.

Teğmen
02 Nisan 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
359410 Gün Cezalı
356650 gün 14 s. 54 dk.
Gönderiler Hakkında
.
8 yıl
LYS TARİH HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VAR MI?
Bu aralar sözelden girmeyi düşünüyorum.Eşit ağırlığım ve sözel kısmı daha çok seviyorum.


LYS Tarih ygs ile farkı nedir? daha mı zordur? 44 soruda 35 net yapılabilir mi sizce 1 ay kasılmayla?
.
8 yıl
Netlerim hedefime ne kadar yakın? (TM içeririr)
Hedefim tm-3 25 bin.

Türkçe: 30 ( Ara sıra 35 gördüğüm oluyor ama zar zor. Bilfen çözüyorum bu dersi hallederim ben

Sosyal: 20-25 (Deneme de 23 yaptım. Coğrafya cok gıcık ir ders cok zorlanıyorum.Felsefe ve din fulleyebiliyorum bazen gayet iyi onlar.)

Matematik: 5-10 (En fazla 10 gördüm . Geometri daha yenı basladım sıfırım.Matematikte 0 değilim aslında ama cok soru cozmediğim için değişik sorularda yapamabiliyorum.Bilfen denemesine giriyorum hep cok zor sorular gercekten.Birey b gelişim almayı düşünüyorum sonra full deneme abanıcam.Sizce böyle yapmalı mıyım?

Fen: Bilmiyorum fazla bir şey . 5-6 net yapıyorum sadece kimyayı bitiricem fen de


Lys Ocak-Şubat gibi başlamayı düşünüyorum daha ygs iyi değil çünkü. Bu arada ben mezunum tüm günüm boş.Tavsiyelerinizi beklıyorum bu aralar baya endişeleiyim hedefime çok uzağım gibi hissediyorum.
.
8 yıl
Türkçe 35 Sosyal 25-30 MATEMATİK 10 FEN 7 :( Tavsiye Lütfen Çıldırcam
Yav arkadaş kafayı yicem sözellerım iyi ama sayısallar berbat ya. Sizce geç mi kaldım matematik 30 fen 20 için . Yani hedefim bu. Matemetikte konu eksiğim var baya ama herkes işlem yeteneğin varsa 15- 20 yapman lazım felan dıyolardı moralim bozuldu.Çok kötu değilim aslında işlem yapabiliyorum ama soruya bakınca oda bana bakıyo :( bi ucundan tutsam soruyu cozucem gibi.Problemleri hiç anlamıyorum galıba kafam basmıyor benım Geometri de üçgen basladım bakalım çok beklentım yok.Bu arada TM yim ama fen de yapmak istiyorum ve yıne herkes ygs nin en kolay kısmı fen dıyorlardı 15 net civarı yorumla yapabılırmişsin ama yapamıyorum.Fen için en azından 20 yi zorlamak istiyorum.Bu netler için geç kalmışım gibi bir his var .

Şimdiden teşekkürler
.
8 yıl
Gastronomi icin yetenek gerekir mi ?
Yoksa sevmek mi gerekir? Az bisi seviyorum yemek yapmayi ama makarna patates kizartmasi gibi basit seyleri yapabiliyorum baska da bisi yok :) bolumde ogretiyolar mi? Pisman olur muyum?
Bir de is imkanlari nelerdir ve hangi universiteler tercih edilmeli? En iyisi hangisi? Tesekkurler
.
8 yıl
Yazın işe girip çalışmak ( tavsiye )
Yazın işe girip çalışmak istiyorum.18 yaşında liseden yenı mezun ve üniversiteden istediği puanı alamayınca mezuna kalmış biriyim hatta belki eylül ekim ayına kadar calısabilirim.Biraz da para lazım arkadaşlar.Öncelikle burger,mc donals gibi yerlerde calısmak ıstemıyorum daha cok garsonluk dusndum.Asgari ücret olsa ne ala.Var mı bildiginiz iyi işler ne yapayım sizce?


Not : İstanbuldayım.
.
8 yıl
PROSTAT HAKKINDA BİLGİSİ OLAN GELSİN NOLUR (CİDDİ)
Babamda prostat var.Bugünlerde de hastaydı doktora gittik. Prostatı büyümüş ve iltihap yayılmış dedi. Arkadaşlar ben bu yazıyı cok zor yazıyorum ağlıyorum resmen. Ne yapmamız lazım.Çevresinde Böyle olupta kurtulan var mı? Lütfen biri yardım etsin
.
8 yıl
Şimdi ygs matematiğine 10.sınıfta mı dahil oldu ????
Müfredatla ilgili boyle olmus herhalde bılen biri var mı? diğer derslerde bir değişiklik var mı?
.
8 yıl
BOĞAZİÇİNDE TURİZM BİLE OKUNUR MU ?
Sizce okunur mu arkadaşlar? turizm kötü bir bölüm biliyoruz ki.Ama Boğaziçinde de boyle mi? İş imkanları nasıldır? parasal anlamda ne kadar kazanır mezunlar? Merak ediyorum sadece ama düşünmüyor değilim
.
8 yıl
Bir sorum var lütfen Allah rızası için
"Susunca kelimeler anlamını yitirir insan kendini bulur"

Evet arkadaşlar burda ne anlatmak istıyo kompozisyon ödevım var bı yardımcı olun.
.
8 yıl
EDEBİYAT YAZILI SORULARI CEVAPLAR MISINIZ?
Lütfen arkadaşlar cumhuriyet edebiyatını bilmıyorum ben.pazartesi sınav var
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.