U

Teğmen
15 Nisan 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
16 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
U
7 yıl
100 GÜNDE YGS Mİ BİTİRMEK GÜNCELLENDİİ CAMONNNNNN
Arkadaşlar çok kötü hasta oldum yataktan kalkacak halim yoktu kusura bakmayın gece 4 tane program atacam 12 ve mezunlar için tm ve mf programlar hazır son düzenlemeler yapılıyor içerik olarak kaynaklar,videolar,öz bilgiler özellikle felsefe için harika bir hocadan bilgiler verecem, tekrarlar nasıl olacak hepsi var. (Rehberlik hocamla beraber hazırladık)

Not: Bir sürü laf edenler oldu

Sizden tek ricam BU GÖNDERİYİ BEĞENMENİZ ONLARA İNAT REKOR KIRALIM , çünkü mesajlardan olsun buradan olsun sürekli laf atıldı boş yapma sen kimsin vs. diye bu insanlara şimdiden söyleyim hazırladığım notları alan programı çalan kişilere hakkım haram olsun NET.
U
7 yıl
BU KADAR ZOR TÜRKÇE SORU BANKASI MI OLUR ?
Final Türkçe Kırmızı renki soru bankası (İlyas Örskaya) kitap 2013 basım kenarda duruyordu bir elime aldım sözcükte anlamdan başladım normalde çıkmış sorulardan oluşan soruları çözdüğümde 30 soruda en az 25 doğru yaparken finalde 30 soruda 15-20 arası geliyor. Cevap anahtarı mı yanlış yoksa bana mı zor geliyor tamam sorular kaliteli de bu kadar yanlış çıkmaması gerekiyor elinde olan varsa yorum atabilir mi ?
U
7 yıl
MATEMATİK ?
Arkadaslar matematik icin 3 kaynak bitirmeyi dusunuyorum temelimde iyi degil bunun icin en verimli olanlari cozmek en mantiklisi. Benim dusunduklerim karekok 0 fem ilk adim ve final [2013] basim soru bankalari sizlerinde dusuncelerini almak isterim ?
U
7 yıl
Sherlock Holmes Serisi Sıralaması [İÇERDE]
Arkadaşlar serinin siralamasi şu şekilde
Marti yayinlari'nin serisi

Kitap okumaya yeni baslayan birisi için sherlock holmes nasıl olur yani dili basit mi, akici mi ?

Yorumlarinizi bekliyorum..

1- Kızıl Dava / Sır Perdesi Aralanıyor
2- Dörtlerin İmzası / Kayıp Hikayenin İzinde
3- Akıl Oyunlarının Gölgesinde
4- Suç Detayda Saklıdır
5- Gizemli Pençelerin Laneti
6- Şüphe Asla Uyumaz
7- Korku Vadisi / Dehanın Esrarengiz Yüzü
8- Gerçekler Kanıt İster
9- Aklın Şüphesi Suçun Gerçeğidir
U
7 yıl
TÜRKÇE Dil bilgisi için ayri bir kitap
Arkadaslar turkce dil bilgisi icin ayri bir kitap var mi sadece dil bilgisi sorulari icinde bulunduran kaliteli sorulari olan soru bankasi ariyorum ?
U
7 yıl
HERKES BAKSIN ÖNEMLİ HEPİMIZ ICIN
Arkadaslar Türkçe için 35 net sosyal icin 30 net ortalama lazım kaynak tavsiyesi verebilir misiniz ?
U
7 yıl
TURKCE VE SOSYAL ARASI IYI OLAN TAVSIYE
Arkadaslar sosyal ve turkcesi ile arasi iyi olan arkadaslar mesaj atabilir mi birsey soracam 2 dk fazla vaktinizi almam. Pls
U
7 yıl
YOK MU ŞİMDİ YARDIM EDECEK BİR KİŞİ BİLE ?
Arkadaşlar mezun tm yim matematigim cok kotu yani 3-4 net yapiyorum simdi bana 20 net lazim odaklansam yapabilirim gibide diger dersler araya giriyor onlarda turkce sosyal turkcem fena degil sadece dil bilgisine calisacam sosyalden de cografya digerleri test cozulerek halledilir ben diyorum ki sadece turkce ve sosyali 1 ayda halledip kalan 4 ay boyunca full matematik calisip gunlukde sosyal turkce denemesi mi cozsem yoksa hepsini bir arada mi gotureyim kararsizim yardimci olursaniz gercekten cok mutlu olurum.
U
8 yıl
TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM ...
Arkadaşlar kitap okumayı alışkanlık haline getirmek istiyorum onun için ilk başta akıcı, anlatım tarzı basit olan kitaplardan önerir misiniz ?
U
8 yıl
KRAL KATİLİ GÜNCESI HİÇBİR YERDE YOK
Arkadaslar arastirmalarim sonucunda bu kitabin serisini almaya karar verdim ancak hicbir yerde kalmamış hangi siteye girsem tükendi yazıyor. Nereden alabilirim yardımcı olur musunuz ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.