A

Teğmen
25 Temmuz 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
57 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
A
12 yıl
Satılık 2012 Honda Civic Elegance Otm
Arkadaşlar çok sevdiğim Honda mı Mercedes C180 K aldığım için satıyorum. Linki aşağıda

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-2012-model-honda-civic-otm-vites-3-500-km-de-69587350/detay/

Forum için özel bir indirim olabilir.
A
14 yıl
Ruhsata işlenmemiş LPGli full kaskolu araç yandı (kasko ödermi)
Bir de ben bir şey sorayım. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Diyelimki araç LPG li. Ama ne ruhsata ne de kaskoya işlenmemiş. Araç full kasko. Diyelimki araç hareket halindeyken yanmaya başladı. Şöför aracı durdurdu, itfaiye gelene kadarda araç tamamen yandı(pert oldu).
a. Yangının LPG den kaynaklaması durumunda
b. Yangının başka bir nedenden kaynaklanması durumunda sigorta şirketi nasıl davranır. Hasarı ödermi, yoksa LPG işlenmemiş diye tazminat ödemez mi? İtfaiye raporunda yangının muhtemelen elektrik devresinde kısa devre yapmasından çıktığını yazdı. Exper ise LPG den olabilir dedi. ama onun raporunu henüz görmedik. Ayrıca diyelimki sigorta şirketi yangın "LPG den kaynaklanmış" dedi, bunu ispat etmesi gerekmez mi.Çünkü araçta sadece demir aksam kaldı, buna bakarak yangının nereden başladığını kestirmek imkansız gibi birşey.Bir arkadaşın başına bu olay geldi. Şu an sigorta şirketinden cevap bekliyor.
A
15 yıl
Yurdum insanından satılık bir araba ilanı daha
Bizim kanımızda var sanırım sahip olduğumuz herşeyi fazlasıyla sahiplenip, benimsiyoruz.

satılık gelin arabası
A
15 yıl
LG HT202SF Ev sinema sistemi çok mu dandik
Arkadaşlar, 3 hafta kadar önce aldığım LG lcd tvnin sesi çok yetersiz geliyor.5+1 ses sistemi ilave etmek istiyorum.Teknosa'da LG HT202SF modeli şu an 179 tlye (7 taksit) düşmüş. Teknosanın sayfasında ürün mevcut değil diyor ama, benim bulunduğum şehirdeki Teknosa'da ürün var. Amacım çok ahım şahım bir ses düzeni kurmak değil sadece güçlü ve biraz da kaliteli bir ses. Bu durumda sözkonusu sistem ne kadar tamin edici olur, yoksa daha iyi bir ev sinema sistemi mi düşünmem gerekir.
A
15 yıl
(ACİL) Satılık 2004 model 58.000 km\u0027de VW Bora Pasific (FİYAT DÜŞTÜ!!)
4 hava yastığı
Klima
15 inç alaşımlı jantlar
Merkezi Kilit
Deri direksiyon
ABS
Yol Bilgisayarı
Elektrikli aynalar
Elektrikli ön ve arka camlar
Düz Vites
Benzinli
Kilometre: 58000
Plaka: 32 LC 281

İl: Isparta
Fiyat: 22.000 YTL
Öğretim üyesi sahibinden, sigara içilmemiş, servis bakımlı, araç muayene ve egsoz muayenesi yeni yapılmıştır. Renk antrasit sedef mavidir. Kesinlikle kaza, değişen ya da boyalı parça sözkonusu değildir.
Detaylı link

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
A
15 yıl
En Uygun fiyata sıfır Honda Civic Premium hangi bayiden alınabilir?
Arkadaşlar, kısmetse ben de eski arabamı satıp sıfır bir Honda Civic Premium almak istiyorum. En uygun fiyatı hangi bayiden alabilirim.Isparta'da oturuyorum. Konum itibariyle Antalya, Ankara, Denizli, Konya , Aydın , Eskişehir bayilerinden birinden almam gerekiyor. Ayrıaca kredi veren bayii varmı ?Bu konuda yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.


İlave not: civic premimum otomatik vites kastetmiştim. Ayrıca ben de zaten aralık ayı başı gibi ancak alabilirim.
A
17 yıl
Core2 Duo 1,66 Mhz mi yoksa Core duo 1.83 mü
Arkadaşlar Core2 Duo 1,66 Mhz mi yoksa Core duo 1.83 müdaha hızlıdır. Diğer özellikler ve fiyat hemen hemen aynı ise, hangisini almak daha mantıklıdır?Örnek:
Core 2 duo 1.66

Core duo 1.8
A
17 yıl
www.koysepete.com güvenli mi
Arkadaşlarwww.koysepete.com sitesinde notebooklar bana oldukça ucuz geldi.Örnek

notebook.Aynı notebook Hepsiburada. com'da 1480 YTL. Bu site güvenlimi sizce.Ayrıca Fujitsu-Siemens notebook alınırmı(ucuz olmasına rağmen).
A
17 yıl
HP NX7300 serisi GB852ES migrosta niye bu kadar ucuz
Arkadaşlar migrosta HP NX7300 serisi GB852ES modeli Core 2 duo işlemcili, 15.4 " ekranlı 1 GB ramli oldukça iyi bir notebookun fiyatı kdv dahil 1269 YTL.Bu notebook hakkında sizden görüşlerinizi bekliyorum.Linki: http://www.migros.com.tr/images/kampanya/Migroskop/150807/03.jpg

Aynı notebook hepsiburada.com ve diğer yerlerde en az 1650 YTL.Migrosta niye bu kadar ucuz kafama takıldı.Sizce bu notebook alırınmı yoksa başka birş şeyden dolayı mı migrosta ucuz.


< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
A
17 yıl
2005 model Peugeot benzinli mi yoksa 2005 dizel mi almak daha mantıklı
Arkadaşlar, 2005 model Peugeot benzinli mi yoksa 2005 dizel mi almak daha mantıklıdır.? Artıları ve eksileri nnedir. Dizelin periyodik bakım masrafları ne kadar tutar?. Bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.