G

Çavuş
04 Haziran 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
49 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
11 ay
E39 520i Performans Arttırma
1998 model 2.0 150bg e39 520i sahibiyim.
Motoru zorlamadan, motor a girmeden soft şekilde nasıl güç alabilirim?
G
11 ay
Bmw E39 Balata Önerisi
1998 e39 520i için balata önerisi ve bu önerilen balatayı satın alabilceğim güvenilir bir websitesi veya İstanbul içi bir yer arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
G
geçen yıl
E39 Kullanım Kılavuzu
Babamdan yadigsr 1998 e39 520i sahibiyim türkçe en kötü ingilizce kullanım kılavuzuna sahipseniz buraya veya mailime gönderirseniz beni çok mutlu edersiniz.
G
3 yıl
Eski Sinema Sistemini Çalıştırmak İçin Yardım
Resimlerde gördüğünüz gibi eski bir sinema sistemim var, hoparlörler amfiye garip bir kablo ile bağlı, amfinin arkasında bilmediğim girişler çıkışlar var, tüm hoparlörlerde bağlı değil, televizyonum eski projeksiyon tvlerden yani HDMİ girişi yok zaten amfinin HDMİ çıkışı da yok, bu sistemi Tv me veya bilgisayar veya telefonuma nasıl bağlayarak çalıştırabilirim?
Amfi modeli : Sony str-de485e
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
G
3 yıl
Sinema Sistemi Dolby Atmos?
Evimde sony amfili ve hepsi sony markalı olan 5+1 sinema sistemi var, bu dolby atmos olarak mı geçiyor? Veya bu şekilde kullanılabiliyor mu?
Dolby atmos destekli Apple Tv 4K dan Dolby atmos destekli film izlerken sinema sistemini bağlayınca dolby atmos mu yaşamış oluyorum? Olmuyorsam farkı ne oluyor? Teşekkürler şimdiden.
G
3 yıl
Hd Uydu Alıcısı Önerisi
Eski bir 1080İ destekli kompotent girişli bir projeksiyon televizyonum var, aradım bulamadım, kompotent destekli bir hd uydu alıcısı önerebilirmisiniz?
G
3 yıl
Zoom ne kadar internet harcar?
Haftada 18 ders 40 ar dakkadan, ayda 72 ders 40ar dakkadan, aylık nekadar internet harcar zoom? Nekadar internete ihtiyacım olur?
G
3 yıl
Bilgisayara Su Döküldü Yardım
2 gün önce dizüstü bilgisayarıma su döküldü, kuruttuktan sonra amatörlük edip unutup fişe taktım ve ekran gitti, sonrasında elektrikle tüm bağlantısını kestim, içini açıp donanımları çıkarttım ve 2 gündür havlu üstünde beklettim, az önce açtım ilk şifre ekranına kadar ekranda pembelikler çıktı, ekran gitti geldi, sonrasında açıldı, sonrasında 3 kere kapatıp açıp denedim bir sorunla karşılaşmadım ama içim de rahat değil ilk açılıştan dolayı, sizce sonradan başgöstercek bir sorun olabilir mi? Tamirciye götürmem gerekir mi?
G
4 yıl
Bu 1 Pound Değerli mi?
İnternette okuduğum birkaç ingilizce yazıda 12 taraflı 2016 tarihli 1 poundların değerli olduğunu okudum ama tam da anlayamadım ingilizcem kuvvetli değil, 12 taraflı tüm 1 poundlar mı değerli? Yoksa yanlış basım olanlar mı? Bileniniz illaki vardır, kısacası elimdeki bu para değerli mi ya da değerli olup olmadığını nasıl anlarım?

< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
G
4 yıl
Veteriner Kliniği Açma Masrafı
İyi günler, istanbul da, şişli, etiler veya bu tarz iş yapabilecek yerlerde klinik açmak istiyorum,mekan kira-satın alma ücretini katmadan, içindeki eşyalar ve baika şeyleri varsa, ortalama fiyatı ne olur? Her şeyi alırsanız dolu dolu yaparsanız max fiyat x kadar, ama daha boş bir yer açarsanız min fiyat y kadar gibi bir şey söylerseniz çok mutlu olurum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.