N

Yüzbaşı
25 Mayıs 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
38 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
N
8 yıl
Türkiye\u0027deki tüm araçların full olması sorunu
Herkesin aracı full anasını satıyım.Başka bir sitede gördüğüm entry;

quote:

Essentia astra ilana koyup full+full TR'de tek denmesi gibi saçmalıklara yol açar.Essentia'yı Cosmo'ya koyanları da unutmamak gerek.Arka camlar manuel direksiyon plastik orada sırıtıyor adam gelmiş "En dolusudur" yazmış.Şahinciler etrafına 10 kişi toplanıp drift atınca "Efsane geri döndü " , " 06 XX XXXX " gibi şeyler yazarak araçlarına tapılmasını istemektedirler.

Doğuş tarafına bakılırsa doğuş otonun insanları armut yerine koyarak genel depoda olan araca özel sipariş yazması ve alıcının 3 ay beklediği ve indirim alamadığı için midline plus golfü highline sanmasına sebep olur.Bunun daha da üst düzeyi olan midline plus ve comfortline'da sürüş konfor paketi denilen şeyin her araçta olmasına rağmen aracında bundan olanlar aracını gene highline sanarlar.Bir de üstüne " Şimdi sipariş versen bilmem kaç ay beklersin " saçmalıkları yazarak araçların 0km liste fiyatının 5.000TL üstüne satmaları olayı iyice kızıştırır (bkz: milletin bir tarafları değerli) ve araç almaktan soğur armut yerine konulup 3 ay beklemeyi göze alırsınız.


Edit:İmla
N
8 yıl
Astra H hakkında bilgi
Merhabalar arkadaşlar 1.3 CDTI Astra H 2008 ve üzeri Cosmo bakıyorum şimdi kafama takılan bir soru var.Benim bildiğim kadarıyla Cosmo'larda park sensörü standart.Bir araç buldum kilometresi biraz yüksek fiyatı güzel panoramik cam tavanlı vs. Ama sitedeki neredeyse her araçta olmasına rağmen bu araçta park sensörü tuşu yerine bagaj açma tuşu var ve sağında kapı kilit tuşu var(sedan).Benim gördüğüm sedanların bazılarında konsolda 4 tuş var bagaj açma park sensörü ve kapı kilit tuşu ve lastik basınç var bazılarında da.İyi ce kafam karıştı fotoğraflardan tam belli olmuyor sahibi ısrar ediyor var diye.Bir de bazılarında Bi-Xenon var bazılarında AFL var bazılarında renkli ekran var bazılarında yok bazıların lastik basınç sensörü var bunlar neye göre ? Şimdiden teşekkürler.
N
8 yıl
iPhone 6 para iadesi
Merhabalar dh ailesi bir sorum olacak şimdi biliyorsunuz iP6 üretimi bitti benim telefonda sol üstte ölü piksel ve sağ altta kasa açıklığı vardı telefon geçenlerde yere düştü kulaklık girişinin olduğu alüminyum bölge üçgen şeklinde yukarıya kaydı ekran kasa arası çok az açıldı kasa açıklığı problemi şuanlık yok ben Apple Store'a gittiğimde değişim verirler mi yoksa iPhone 6 üretimde olmadığı için kesilen fatura üzerinden para iadesi alabilir miyim ? Cihaz mayıs 2015'de pendik vatan bilgisayardan alındı 2400TL'ye para iadesi alırsam üzerine biraz para koyup 6s almayo düşünüyorum hali hazırda Apple Watch siparişim de var zaten o yüzden Apple olacak yeni telefonum bu mümkün müdür yardımlarınızı bekliyorum.

< Resime gitmek için tıklayın >
N
8 yıl
Eskilerdeki 1.6 motor hastalığı
Dedemin Doğan L'sini satıp adam gibi bir araç alayım dedim (satsan 5bin etmeyecek araç yıllık 10bin masraf açıyor).Dedemi gezdiriyorum 0.9 clio gösterdim göstermez olaydım. Dalga geçiyorum sandı.Yok çok küçük motor yok o araba nasıl gidecek vs. 1.5 dci diyorum küçük diyor, 1.7 dti diyorum büyük diyor.2.0 diyorum kamyon mu süreceğiz diyor.Benim düşüncem şu ki TOFAŞ zamanında milletin aklını bu 1.6 leş motorla karıştırmış, hipnotize etmiş.Sizce dedemi bu huyundan nasıl vazgeçiririm ?
N
8 yıl
ARAÇ SATIŞ SİTELERİNDEKİ DOLANDIRICILARI İFŞALAMA KONUSU
Evet arkadaşlar böyle bir konu açarak araç satılan sitelerdeki sahtekarları dolandırıcıları ifşalayabiliriz diye düşündüm.
N
8 yıl
Yardım çok kararsız kaldım, Tiguan mı Astra mı ?
Bundan önce 1.4 150ps High. Golf kullanıyordum kaza DSG problemleri filan sattım dün Opel Astra'yı test ettim çok beğendim gerçekten Tiguan'ı test etmedim fiyat için ona çok az indirim yaptılar.Opel ise 3bin tl fiyat attı kısaca;

Astra K 1.6 CDTI 136ps Excellence Otomatik (Sunroof 8"navigasyon jant ve iç deri opsiyonlu) mu ? -110.000TL(Ciddi alıcıysanız biraz daha ineriz dediler ama 105'e falan bitirebileceğimi düşünüyorum.)

Vw Tiguan 1.6 TDI SCR BMT Manuel Highline (Opsiyonsuz) mu ? -118.500 TL(Pazarlık payı yok)

Şimdiden teşekkürler.

Not:Bütçeme karışacaklar, bir araca o para bağlanırmı'cılar gelmesin kalplerini kırarım.

Astra K otomatik olacaktı.Düzelttim.
N
8 yıl
Bu araçlar orada ne işe yarıyor ALLAH AŞKINA!
Malum markadan(vw) araç alırken benim aracım highline olduğu için ellerinde olmadığını söylediler ve bana 2-3 ay sıra beklettiler.Bugün dayım için araç sormaya gittik 1.6 TDI 90ps Midline Plus ve 1.4 TSI 125ps Comfortline sorduk sipariş üzerine getirtebileceğini söyledi.Çıkışta farkettim iki kombinasyondan da en az 2-3 tane firmanın önünde vardı.Dayım oradan çıkıp auris aldı o yüzden soramadım ama bu saçmalık nedir gerçekten o araçlar orada 1 aydır falan duruyor bunlar biz daha çok yönelelim diye mi bizi bekletiyorlar ? Bilen arkadaşlar cevaplayabilir mi ?
N
8 yıl
30.000TL\u0027ye astra elegance veya comfort
Babam astra f'yi satıp (bilen bilir 5. Vitese geçmeyen) astra g elegance yada astra Classic 2 comfort almayı düşünüyor bu fiyata temizini bulabilir miyiz ? Ayrıca c sınıfı olmak şartıyla başka araçlar da önerebilirsiniz(Renault, Dacia,Fiat gibi markalar olmasın).
N
8 yıl
Tourneo connect neyin nesidir ?
Merhabalar amcam bugün tourneo cornet almış 80hp ruhsat çıkmadı tam olarak sigorta poliçesinde T.CONNECT KOMBI K210S 1.8 TDCİ yazıyor 80hp araç bu araçta 90'lik 110'luk muhabbeti varmış bazı modeller az yakarmış bazısı çok tutulurmuş bu modeller hangileridir ve bu araç hangisindendir ayrıca araç ile ilgili neler önerirsiniz araç ticari bu arada.
N
8 yıl
Astra F(97) LPG ile klima açık 2,5lt/100km 22kr/km
Olayı özetlemek gerekirse bu sabah Bolvadin'den 25Lt gaz alarak yola çıktık klima yol boyunca açıktı seyahat sayacını da sıfırladık Konya'da bir benzinliğe girdik seyahat sayacı 200 km'ydi ve araç sadece 5 lt gaz yakmış benzin hiç yakmamış neredeyse.Benzinlikteki eleman aracı satalım hemen dedi sizce bu nasıl oldu arkadaşlar şu an 260 km oldu yoldayız hala Karaman'a varınca bir daha kontrol edeceğiz bakalım.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.