M

Yüzbaşı
06 Mayıs 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
41 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
5 yıl
Yazmaya Kaç Binden başlamalıyım ? ( Sözel )
< Resime gitmek için tıklayın >

Ham puan 30k, OBP den ötürü yerleştirme 20k kadar geriye atıp 52k gelmiş. Tercihlerde kaç K dan başlamalıyım, sıralamalar bu sene nasıl olur ve Okul Öncesi gelir mi ? Cevaplayanlara Teşekkürler :)
M
6 yıl
Başkasının Bilgileri Mevcut / Vodafone Jet Fatura
Vodafone jetfatura.com da Taahhüt ve sözleşmeler kısmında başkasının kimlik bilgileri mevcut teorik olarak da benim bilgilerimde başkasının jetfatura.com hesabında olma ihtimali çok yüksek arkadaşımda da bu karışıklık mevcut çok büyük genel bir sorun bu.. VODAFONE NET kullanıcıları bir kontrol etsinler Lütfen bilgileri kendilerinemi yoksa başkasına ait konu altında toplanalım.
M
6 yıl
Cayma Bedeli Sorunsalı ( ACİL )
Acil cevabına ihtiyaç duyduğum bir sorunum var. 16 60 Gb vodafone net interneti kullanıyordum sözleşme sonuna doğru mhden aradılar ve beni 24 mbit 100 akk paketine geçirdiler benim buradaki sorunum şu tahaadüt bitimine 2 ay kala beni bu pakete geçirdiler fakat cayma bedeli kesinlikle alınmayacak dendi baska mhlerede sordum faturaya yansıyabilir ama bunu hallederiz sıkıntı değil dediler. Tahaadüt bitmeden adslden fiber paketine geçen var mı ve Cayma bedeli alınıyor mu merak ediyorum.
M
6 yıl
TELEVİZYONDA AYRI AYRI LEKELENMELER
4-5 Ay önce philips 43pus6101 Markalı televizyon aldık aradan 2-3 ay geçtikten sonra Televizyonda yuvarlak biçimde beyaz lekeler oluştu artık ışık sızması mıdır yoksa leke mi denmeli bilmiyorum ama aradan az bir zaman geçtikten sonra tvnin belirli noktalarına izlerin resmen kopyası yayılmaya başladı garantisi devam ediyor bu lekeler neden oluşuyor ve garanti kapsamına girer mi fikir almak istiyorum sizden de.
M
6 yıl
YKS BAŞVURUSU HAKKINDA
Arkadaşlar ben Açık Öğretim Lisesinden bu sene mezun oldum. YKS ye başvuracağım ama Başvuru Formunda Eğitim bilgileri kısmını nasıl doldurmam gerekiyor ( Okul adı kodu türü vb ) 1 sene örgün eğitim gördüm diğer senelerde Açık Liseden devam ettim bilenler acil yardım edebilir mi ?
M
6 yıl
Korsan Filmlerle alakalı Merak sorusu
İnternetteki yabancı filmlerin Türkçe Dublajını nereden bulduklarını merak ediyorum.yani yabancı filmlerin bluray remux 4K gibi seçeneklerini bulmak oldukça kolay zaten ama Türkçe Dublaj sesi nereden nasıl buluyorlar bilgisi olan cevaplayabilir mi? ( Saçma bir soru ama hep merak etmişimdir .)
M
6 yıl
Tarih Kitap Önerisi
Beyler Tarih Konu anlatımı ve Soru bankası bakıyorum kesinlikle şu kitabı al Çok faydasını görürsün dediğiniz bir Yayın evi var mı ? Deneyimlerinizi yazın şimdiden teşekkürler iyi çalışmalar :)
M
6 yıl
Bu konularda çaylağım bi bakın içeri
Tarih dersi için Kitap bakıyordum Limit yayınlarının iki farklı türde kitabı var Tarih 1 Alan ve Tarih 2 Sözel diye ikisininde konuları farklı benim neye göre hangisini almam lazım hocalar ?
M
7 yıl
Televizyon Parçası Eksik
Samsung Televizyonumun Ayak kısmındaki bir parçası eksik servisten temin edebilirmiyiz fiyatı ne kadar civarı olur yardım edenlere şimdiden teşekkürler.
M
7 yıl
İnternetin AKN ye girmemesi
Vodafone net kullanıcısıyım aklıma takılan bir konu var yardımcı olacağınızı düşünüyorum. Bu ay İnternetimin aknsini geçeli 2-3 hafta oldu ama hız hiç düşmedi bu akknin kaldırılması ve yerine kota gelmesi kafamı karıştırdı sonuçta akkyi geçince gb başına para ödüyecez.. Ay sonu Süpriz bir fatura ile karşılaşırmıyım yoksa bugda mı kaldık :)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.