N

Er
26 Nisan 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
50 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
6 yıl
Java Tek Yönlü Bağlantılı Liste Ödevim İçin Yardım
Merhabalar rahatsız ettiğim için çok özür dilerim. Şuan kendi bölümüm, yandal, çift anadal ve dijital oyun geliştirme kursu aldığım için inanılmaz yoğunum. Veri Yapıları dersi hocamız bir ödev verdi ve bu ödevi yapacak ufak da olsa vaktim bile yok. Acaba ödevi buraya atsam yardımcı olabilir misiniz ? Gerçekten hiç vaktim olmadığı için buradan yardım istemek zorunda kaldım. Ödevde istenen şeyleri aşağıya bırakıyorum. İstenen TC kimlik nolarını bende mevcut. Kod yardımı yaparak ve dosyaları nasıl bağlayacağım konusunda yardımcı olmanız yeterli olacaktır. IDE olarak Eclipse kullanıyorum.
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
N
6 yıl
Mavi Ekranlar Ve Onarım Hizmetleri Sorunu
Merhabalar. Geçen gün yeni satın almış olduğum kasama eski kasamdaki sistemimi monte ettikten sonra bilgisayarım Windows hizmetleri onarım yapıyor sorunu ile karsilastim. Aç kapa yapınca tekrardan ya onarıma gidiyordu ya da görüntü gelmiyordu(anakartta VGA ışığı yanıyordu).Format atıp Driver'leri kurduktan sonra da farklı farklı mavi ekranlar yiyip gene aynı yere geri dönüyordu. Daha sonra RAM'lerimden birinin bozuk olacağını düşünüp test etmek istedim ve ilk RAM'i test edip temiz çıktıktan sonra ikinci RAM'i test etmeyip PC'yi çalıştırdığımda sorunsuz çalıştı ve RAM'in bozuk olduğunu düşündüm. 2 gün normal kullandıktan sonra aynı hatayı gene aldım ve bozuk sandığım RAM'i taktığımda bilgisayarım sorunsuz çalıştı. Internete bağlı olmadan format attım bütün parçalarını test ettim ve hepsi tertemizler. 3 gündür sorun yaşamıyorken az önce gene mavi ekran yedim (UNEXPECTED KERNEL MODE TRAP) ve gene en başa döndük. Yardımlarınızı bekliyorum ve şöyle bir sorum var. Eski kasamda hiçbir sorun yokken ve yeni kasama montaj yaparken sadece ekran kartı asd ve HDD'yi çıkarmama rağmen nasıl böyle bir sorunla karşılaşabilirim? Yardımlarınızı bekliyorum.
Not
Kasayı değiştirmeden 2 3 gün önce Windows güncellemesi atmıştım
Sistemim
B450 Aorus Pro
Aorus 1660 Ti
16 GB 3000 MHz RAM
R5 1600
Aşağıya minidump dosyamı da bırakıyorumhttps://accounts.google.com/ServiceLogin?service=wise&passive=1209600&continue=https://drive.google.com/file/d/1-LFxPZdw5LW70ZfhqN_oXgo2l913_AGE/view?usp%3Dsharing&followup=https://drive.google.com/file/d/1-LFxPZdw5LW70ZfhqN_oXgo2l913_AGE/view?usp%3Dsharing
Bakamayacak arkadaşlar için WinDbg testinde çıkan sorunları yazıyorum
IMAGE_NAME: ntkrnlmp.exe
IMAGE_NAME: hardware (Evet hardware 2 tane var)
IMAGE_NAME: hardware
IMAGE_NAME: tcpip.sys
N
8 yıl
SAMSUNG ATIV 500T DOKUNMATİK EKRAN SORUNU
Yakın bir akrabamdan hediye edilen eski bir tablet PC'dir kendisi.Win8 özellikli olması beni çok rahatsız ediyordu ve ben de bir cahillik yapıp win10 yükledim.Sonra dokunmatik ekran çalışmamaya başladı internette araştırdığım sonuçlara göre HID ayarlarından dokunmatik yüzeyi aktifleştirmem gerekiyormuş ama win10 da öyle bir seçenek yoktu.Ayrıca ses ve wifi özelliği de gitmişti.Sonra tekrardan internetten ISO Win 8.1 yükledim (ısrarla 8 bulamadım) ve sonuç hala aynı.Klavyesinde touchpad'inde hiçbir sorun yok ama drivebooster 6 dan bütün driverlerini güncellememe rağmen ne dokunmatik çalışıyor ne de wifi ve ses ayarları çalışıyor.Tekrardan Windows 8 satın alsam sorun düzelir mi ? Ya da yapmam gereken ne var ürünün garantisi de bitik servisi ne kadar ücret çıkarır bilmiyorum kendisini grafik tasarım için kullanmayı planlıyorum ve gerçekten ihtiyacım var.Yardımlarınızı bekliyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.