E

Yüzbaşı
08 Haziran 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
91 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
3 yıl
Araç tavsiyesi
Arkadaşlar merhaba . Daha önce iki dizel aracım oldu çok masraflı oluyor diye son iki aracım benzinli atmosferik. Aracımdan çok memnun olmama rağmen yakıtı biraz üzecek gibi çünkü yeni işimde iş ev arası git gel 50 60 km arası tutuyor. ( İstanbul olmadığı için 15dk Max gidiş yada geliş) zamansal sorun yok ancak 50krs kadar yakıyor kışın biraz daha artabilir malum fiyatlar durmuyor.

Dizelden kufrede kufrede benzinliye geçmeme rağmen şuanda sıkışık trafik yok ışık bile yok yolumda duracak . Biraz da bakarsak diye gözümü karartiyorum ara ara.

Punto 1.2 var 2012 bende 69luk. 80bin km'de yeni oldu çok memnunum masrafsizlik açısından küçük aileyiz bize yetiyor ancak iş ev arası yakıt yoracak uzun vadede . Başa baş fiyatlarda 100k aralığında ne önerirsiniz az yakan memnun kaldığınız.

301 yada elyse ler nasıldır fikirlerinizi öğrenmek istiyorum.
E
3 yıl
Çanakkale Assos kamp yeri tavsiyesi
Arkadaşlar merhaba daha önce saroz karaincirlide kamp yaptık ancak busefer bayram sonrası Çanakkale asosa gidelim diyoruz. Çok yer var hepsinin artısı eksisi var ancak önemli olan oğlum 1bucuk yaşında ve uykusu hassas yani belli saatlerden sonra sesslik olması gerek (ücretli kamplardan bahsediorum) , ortak özellikleri genelde denize sıfır konumda lar sıcak su vs var zeytin ağaçları altına çadırı atiyorsun vs ancak kimisi mangala kimisi hamaga izin vermiyor. Tabi tek tek görüştük çoğu ile zaten hepsi aynı yol üzerinde ancak gidip tecrübe etmiş olan varmı buraları, işletme kalitesiyle,kamp adabi kültürüyle denizinin kum oluşu vs (kestane de var diyorlar bazı yerlerde) gibi artıları ile öne çıkan varmıdır bu bölge için tavsiye.
E
3 yıl
pes 20 rakip bulma sorunu
Merhabalar. Pes 20 de birtane online maç bulmadı bunun sebebi nedir arkadaşlar ben yeni başladım takım 1yildiz rakip 5 olsun dedim geneyok. Matchday den aratiorm gene yok. Bu korkunç birşey eğer gamepass a rağmen oyuncu yoksa. Başka birşeydense çözüm bilen yardımcı olursa sevinirim. FIFA 20de var ama FIFA sevmiyorum. Pes 21 de böyleyse vay halimize.
E
5 yıl
12 14 arası tavsıye
Arkadaslar rover 214 216 ve bravo hgt ler var bu fıyata . baslangıc aracı olacak tigra ford ka ıstemıyoruz.
1 2 sene ıdare edecek bır arac bakıyoru onerınız varmıdır.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.