-

Binbaşı
25 Temmuz 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
108 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
-
5 yıl
1.6 Dizel Egea\u0027nın çok fazla yakması
Selamlar forum ahalisi.

Yaklaşık 2.5 yıldır sıfır olarak aldığım 1.6 Dizel Egea aracı kullanıyorum. İlk başlarda her sıfır araç gibi fazla yakmasını normal buldum haliyle, zamanla 7-8 Lt bandına oturdu sarfiyatım. İlk bakımdan sonra düşer dendi, ilk bakımı iple çekmeye başladım fakat aracım 2.bakımını atlatmış olmasına karşın ortalama yakıt 7.1 Lt ( 40.000 km boyunca kullanım sonucu ortalama değer. ) İşim gereği İzmir-Manisa arası çok sık aracımı kullanıyorum. Şehirler arası yol olarak alacak olursak bu mesafeyi sarfiyat halen daha bu bantta devam ediyor. Zaman zaman agresif kullandığım oluyor, o zaman da yakıt zaten direk 8 Lt'lere çıkıyor. Sizce bu yakıt sarfiyatı bir dizel araç için çok aşırı fazla değil mi ? Benzinli 1.2 motor bir araç alsam zaten bu ortalamada yakıt sarfiyatım olur diye düşünüyorum.
-
5 yıl
Kaldırıma çıkmış araç alınır mı ?
arkadaşlar merhaba malum sitede 617830642 kodlu ilandaki araç ilgimi çekti fiyatı haliyle muadillerine göre daha uygun. Fakat bu kadar parçası değişen bir araç alınır mı ? Alınırsa ne gibi sorunlar çıkarabilir ? Yorumlarınızı rica ederim. Tabi bu fiyat skalasında alternatif SUV önerilerine de açığım.
-
5 yıl
Kaldırıma çıkmış araç alınır mı ?
Arkadaşlar merhaba malum sitede 617830642 kodlu ilandaki araç ilgimi çekti fiyatı haliyle muadillerine göre daha uygun. Fakat bu kadar parçası değişen bir araç alınır mı ? Alınırsa ne gibi sorunlar çıkarabilir ? Yorumlarınızı rica ederim. Tabi bu fiyat skalasında alternatif SUV önerilerine de açığım.
-
7 yıl
TR Maceralarım.
Selamlar arkadaşlar. West'te ki hesabım banlandıktan sonra kıyıda köşe de kalmış TR'de ki hesabımla oyun atmaya başladım 10 oyun sonunda 7w 3l ile gold 4 attı. Toplam 16 şampiyon ile yaşam mücadelesi veriyorum diyebiliriz westte ki hesabım 3.parti yazılım denilip banlandı ama uzaktan yakından alakam olmayan bir durum. Gold 1 olan hesapta sezon 2den beri takıldığım oyunda neyin 3.partisini kullandığımı düşündüler anlayamadım.

Velhasıl attığım oyunları sizlerle paylaşmak istedim. Sebebi ise bu server gerçekten çok enteresan. Sürekli kavga gürültü küfür kıyamet Tabi ki onları atmayacağım. Bunlar bilinen şeyler zaten

İlk 10 maçı attıktan sonra aklıma geldiği için ekran görüntüleri yok maalesef. 10 maç sonrası bir tane de twisted fate oyunum var ama onunda ekran görüntüsü yok.

Şu ana kadar attığım iki oyunun ekran görüntüleri aşağıda ;


< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >


3. Maç : Pick ekranında keşke dodge atsaydım dedim ama early de luci top'ta quinn'i ezdi geçti. Seju afk kaldı. Ekko sup vardı rakipte falan ( sebebi de arkadaş adc yapamıyormuş mid geçmek istemiş ama ona izin vermeyince adc almak yerine supp geçmiş ekko ile. ) Sonuç olarak bedava bir galibiyet

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

4. Maç : Auto fill sebebiyle support geldi. Elimde bir tek janna var support için onda da geçen sezondan Rito'nun verdiği skin yine çok rahat bir galibiyet oldu. Seriye çıkmaya hak kazandım.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >


5. Maç yine graves yine jungle yine win geldi. Early'de wardun üzerinden yürüyüp gelen lee'den gank yiyen bot lane ve küfürleri. Gerçekten insanlar ward u sadece atmak için atıyor bakmak için değil.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
-
7 yıl
TR\u0027de adam arıyorum beyler
West'te ki 4 yıllık hesabım anlamsız biçimde banlandıktan sonra TR'de ki 16 şampiyonlu yedek hesabıma geçmek zorunda kaldım.

TR'de hiç arkadaşım olmadığı için yalnızlık çekiyorum

Hesap şu an unranked olduğu için herkesler ekleyebilir : MucukluMenemen

Not : Nick troll dü hesapta öyleydi ama hayat işte
-
7 yıl
Ziggs\u0027in adc rolündee oynanması
Yeni meta gibi bir olay mı bu ? Nedenini bilen eden açıklayabilir mi ? Henüz oyunuma gelmedi ama her yayıncının maçında var, ap gidiliyor. Takımı ad yönünde eksi etkilemiyor mu ? Mantığı ne ?
-
8 yıl
West Pre arayışı
Gold plat elo olsun, yaşı 20 üstü olsun bir de westte olsun canımı yesin. Çok fazla oynamıyorum işten güçten vakit kaldıkça giriyorum ama bu solo q canıma tak etti. Düzenli olarak duo atarız gibi arayışım yok sadece oyuna girdiğimde arkadaş listemde online 3 arkadaş olması ve onlarında kim olduğunu bilmeyişim artık canımı sıktı.

Varsa westte ve belirttiğim özellikte arkadaşlar nickim " Sanji IV " ekleyebilirler. Silverlar da ekleyebilir ama dialar siz eklemeyin bana yararı olmayan kilisenin papazı durumu şaka şaka sizdee ekleyin maksat online insan sayısı artmış olur

Not : Nickimin burada ki "Sanji"lerle alakası yoktur tamamen One Piece sevgisi ile alakalıdır
-
8 yıl
Jungle metası hakkında
Beyler şu sıra jungle da güçlü olduğunu düşündüğünüz şampiyonlar neler ?

Xin sevmediğim için pek oynamıyorum.

Nidalee güzel de late de düştüğünü hissediyorum bir jungle için. Daha doğrusu solo q için uygun değil.

Kindred ; var ama hiç oynamadım.


Yukarıda ki sebeplerden dolayı bu üçü haricinde bir şampiyon(lar) önerirseniz çok sevinirim.
-
8 yıl
Mid Meta hakkında bilgi
Beyler şu sıra Lux haricinde mid metası nedir ?
-
8 yıl
Pişman Oldum, Siz olmayın
Beyler uzunca bir süredir West'te oynuyordum baktım ki gold 1'den öte gidemiyorum dedim ki TR'ye geri döneyim bari yurdumun insanı ile oynayayım hazır beleşken geçtim. Fakat çok pişmanım. Bıraktığımdan daha da kötü olmuş. West'e geçmeden önce gümüştüm diye direk gümüşe attı ben böyle rezil oyun kalitesi, böyle ağzı bozuk bir topluluk görmedim.

17 yaşında ki çocuk anne,bacı, kardeş, abla, Allah ve Kitap'a küfür ediyor. Komik olan tarafı adamlar yazışmak için kule altı duruyor ve yazışıyorlar.

Bir oyunda muhteşem prelerden geldi adam top'ta kule altı afk kaldı arkadaşı arayım gelsin dedi. Öğrendik ki annesi çağırmış gelmeyecekmiş.

Konuşma penceresinin akış hızını takip edemiyorum o denli hızlı konuşmalar geçiyor. Herkesin "TAB" tuşu basılı kalmış zaten.

Oyun bilgisinden hiç bahsetmiyorum çünkü yok Tamam çok üst düzey bir oyuncu değilim, hiç bir zaman olmadı ve olamayacağım lakin bu kadar saçma sapan hareketleri bir arada görmekte insanı üzüyor.

Tek güzel yanı takım da afk kalmadığı sürece taşınabiliyor. Jungle nidalee ile çok rahat galibiyet alınabiliyor. Dodge kavramı olmadığı için Q'lara kafa atıp duruyorlar. Örnek verecek olursa adam ryze almış kombo yapmak için bildiğin eli klavye de hareketsiz duruyor Q atıp atıp öldürebiliyorsunuz

Sonuç olarak geçmek ile kalmak arasında kalan West popilasyonu sakın geçmeyin. Tüneli ucu çok b*ktan bir yere çıkıyor
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.