servise de bir dünya para bayılmak istemiyorum.Alıp kendim takmak istiyorum (hem eminim daha sağlam yaparım).Şimdi asıl soru; o parçanın adı nedir, nerede bulunur, kaçadır?

Herkese iyi sürüşler.

< Resime gitmek için tıklayın >" target="_blank">< Resime gitmek için tıklayın >
G
10 yıl
ÇÖZÜLDÜ:Sebepsiz Youtube\u0027a giremiyorum
Arkadaşlar selamlar.Hali hazıeda bir youtube kapatması vs yokken ben youtube'a girememekteyim.Vpn ghost veya zenmate ile girebiliyorum ancak çok çok yavaş.Farklı tarayıcılar ile de denedim ancak sonuç aynı.Yardım edebilirseniz seviniim.

ÇÖZÜLDÜ:

Arkadaşlar zamanında Youtube kapatıldığında host dosyasının içeriğini değiştirmiştik hatırlarsanız.Şimdi onu masa üstüne kes yapıştır yapın (bir müddet orada kalsın ne olur ne olmaz) ve tekrar deneyin.Ben yaptım oldu.

Host dosyasının yeri;

C:\Windows\System32\drivers\etc
G
10 yıl
Receiver\u0027ı TV Kartına Bağlamak(Resimli)
Selam arkadaşlar.

Evime teledünya paketi aldım(kablo tv).Bağladıkları cihaz bu;

< Resime gitmek için tıklayın >

Benim tv kartım bu;

< Resime gitmek için tıklayın >

Soldan sağa sayarsak: Radyo anten girişi, TV anten girişi, koaksiyel video girişi, s-video girişi, ses çıkışı, ses girişi ve kumanda girişi.

Şimdii sorumuza gelecek olursa; Ben analog yayınları bu tv kartı ve DScaler(arayüzü olmaksızın tv kartını kullanabilmenize olnak veren yazılım, bilmeyenler için yazdım kızmayın) ile izleyebiliyorum.Teledünya izleyebilmek için gidip şöyle bir kablo aldım;

< Resime gitmek için tıklayın >

Receiver ile tv kartım arasındaki bağlantıyı bu kablo vasıtasıyla yaptım.Dscaler programından videoinput sekmesinden s-video seçeneğini seçtim.Ancak sonuç başarısız...Sadece mavi ekran var :(

Neden? Nasıl? Ne eksik? Ne yanlış? Şimdi "senin tv kartın analog" diyeceksiniz ancak çözme işlemini receiver yaparken neden tv kartı sadece üstüne vazife olan görüntüleme işlemini yapmıyor?
G
14 yıl
***HP C4280 Saçmalaması***
Merhaba arkadaşlar.Yazıcımla ilgili bir sorunum var.Dört tane dosya kağıdı koydum geçen hepsini aldı, başına ve sonuna saçma sapan şeyler yazıp yazıp attı.Dahada kağıt arıyodu,olsa onlarıda yazıp atacaktı,en sonunda kağıt bitti diye uyarı verdide durdu.Defalarca denedim aynı şey oldu.Kod hatasımıdır,beyin karışmasımıdır nedir bilemedim.Bizim yazıcı yazmayı unuttu gibi birşey.Fikir ve görüşlerinizi bekliyorum.Şimdiden sağolun.

Ürünü resindeki üründür;

< Resime gitmek için tıklayın >
G
15 yıl
***SLI FAN KONTROL***
Selam arkadaşlar.Şuan 512mb Palit 9600gt ile 512mb Zotac 9600gt yi SLI olarak kullanmaktayım.Ancak rivatuner ile iki karttan sadece birinin fan hızını ayarlayabiliyorum.Ve gene sadece bir tanesine overclock yapabiliyorum.İkisine birden nası müdehale edebilirim?Yardımlarınızı bekliyorum.
G
15 yıl
***ACAYİP SES SORUNU***
Arkadaşlar merhaba.Audigy2 ses kartı kullanmaktayım.Oyunlarda belli bir süre geçtikten sonra özellile gta4 de CİİİAAAAUUUUUUVVVVVV diye sesler birbirine giriyor,faşırtılar fuşurtular yapıyor nedense.Ama hemen değil belli bi süre geçtikten sonra.Bunun yük altında kaldığında ortaya çıktığını gördümki,fl stüdio gibi programlarla uğraşıncada oluyor.Ses bazen okadar saçmalıyorki kendimi kurtarmak için restart atmak zorunda kalıyorum.Daha önce böyle bi sorunum yoktu.

Yardımcı olursanız memnun olurum...
G
15 yıl
!!!FAN GÖZÜKMÜYOR!!!
Arkadaşlar merhaba.Kasama anakart üzerinden güç alarak 2 tane 12 cm lik fan taktım.Bi tanesinin bios a girerek RPM değerini görmeme rağmen diğerini göremiyorum.Sıfır RPM olarak gözüküyor.Halbuki oda son sürat çalışıyor.Lütfen acilen yardım edin,çünkü durum böyle olunca fanlardan biri son sürat çalışıyor ve beynimi yiyor.Speedfan ile falan ayarlayamıyorum.
G
15 yıl
***FAN GİRİŞLERİ***
Merhaba arkadaşlar.İki adet 3 pinli 12 lik fanım var ve bunları anakart üzerindeki soketlere takıyorum.Ancak son sürat döndüklerinden çok ses yapıyolar.Speedfan(hız ayarama programıdır) ile bi tane fanın hızını arttırıp azaltabilmeme rağmen diğer fan tepki vermiyor.Son sürat dönüyor.Fan soketlerinin yerlerini değiştirdiğimdeyse bu kez gene sadece biri tepki veriyor.Yani tepki veren "cha_fan1"soketi,tepki vermeyen "cha_fan2"soketi.

Zannedersem anakarttan bişey yapmam gerekiyor(bios dan ilgili bişeyi açmak gibi...).Acaba yazılımsalmı,donanımsalmı bilemedim.Fkirlerinizi merak içinde ve acil olarak bekliyorum.
G
15 yıl
**FAN a POTANS NASIL BAĞLANIR?**
Arkadaşlar resimde gördüğünüz fan ve potansı birleştirip fan hızını ayarlamak istiyorum.Ancak potans nasıl bağlanır bilmiyorum.Bilen arkadaşlar yardımlarını esirgemesinler.Çok makbule geçecek.

< Resime gitmek için tıklayın >

Fan 12V ve 035A dir.
G
16 yıl
**Tt Tough Power Sorun**
Selam arkadaşlar,nedenini bilmediğim bi sorunla karşılaştım ve yardımınızı bekliyorum.Arkadaki 4pin girişlerden alttaki çalışıyor ancak üstteki çalışmıyor ne hikmetse.Güç kutusunun garantisi var ancak kolay halledilebilecek birşey ise ben uğraşıcam.Biliyorsunuz adamlar 30 iş gününü doldurmadan vermiyorlar.Gerçi VEGA BİLGİSAYAR böyle birşey yaparmı bilmem ama siz bi bakın.Yardımlarınızı esirgemeyin.

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.