O

Teğmen
22 Ekim 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
22 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
8 yıl
Ata Demirer Gazinosu 21 Ocak 2016 Satılık Bilet -Satılmıştır
Merhaba,

BKM de gerçekleşecek 21 Ocak 2016 saat 21:00 Ata Demirer Gazinosu etkinliği için 2adet alt taraf ortalardan satılık biletim var. Fiyat 200 tl. Biletix den de aynı fiyata satılmakta. Biletix de çıkmazsa o tarihteki biletler tükenmiş olabilir. Benim biletlerim 22 Aralık 2015 de alınmıştı.

İlgilenenler Özel mesaj ile iletişime geçebilirler.
İyi forumlar,
Selamlar.
O
19 yıl
ACİL O/B C Media Ses karti çalışmıyor.(Code 10)
Selam C-media ses karti için driver yüklememe rağmen Device can not start (code 10) die bir uyarı yapıyor ve hardware listesinde ünlem işaretli..

Acil yardım lütfen sitesindeki driver linki çalışmıyor başka yerde de bulamadım..
Sorun driver mı onu da anlamadım
O
19 yıl
ACİL YARDIM: EPOX BLUETOOTH VE SP2
Arkadaşlar SP2 de bluetooth driverini kurdum driver güncel görünüyor ancak usb ye donglı taktığımda lisans sorunu var diyor..

Ya sitesinden sp2 manueline de baktım ama bi türlü çalışmadı..
Bilen bir arkadaş söylesin lütfen sinir oldum yaa
O
19 yıl
DİKKAT MSN 7.0 Beta da handwrite sorunu
Arkadaşkar akşam ewe geldiimden beri msn 7 yi kurup kaldırıyorum.. İŞ yerinde handwrite çıkıyor ama ewde çıkmıyor. İşyerinde SP2 var ewde yok.. iki windows da xp pro.. nedir bunun püf noktası?? sinir oldum yaa.. nie çıkmıyo handwrite bende??

O
19 yıl
1700@2500 de dahası olurmu??
Selam arkadaşlar uzun süredir AMD 1700xp mi @2500 de çalıştırıyorum ve ısı dengeli olarak 44-46 derece arasında.. Ana kart msi KT4V. Bunu daha nekadara çıkarabilirim? 166 dan 200 e denedim olmadı bios flashladım. eğer bu rakamın üstüne OC olabiliosa bana bi fikir verebilirmi???
O
20 yıl
ACİL!!! PHILLIPS DIVX PLAYER ALTYAZI SORUNU
Arkadaşlar bugün aldığım phillips DVP720SA/02 Model divx player da subtitle ları göstermiyor. Bu aleti ve ya vestel ersiyonunda benzer sorun yaşayan varsa lütfen bi yol göstersin.. Acaip sinirim bozuldu yaa eve bi heves geldim. filmler ok ama altyazı olmadan bişeye benzemiyor ki..
Acele cevaplarınızı beklemekteyim..


Yoksa kafamı
O
20 yıl
3660 camcoder da ses sorunu
Arkadaşlar 3660 da camcorder da kayıt edilen dosyalarda 2-3 saniye sonra ses gidiyor ve devamını sessiz kaydediyor.
Bunun nedeni nedir bilen varmı?
olamamsı için ne yapmak lazım??
O
20 yıl
Dijital fotogaf icin album programi ariyorum
Arkadaslar fotograflari biraraya getirip uzerine gorsel (altina yazi vs..) ve ses efektleri (muzik vs..) ekleyerek bir sunu haline getirebilen bir album programi varmidir varsa temini nasildir.. neredendir..
bilen bir arkadas bilmeyen bana soyleyebilirmi??
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.