G

Onbaşı
10 Haziran 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
49 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
5 yıl
SAÇ DÖKÜLMESİ HAKKINDA
Merhaba arkadaşlar 23 yaşındayım 18 yaşında iken felan berberler saçların seyrek dökülür felan diyordu o zaman aldırış da etmiyordum tabi zaman geçtikçe çokca dökülmeye başladı şuan baya açıldı yanlardan ve tepeden baya moralimi bozdu açıkcası bu durum.

Çevrede bir sürü ilaç ve hatta işe yarayan minoxil gibi ilaçlar yada saç dökülmesine neden olan dht hormonunu bastıran ilaçlar gibi çeşitli kimyasal ilaçlar gördüm fakat bırakınca eskiye dönmesinden korkmakla beraber yan etkileri de beni oldukça korkutuyor saç için sağlığımdan olmak da istemiyorum ama böyle dökülmesi moralimi bozmakla birlikte insanı kötü hissettiriyor.

Bugüne kadar saç dökülmesi adına hiçbir şey yapmadım durumu kabullenmekte buldum kendini ama aynaya bakınca bile inanın insan kafaya takıyor aranızda benim gibi böyle erken yaşta saçı dökülen yada mücadele eden var motivasyon nasıl sağlıyorsunuz ne gibi önlemler alıyorsunuz?
G
7 yıl
ÇİFT ANADAL HAKKINDA
Merhaba arkadaşlar ve ben SDÜ Tarih okuyorum.Sizce ÇAP için aşağıda ki bölümlerden hangilerini seçmeliyim bir öneriniz var mı ?

İİBF
< Resime gitmek için tıklayın >

FEF
< Resime gitmek için tıklayın >
G
7 yıl
YATAY GEÇİŞ HAKKINDA ACİL!
Merhaba arkadaşlar ben Süleyman Demirel Üniversitesi Tarih Bölümü 1.sınıfta okuyorum.Dönem genel ortalamam 4 üzerinden 3.43 geçmek istediğim üniversiteler not ortalamasında 4 üzerinden 3'ü geçme koşulu var.Onu karşılıyorum fakat bu üniversitelerin o yıl ki yerleştirme taban puanları benim puanımdan biraz yüksek özellikle İstanbul'daki üniversiteler oraya geçebilme şansım nedir sizce denemem de fayda var mı yoksa hiç uğraşmaya gerek yok mu ?(Yerleştirme puanım 335)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.