L

Teğmen
12 Nisan 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
1058 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
L
2 yıl
Marvel’s Spider-Man: Miles Morales - 399TL [Steam Kodu]
ETAIL üzerinde şu an oyun ön sipariş ile başlıkta belirttiğim fiyata gelmekte.

Oyun STEAM KODU olarak teslim ediliyor, merak etmeyin, oyununuz Steam'de olacak.

SİTE GÜVENİLİR AŞAĞIYA ÖNCEKİ SİPARİŞLERİMİN GÖRÜNTÜSÜNÜ DE BIRAKIYORUM.
Elbette siz de istediğiniz gibi araştırabilirsiniz, Google ve dolayısıyla Trustpilot elinizin altında.


< Resime gitmek için tıklayın >

SAYFA İÇİN TIKLAYINIZ.


İNDİRİMLİ SATIN ALIM İÇİN ADIMLAR:

Oyunu sepete ekliyorsunuz,

Sepete gidip "Kupon Kodu Kullan"a tıklıyorsunuz.

Açılan kısıma; "etailmiles"

Yazıyorsunuz ve oyun fiyatları belirtilen tutarlara düşüyor.

İster PayTR üzerinden, isterseniz de Havale/EFT ile güvenle alabilirsiniz.



(NOT: Kupon kodu özel bir kod değil veya bana ait DEĞİLDİR. Firmanın Discord adresinde ve sitelerinin ana sayfasında herkese açık şekilde paylaşılan bir koddur.)



Bilmeyenler için, evet, tekrar belirtiyorum; site güvenilir. Daha önce 4 defa alışveriş yaptım, bu ön sipariş 5. alışverişim olacak. 18 Kasım'da oyun kodunun teslimini bekliyorum sadece.

Önceki siparişlerimin ekran görüntüsü: (Sipariş No'yu ben kapattım.)


< Resime gitmek için tıklayın >

Keyifli oyunlar.
L
2 yıl
4000TL Oyun/Medya için Televizyon Önerisi
Merhaba.

Yatağımın hemen ayak ucumun bitiş kısmında duvar var. Bu davara asacağım bir televizyon istiyorum.

Bilgisayarımdan HDMI kablo çekip 2. Monitör gibi kullanacağım ve kablosuz gamepad ile sanki konsoldaymış gibi oyun oynayacağım. Bazen de dizi/film izleyeceğim. Normal uydu kanalları bağlı bile olmayacak yani.

Gereken bilgiler/kriterler şu şekilde;

* Hemen ayak ucumda olacağından ve alanım kısıtlı olduğundan çok büyük cihazlara gerek yok. Hem alan hem maliyetten tasarruf ediyorum böylece.
40-42-43 inch (102-110cm) boyutlarında olmalı.

* Sürekli PC’ye takılı olacağından işletim sisteminin yavaş olması çok da mühim değil. Saç baş yolduracak kalitesizlikte olmasın yeter. Çok lazım olursa da Mi Stick’im var onunla kullanırım. Yani Android özelliği benim için çok çok mühim değil.

* Konsol kafası oyun oynayacağımdan 50-60Hz’lik bir ekran yeterli olacak. 120’lerin vs. maliyetleri acayip uçuk zaten de, yine de belirtmiş olayım.

* RTX 3060 kullandığımdan 4K’da zaten güzel bir performans almam mümkün değil. O yüzden FHD gayet kafi. Tabi çok FP bir 4K var ise neden olmasın.

* Benim için en önemli şey elbette görüntü kalitesi. Pencerenin hemen yanında olacak tv. Öyle bir OLED performansı beklemiyorum elbette bu bütçede ancak iş görsün işte, kimse çamur gibi ekrana bakmak istemez neticede.

Ben bu durumda yaptığım araştırmalarda şu iki modeli buldum;

Hi-Level HL43DMN13 43" 109 Ekran Full HD Android Smart LED TVhttps://www.hepsiburada.com/hi-level-hl43dmn13-43-109-ekran-full-hd-android-smart-led-tv-p-HBCV00001DNXI2?magaza=ibilisim&url_src=ios-product-detail

Prime Üyeleri için günün fırsatı: Grundig 40 GFF 6930 A Uydu Alıcılı Full HD Android LED TVhttps://www.amazon.com.tr/dp/B09MM7Y7GB/ref=cm_sw_r_cp_api_i_dl_9WNNNNCH9WKRM3B4D4XE

Bu ikisi hakkında, söylediğim koşullarda, görüşleriniz nedir, daha iyidir diyebileceğiniz önerileriniz var mıdır?

Teşekkürler.
L
2 yıl
Hepsiburada, Efsane Gençlik Kampanyası, vadettiği 100TL\u0027yi Ödemiyor!
Merhaba,

17 Temmuz 2022, saat 23:06'da Hepsiburada sitesinden 239.90TL karşılığında arkadaşımın hesabından bir ürün satın aldım.

Ürünümü satın almadan önce hesaptan "Efsane Gençlik" fırsatlarından yararlanabilmek için kimlik doğrulaması yapıldı ve hesabın ilk alışverişiydi.

"Efsane Gençlik ile ilk alışverişinin yarısı -100TL'ye kadar- bizden! " şeklinde reklamları vardı.

Ben de bu fırsattan yararlanmak istedim, ürün sepetimdeyken "Siparişi onayla" kısmının altında Hepsipay cüzdanımda 100TL'lik Hepsipapel kazanacağımı belirten mor renkli bir yazı da çıktı.

Net şekilde 100TL alacağımı böylelikle teyit ettikten sonra siparişimi oluşturdum.

Siparişimi oluşturduktan sonra "gece alışverişi" adı altında hesabıma alışveriş tutarının %10'luk kısmı olan 23.9TL'nin de Hepsipapel olarak tanımlanacağı hakkında bir SMS aldık. O sırada "Vay be Hepsiburada gerçekten müşteri kazanmaya çalışıyor 100+24TL Bonus verdi baksana" gibi muhabbetler dönerken, nedense daha önce de benzer problemleri yaşadığım bu site beni yine şaşırtmadı. 01.08.2022 tarihinde hesaba 23.9TL yatmış sadece. Arayıp sebebini sordum, neden 100TL'nin yatmadığını, telefondaki arkadaş 100TL'nin yatmayacağını, gece sipariş verdiğim için sadece gece kampanyasının geçerli olduğunu söyledi. Bu konuda hiç yardımcı olmadı, katılmak istediğim ankete de yönlendirmeden çağrıyı sonlandırdı.

Neyse, sipariş ekranında asla gece kampanyasına dair bir bilgi yoktu ve ödeme ekranımda net şekilde bana 100TL vermeyi taahhüt ettiğiniz açıkça belliydi. Buna rağmen vaat ettiğiniz para yerine sürpriz yumurtadan çıkan, söylenen miktarın çeyreği bile etmeyen bir para yatırıyorsunuz. Bu resmen dolandırıcılık değil mi? Gerçekten koca Hepsiburada 76TL'nin hesabını yapmaya mı başladı? Rezillik resmen. Keşke bu hale düşmeseydiniz.
L
2 yıl
ASUS Cashback Kampanyası Hakkında
Merhaba,

19.07.2022 tarihinde Cashback kampanyasına dahil olan Gaming.gen.tr sitesinden, TUF GAMING VG27AQ1A monitörü satın aldım.
525TL geri ödeme alabileceğimi gördüm ve kampanyaya başvuru yaptım.
Başvuru sonunda, en son sayfada ilerlediğim an beyaz bir sayfaya geçti ve işlemi en başına attı, herhangi bir onay göremedim. Sonrasında bana herhangi bir mail de gelmedi.
Dolayısıyla kampanyaya sağlıklı şekilde katılım sağlayabildim mi bilmiyorum. Sağladıysam Application ID'me nasıl ulaşabilirim?
Sorunum bu şekilde, Cashback sürecini takip etmek istiyorum. Application ID yok ortada. Onay maili de almadım.


Kampanyaya katılan var ise daha önce, onay verdikten sonra bir mail vs. aldınız mı, süreç hakkında bilgi verebilirler mi?
L
3 yıl
Battlefield 2042 Oyun Çöküyor - Process Monitör Raporu Mevcut
Oyun rastgele zamanlarda çöküyor, herhangi bir hata vermeden kapanıyor.
Sistemim oyun için yeterli, aklınıza gelebilecek her şey güncel, bilgisayar henüz dün formatlandı, bu sorun daha önceden yoktu. Üzerine basarak söylüyorum, önceden yoktu bu sorun, formattan sonra tekrar yükleyince olmaya başladı.
O nedenle “oyun zaten sorunlu sebep o dur” şeklinde yanıtlanmamasını rica ediyorum. Zaten bu sebepten PM raporunu paylaşıyorum…

Process Monitör Raporu için;
https://drive.google.com/file/d/1GCFlBcQT3BrT-Hq1HCO0yUsS6LZj0bXH/view?usp=sharing

Ek bilgilendirme olması açısından yazıyorum;
23:41:46,29XXXX'de ilk CrashDumps oluşup onu bir sürü MiniDump dosyası takıp ediyor.
Result kısımları ise bu süreden itibaren "PATH NOT FOUND"lar ile dolu.
Hata bakma kısmına en tepeden bakmak gereksiz sanırım, başlarda normal olarak çalışıyordu çünkü oyun.

Teşekkürler.
L
3 yıl
Navigasyon Kullanımı için Akıllı Saat Önerisi
Merhaba, özellikle motosikletimde kullanırken navigasyonu görüp, müzik değiştirip, çağrı yanıtlayabileceğim bir akıllı saat/bileklik arıyorum.

Temel olarak aradığım, kesinlikle olması gereken özellikler;

- Apple telefonlar ile sorunsuz eşleşecek,
- Ekstra programlar olmadan (ekran yansıtma vs.) sorunsuzca navigasyon (örn. Google Maps) kullanılabilecek,
- Müzik değiştir/durdur işlerini yapabilecek,
- Gelen aramaları yanıtlamamı sağlayacak.

Özellikle ve özellikle navigasyon çok önemli, saat almamdaki temel amaç bu diyebilirim. "Şu model güzel ama navigasyon yok." gibi öneriler yapmazsanız sevinirim.

Bunlar dışında kalp ritmiydi, adım sayardı vs. ilgilendiğim şeyler değiller. Olsa da olur, olmasa da.

Saat görüntüsü konusunda da işimi gördüğü sürece çok bir kriterim yok, duvar saati tarzındakiler gibi kaba olmasın ve mümkünse rengi siyah olsun yeter.

Bütçe olarak gerçekten aklımda net bir şey yok, bu özellikleri bana verebilecek en F/P ürününü istiyorum haliyle. AliExpress'ten vs. de öneri yapabilirsiniz, Türkiye olmak zorunda değil. Dediğim gibi fiyatının hakkını versin ve işimi görsün yeter. Çok bütçem olsa açıkçası bu araştırmadan Apple Watch alır geçerim, o nedenle yine "uçmadan" bir şeylere bakmak istiyorum, önerilerinizle de aklımda fikir oluşacağını düşünüyorum. Kısaca bütçe konusunda da önerileriniz doğrultusunda fikirlerim oluşacak, yani bu konuda saat önerilerinin yanında, aynı zamanda "Buna ne kadar bütçe ayrılmalı?" sorusuna da cevap arıyorum.

Teşekkürler.
L
4 yıl
NVME M.2 SSD\u0027den Gelen Yüksek Cızırtı Sesi
Bir çoğunuzun çok garipseyeceği, yine böyle acayip işlerin beni bulduğu bir durum daha yaşadım. Henüz sürecin ortasında olmama rağmen paylaşmak istedim. Hem benzer bir durumu önceden yaşayanlar varsa ne gibi sonuçlar aldılar, hem de ileride yaşayan olursa rehber olması açısından.
Gelişmeler oldukça konuyu güncelleyeceğim.

Öncelikle bahsi geçen NVME M.2 SSD, Samsung 970 Evo Plus 500GB modeli. Bir çoğunuzun kabul edeceği üzere "en kaliteli" denebilecek bir kaç üst seviye aletten birisi.

Kısaca durumu anlatmak gerekirse, SSD'yi sistemime taktım ve kasamdan sesler çıkmaya başladı K

Bayağı bayağı, içerisinde hareketli/mekanik hiçbir parçası olmayan, "coil whine" yapacak herhangi bir bobini vs. olmayan bir cihazdan, şimdiye kadar karşılaştığım en ağır ekran kartı coil whinelarından çok daha yüksek/tiz ve gerçekten baş ağrıtacak kadar berbat bir ses çıkıyordu. İlk başıma gelince çok şaşırdım çünkü, böyle bir şeyin olma ihtimalini bile bilmiyordum, küçücük alet, parmak kadar, hareketli parça yok, mekanik HDD değil bir şey değil nasıl olabilir yani? Ben de açtım kasayı tek tek bütün parçalara baktım, bir ara ekran kartından bile şüphelendim onu söktüm ama yok kesinlikle hiçbir şekilde sesten kurtulamıyordum, BARİZ şekilde sesin kaynağı SSD.

Tekrar belirtiyorum, sesin kaynağı SSD,
Ekran Kartı değil.
PSU değil.
Harddisk değil.
İşlemci soğutucu değil.
Ram yuvaları değil.
Kasa fanları değil.
Herhangi bir vidanın gevşemesi değil.
SSD vidası hiç değil.

Sesin kaynağı BARİZ şekilde SSD.

Videoyu izlemek için tıklayınız

Her neyse, durum böyle olunca,
25.11.2020 tarihinde, Samsung Türkiye ile iletişime geçtim, bana ürünü kendilerine göndermemi, durumu inceleyeceklerini söylediler. Telefonda konuştuğum kişiler ilgiliydiler sağolsunlar.
26.11.2020 tarihinde, Kargo gönderimini sağladım.

Gelişmeler oldukça güncellenecek.


...
L
4 yıl
\"CPUFAN2\" Portuna Takılan Fan\u0027ın Diğerlerinden Daha Hızlı Dönmesi
Kasamda, anakarta bağlı 5 adet FAN mevcut, "CPUFAN2" portuna hangi fanı takarsam takayım çok yüksek ses çıkartıyordu. BIOS'a girip kontrol etmek istediğimde gördüğüm tablo şu şekilde oldu;

< Resime gitmek için tıklayın >


Görüldüğü üzere diğer fanlar RPM bazında 500-700'lerde seyrederken, o porta taktığım fan hangisi olursa olsun yüksek devirde çalışıyor (1100-1200)

Grafikten ayarları kontrol ettiğimde, hepsi neredeyse aynı ayarlara sahip mesela CPUFAN1'de de aynı grafik dizilimi mevcut ancak o 500RPM iken, diğeri 1100RPM.

BIOS'um en güncel sürüm. Sorun ne olabilir?
L
4 yıl
iPhone 7 Taptic Engine Kablosunu Kopardım
Başlıkta belirttiğim gibi batarya değişirken bir talihsizlik yaşadım ve şu an telefonun orta butonu çalışmıyor, resimdeki şerit/flex kablo koptu, gördüğüm kadarıyla ekranın bulunduğu kısma bağlı bir kablo bu anlamadığım bu kablo tuştan mı geliyor yoksa direk taptic Engine motorundan mı? Hangi parçanın değişmesi gerekli bunun düzelmesi için, fiyatı nedir? Anlayan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.


< Resime gitmek için tıklayın >
L
4 yıl
Evde Kimse Yokken Gelen 814.5TL\u0027lik Fatura
Konya / Koski firmasından hizmet alınıyor.

2 senedir oturduğum ev,
Evdeki suyla alakalı tek sıkıntı taharet musluğu biraz sızdırıyor, 6-7 ay kadardır bu şekilde, virüs süreci girince tamir ettiremeden memleketlere dönmek zorunda kaldık, aylardır en fazla ödediğimiz fatura 90-100TL'lerdir. Bu ay evde olmamamıza rağmen gelen fatura şaka gibi, tam 814.50 TL :D
Şikayet dilekçesi oluşturdum, şikayetvar'a yazdım, Koski müşteri hizmetlerini arıyorum ama bağlanamıyorum... Ne yazıkki 30 dakika beklettikten sonra meşgule düşüyor kendileri :)
Aklıma bir de buraya yazmak geldi, ne yapmalıyım böyle bir durumda, daha önce yaşayan var mıdır?

EDİT: Uzun uğraşlar sonucu santrale bağlandım, şaka gibi ama; "buradan işlem yapamıyoruz, şu numarayı arayın" dediler verdikleri numarayı arayınca, aradığınız numara kullanılmamaktadır diyor :D
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.