R

Yarbay
23 Temmuz 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
361766 Gün Cezalı
356708 gün 9 s. 38 dk.
Gönderiler Hakkında
R
14 yıl
Angel Beats (Anime Tanıtım)


Aşağıdaki bilgiler anime.gen.tr den alıntıdır.

Anime'nin Adı: Angel Beats!
Diğer Adları: エンジェルビーツ!
Tür: Doğaüstü Güçler
Firma/Stüdyo: Aniplex, Visual Art's/Key, Ordet, A-1 Pictures

Yönetmen: Yutaka YAMAMOTO
Senaryo: Jun MAEDA
Animasyon: Satoshi KADOWAKI
Müzik: Jun MAEDA, Shinji ORITO
Dizayn: Na-Ga, Keiko NAKAJI
Orjinal Eser: Jun MAEDA

Tanıtım:
Ölümden sonraki hayatta geçen hikâyede, makul olmayan hayatlar sürmek zorunda kalan insanlar, öldükleri zaman kaderleri yüzünden Tanrı’ya isyan ederler. Yurippe adlı bir kız tarafından yönetilen isyancıların hepsi SSS’e (Shinda Sekai Sensen/Dead World Battlefront) aittir ve Tanrı’ya isyanlarında meleklere karşı olan savaşları anlatılır.

Notlar:
Jun Maeda’nın 2007 yılından beri üzerinde çalıştığı ve yazdığı hikâyenin “Hayat güzeldir, kimi zaman mantıksız olmasına rağmen gene de değerlidir.” düşüncesini insanlara taşıma amacı güttüğü açıklanmıştır.

Subs: http://divxplanet.com/sub/m/24594/Angel-Beats.html
R
14 yıl
Heroman (Anime Tanıtım)


Aşağıdaki bilgiler anime.gen.tr den alıntıdır.
Anime'nin Adı: Hero Man
Diğer Adları: HEROMAN
Kategori: TV Serisi
Tür: Macera, Bilim Kurgu
Firma/Stüdyo: BONES, Wowmax Media!, POW! Entertainment

Yönetmen: Hitoshi NANBA
Animasyon: Toshihiro KAWAMOTO
Dizayn: Shigeto KOYAMA
Orjinal Eser: BONES, Stan Lee

Tanıtım:
Amerika'nın batı sahilinde Joey adlı genç, günün birinde oyuncak bir robot bulur. Ancak basit bir oyuncaktan fazlası olan bu robot adaletin koruyucusu Hero Man'e dönüşür! Artık Joey'in kontrol ettiği Hero Man, kötülüğün güçlerine karşı mücadeleye hazırdır.

Subs:http://divxplanet.com/sub/m/24590/Heroman.html
R
14 yıl
Twilight : New Moon Parodi
R
15 yıl
Westham United 8 - 2 Chelsea
< Resime gitmek için tıklayın >
Az önce oldu olay chelsea gene mağdur
R
15 yıl
2029 Online (RTS - Sci Fi)
Uzun zamandır diğer oyunlar bölümünden uzak kalmıştım. Bir oyun tanıtımı yaparak bu açığı kapatmak istedim.
Oyunumuzun yapımcısı Tales Of Pirates, Angels Online, Godswar Online, Voyage Century gibi oyunlarında olduğu gibi IGG(Internet Gaming Gate)
Oyun adından da anlaşılacağı gibi gelecekte geçiyor. Artık at,kaplan,aygır üstünde yolculuk etmek yerine, havada giden motorlar, 6 tekerlekli spor arabalarla yolculuğumuzu sürdürüyoruz.
Grafik olarak çok ahım şahım bir şeyler veremiyor ama bu bizim oynamamızı engellemez tabi.
256 mb rami32 mb ekran kartı pentium III gibi bir sisteme sahipseniz ve hdnizde 2gb kadar yer açabiliyor iseniz bu oyunu oynamaya başlayabilirsiniz.
Oyunda üç ırk var:
Humans:
< Resime gitmek için tıklayın >
Dryad:
< Resime gitmek için tıklayın >
Electronic Elves:
< Resime gitmek için tıklayın >
Daha detaylı bilgi için için (bkz.http://2029.igg.com/guide/newbie-view.php?aid=110 )
Oyundaki kısayollar için (bkz.http://2029.igg.com/guide/newbie-view.php?aid=113 )
Oyunda görevleri kafasında mavi ikon bulunan her NPC den alabilirsiniz. Görevlerin ne istediğin kontrol etmek için ise L tuşuna basmanız yeterlidir.
< Resime gitmek için tıklayın >
Bir diğer kolaylıksa avlayacağınız görev mobu yada npc bulunduğunuz haritadaysa görev penceresinde görünen adlarına basmanız otomatik olarak oraya yürümenizi sağlar.
< Resime gitmek için tıklayın >
Repair için alım satım yapan herhangi bir npcye gidip bir miktar para karşılığı itemlerinizi tekrar parlatabilirsiniz.
Pk sisteminde ise 40levelda All Mode u seçerek gördüğünüz herkese saldırabilirsiniz. Fakat saldırdığınız isimleri beyaz olarak görünen kişilerse dishonor point kazanırsınız. Ne kadar puan kazanacağınız ise kestiğiniz kişinin levelına bağlı olarak değişir fakat oyunda olduğunuz her dakika dishonor puanınız birer birer azalır. Bu arada isimleri beyaz olarak görünen kişiler sizi öldürebilir,itemlerinizin düşmesine neden olabilirP ve dishonor point kazanmazlar.(Kısacası alma mazlumun ahını..)
Pk Modlarına şöyle bir bakacak olursak
Peace Mode: Your attacks will not injure any player.
All Mode: Your attacks will injure all players.
Party Mode: Your attack will injure other players except your teammates.
Justice Mode: Your attack will only injure yellow and red players.
Guild Mode: Your attack will injure all other players except your guild members.
Pazar Kurma:
Şehirlerde kırk slota sahip pazarlar kurabilirsiniz. Bunun için stall butonuna basıp çantanızdaki itemleri belirlediğiniz fiyatlarla pazarınıza yerleştirmeniz gereklidir. Bu işi yaptıktan sonra pazarınız için bir tanım yapıp confirme basacaksanız.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
Oyunda level atlamanızı kolaylaştırıcak defans savaşları var. Levelınıza göre aşağıdakilerden birine girebiliyorsunuz
Level 1-9: Sunset Beach
Level 10-19: Bright City
Level 20-29: Naca Desert
Level 30-39: Jungle
Level 40-49: Jungle
Level 50-59: Jungle
Level 60-89: Power Core
Oyunun belkide bazı oyuncular için en güzel yanı exp kasmak için saatlerce bilgisayar başında durmanıza gerek olmaması oyunun kendi içindeki legal botu size bu konuda oldukça yardımcı olacak.Oyun içinde ctrl+z yada resimde görülen yere tıklayarak botu aktif hale getirebilirsiniz.
< Resime gitmek için tıklayın >
Oyunun bir güzel yanı da yaklaşık 30kya grocerdan alacağınız offline robotlar bu robotları kullandığınızda oyunda olmadıgınız maksimum 12 saat saat başı belirli bir exp ve gold veriyor olması. 12 saatten önce girerseniz flow kayboluyor onu da belirteyim.
Oyunda upgrade işlemi için herhangi bir craftman e gitmek basacağınız itemi seçtikten sonra gerekli malzemelerde elinizdeyse (değilse şu şu lazım diye belirtir) basma işlemi gerçekleşir. O günkü şansınıza bağlı olarak geçebilir yada patlayabilir.
Oyunda ırkların kullandığı silahlara bakacak olursak
Weapons
http://2029.igg.com/guide/newbie-view.php?aid=138
Armors
http://2029.igg.com/guide/newbie-view.php?aid=139
Bunların dışında karakter gelişimleri için oyunun offical forumuna(bkz.http://forum.2029.igg.com/ ) göz atmanızı tavsiye ederim.
Son olarak bir kaç oyun içi resim ve oyun sitesi
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
Resimde de görülüyor ki birden fazla client açmak yasak değil
Oyunun sitesi:http://2029.igg.com/main.php
Sol taraftaki menüden downloadı tıklayarak oyunu indirebilirsiniz.
R
15 yıl
FM 2008den süper bir anım
R
15 yıl
Zero No Tsukaima sezon 2 ve sezon 3
1.sezonu izledim hoşuma gitmişti derken 2.ve3.sezonlarının da olduğunu gördüm bu sezonların tr altyazısı üzerinde çalışanlar var mı acaba ?
R
15 yıl
İlk denemem..
Gecenin içinde kaybolan şehir birkaç cılız sokak hayata tutunmaya çalışıyor gibiydi.Boşalan sokaklar bardaktan boşanırcasına yağan yağmurla kendini temizliyordu.Sokaklardan birinde birkaç harfi yanmayan pembe neonlu bar tabelası yanıp sönüyordu.
Kaldırımda bir adam,siyah renkte ayaklarına kadar inen paltosu,aynı renkteki gömlek,pantolon ve normal bir ayakkabıya göre oldukça yüksek bir topuğa sahip olan ayakkabılarını kaldırım taşlarına sertçe vurarak yürüyordu.Yağmurun altında uzunca bir süre kalmış ve üşümüş gibi görünüyordu,barın tabelasının yanına vardığında durdu ve cebinden bir paket sigara çıkarıp,paketin ağzında duran sigaralardan bir tanesini alarak, üzerinde ilginç motifler olan bir gümüş çakmakla yaktı.Bir nefes çektikten sonra bardan içeri girdi.
Dışarısının soğukluğuna inat içeri girer girmez bir klimadan gelen sıcaklık karşıladı onu.Eliyle gözünün önüne düşen saçlarını geriye atarak içeriye göz gezdirdi. Mekan soluk kırmızı lambalarla aydınlatılıyordu.Duvarlar kırmızı ve siyah kaplamalarla döşenmişti,bunların üzerindeki karanlık temalı tablolar ve oldukça yavaş ve karanlık temalı bir müzikle tam anlamıyla bir ahenk sağlıyordu.Gene aynı renkler kullanılarak konulmuş masa ve koltuklarda birkaç sızmış alkolik,yanındaki fahişeyle oynaşan bir adam vardı.Kadın adamın kulağına eğilmiş bir şeyler söylerken adam kahkahalar atıyor bir yandan da kadının kolları ve bacaklarında ellerini gezdiriyordu.
Adam kırmızı renkteki taburelerden birine oturarak bir bardak bira istedi.Kendisine gülümseyen barmaide aldırmayarak sıcak birayı kafasına dikti ve bir yudumda yarısını bitirdi.Yeşil gözleri birazda biranın yakmasıyla bulanmıştı.Bir peçete yardımıyla bulanan gözlerini sildi,ardından sigarasından bir nefes daha alarak,kalan birayı bitirdi.Bir bira daha istedi.Bu sırada yanına gelen bir kadın yavaşça sokularak yanındaki diğer tabureye oturdu.Elindeki içkiden bir yudum alarak adamı süzmeye başladı.Adam bunu fark ederek umursamaz bir tavırla,
“Ne diye bakıp duruyorsun ?,”dedi.Kadın gülümseyerek, “Yanınıza gelen her bayana böyle mi davranıyorsunuz ?,”diye sordu ve ardından içkisinden bir yudum daha aldı.Buna karşılık sigarasından bir nefes daha çeken adam:
“Bak,güzelim.”Hala adamla oynaşan fahişeyi göstererek, “Arkadaşın oldukça eğleniyor gibi gözüküyor eğer sende biraz para kazanmak istiyorsan onlara katılabilirsin.Ha!?”Kadın tekrar gülerek, “Oldukça yakışıklı görünüyorsun fakat kadınlara karşı davranışların için pek iyi düşüncelerim olmadı şimdi.”Adam bu cümleden sonra gözlerini kadının yüzüne dikti.Bu kızıl saçlar,kahverengi gözler,çıkık elmacık kemikleri,beyazımsı dudaklar…Bir an için tüm gücünün çekildiğini hissetti,midesi bulanıyor gibiydi.Bir kaç saniye süren bu durumdan sonra kendini topladı.Kadın onu kolundan tutarak barın en karanlık kısmında kalan masalardan birine götürdü.Adamı koltuğa oturtarak kendiside yanına oturdu.Adam oldukça kırık bir sesle, “Seni en son gördüğümde ölmek üzereydin.Fakat şimdi yanımda oturuyorsun,”dedi.Kadın onun üzerine eğilerek elini kurumaya başlamış saçların arasında gezdirdi ardından tırnaklarını adamın kafa derisine batırdı.Acıyla inleyen adamın kulağına eğilerek,“Evet,ölüyordum ve sen beni orda bırakıp gittin.Beni orda tek başıma nasıl bıraktığını da unutmadım elbette.Fakat görüyorsun,şans benden yanaymış...Hala hayattayım ve bu sefer acı çekmesi gereken kişinin sen olduğunu düşünüyorum.Fakat ben merhametli biriyim,bu yüzden seni affedebilirim.”Elini adamın kafasından çekti.Adam eliyle kafasını ovuşturarak kafasından akan kanı durdurmaya çalışırken, “Seni orda isteyerek mi bıraktığımı sanıyorsun ?Yaralıydım ve başka bir saldırıya karşı koyacak gücüm kalmamıştı.Sadece ikimiz kalmıştık ve bizde ölseydik üzerinde uğraştığımız her şey boşa gidecekti.Fakat bir şekilde kurtulmuşsun işte.Önemli olanda bu öyle değil mi ? Tekrar beraber olabilir ve kaldığımız yerden devam edebiliriz.Sende böyle düşünmüyor musun ? ”Kadın koltuğa yaslandı.Bir kaç saniye etrafa göz gezdirdikten sonra konuşmaya başladı:
“Beni orada bir başıma bıraktığında gerçekten öleceğimi düşündüm.Bunun nasıl bir şey olduğunu tahmin edebiliyor musun ? Sen beni gördüğün halde kaçıp gittiğinde nasıl bir durumda olduğumu anlayabilir misin ? Bana,hayat borcunu ödeyeceğini söylediğin halde çıkıp gittin...”Kadın son cümleden sonra ağlamaya başladı.Adam bir an için kollarını ona uzatmakta tereddüt etti fakat kadın onun göğsüne yaslanınca kollarını ona sardı.

Bu aralar biraz boş zamanım var ve böyle bir şey deneyerek değerlendirmek istedim.Aslında buraya kadar olan kısım ilk bölüm yorumlara göre yazdığım diğer bölümleri de paylaşabilirim.Zaman ayırdığınız için teşekkürler...
R
15 yıl
Dizi Önerisi
Aşırı derecede The Crow,Interview With The Vampire gibi filmleri seven biri olarak,tarzları bunlara yakın dizi önerileri istiyorum.Yani,ölümden sonra yaşam,vampirlik gibi konuları işleyen dizilere ihtiyacım var.Fakat bu dediklerim çoğu film ya da dizide kötü olarak gösteriliyor.Ben tam tersi olsun istiyorum.Onların açısından ele alınsın durum istiyorum.Umarım nasıl bir şey istediğimi anlatabilmişimdir..İlginiz için teşekkür ederim...
R
15 yıl
Değeri en fazla 10m$ stoper
Fenerbahçe ile oyuna başladım.Sezon başında mehmet topuz u falan aldım.Fakat sezon ortasında süper teklifler gelince Alex ve Topuzu sattım.Alexin yerine Ilsinhoyu aldımda onun yanına oynayacak bir adam daha lazım.Çünkü Emre formsuz Selçuk Deniz Gürhan yeterli olmuyor.Önerilerinizi bekliyorum
Bulundu
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.