O

Onbaşı
27 Temmuz 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
14 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
8 yıl
Sil
***
O
10 yıl
Dell N5010 Format Sorunu (Win7 HomeBasic kuramıyorum)
Dell N5010 bilgisayarıma recovery yapmaya çalıştım olmadı. Format atmak için Windows7 Home Basic indirdim. Kurmaya çalışıyorum usb bellekle olsun dvd ile olsun ikisinde de hata veriyor sürücüyü görmüyor. Ne yapmak lazım, nasıl bir yol izlenmeli?
< Resime gitmek için tıklayın >
O
10 yıl
Batman Arkham City: \"Breach Wonder Observation ...\" Görevi
Arkadaşlar bu bölümde helikopterleri tarayarak gerekli olan şeyi aldım fakat şifreyi ısrarla çözmüyor. Fotoğraftaki uyarıyı veriyor.
Bu durumu yaşayıp da geçen varsa neyi eksik yapmış olabilirim? Ya da helikopterden sonra alınacak başka şeylerde mi var?
Yardımcı olabilirseniz sevinirim..
< Resime gitmek için tıklayın >
O
11 yıl
Dell 5110-5461 Format Nasıl Atılır? Yerel Disk Nasıl Bölünür?
Arkadaşlar elimde bu model bir bilgisayar var ve format atmaya çalışıyorum ama bilgisayarla gelen bir Windows7 cd'si yok. Forumları inceledim fakat hep Recovery olayından bahsedilmiş. Aslında benim sorunum bilgisayar tek Yerel Disk C mevcut bende D olarak ayırmak istiyorum bunu da format atarak yapmak istedim fakat bi yolunu bulamadım. Recovery yaparak sistemi en başa çevirebildim ancak diski bölemedim. Bunu nasıl yapmam gerekiyor?
Ayrıca formatsız olarak yerel diski bölmeye çalıştım. Ben D'yi 300 GB yapmak istiyorum fakat o yöntemde en fazla 57 GB'a kadar böldürmeye izin veriyor.
Yardımcı olabilecek biri çıkarsa çok memnun olacağım..
O
12 yıl
Sim Mesaj Merkezi Sorunu
Avea hattı takılı olarak kullandığım telefonumu kapatıp açtığımda sim mesaj merkezi Vodafonun mesaj merkezi olarak değişiyor. Bunu nasıl kalıcı olarak Avea mesaj merkezi yapabilirim..
Bu olay geçenlerde Vodafone mobil modemde hattımı kullanabilmek için uğraşırken böyle oldu.
O
12 yıl
Nova İş Makinaları
Arkadaşlar aslında hiç böyle bir şey alma gibi bir niyetim yoktu fakat görünce çok hoşuma gitti.. Vipdükkan da Nova markalı R/C iş makinaları satılıyor. Forklift ve İnşaat arabası çok hoşuma gitti Almayı düşünüyorum fakat nette araştırdım biraz başka bir yerde bu markanın bu çeşit ürünlerine rastlayamadım. Bir de özellikleri çok açık olarak yazılmamış. Kaç kanallı ne kadar boyutları bunlar bildirilmemiş. Acaba bilenler daha önce bunlara rastlayanlar var mı? Ve sizce de alınır mı fiyat olarak da nasıl? Hep beraber bi el atabilirsek sevinirim

Forklift

İnşaat Arabası
O
12 yıl
Pil Şarj Cihazlarından Hangisini Almalı?
Arkadaşlar dijital fotoğraf makinamın pilleri için ortalama 50-60 TL'lik bir pil şarj cihazı arıyorum ve 3-5 saat gibi de bir şarj süresi olmalı.. Aslında sizin bildiğiniz daha nitelikli ve daha hızlı şarj eden makul cihazlar varsa onları da incelemek isterim.

Benim bulabildiğim ve arasında kaldığım cihazlar bunlar fiyat/kalite/performans konusunda bilgisi olanlara danışmak istedim:

1. VARTA 57670 LCD PLUG CHARGER PİL ŞARJ CİHAZI

3.GP M520 2HRS PİL ŞARJ CİHAZI

3.ENERGİZER F25-5727 INTELLIGENT PİL ŞARJ CİHAZI
O
12 yıl
Silelim bunu lütfeeen
...
O
13 yıl
Seninki kaç santim? - Greenpeace
Benimki kaç santim öğrendim:http://bit.ly/eVGE4F, seninki kaç santim?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.