S

Binbaşı
31 Mart 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
14 üye
Görüntülenme (?)
1306 (Bu ay: 5)
Gönderiler Hakkında
S
dün
Akıllı Priz ile elektrik kesintisi bildirimi
Arkadaşlar selamlar. Akıllı prizlerin wifi bağlantısı ile uzun süre evde olmamamız durumunda bize kesinti durumunu bildirim yapacak bir sistem arıyoruz. En son uzak kaldığımızda kesinti yaşandı ve haberimiz yoktu. Tüm dolaplar ve içindekiler çürüdü, çözüldü. Buna bağlı olarak sürekli internet olan evimizde akıllı prizin elektrik (internet) kopmasıyla bize bir bildirim yapıp yapamayacağını öğrenmek istiyoruz. Bu konuda bilgisi olanlar veya ürün önerebilecekler var mıdır? Teşekkürler
S
geçen ay
2021 Polo Life - Carplay bağlantı kopma sorunu
Arkadaşlar. Aracı yeni aldık ama nedense 2 adet MFI sertifikalı kabloyla denedim ve sonuç aynı. Bazen sorunsuz çalışıyor ama bazen de en ufak bir mühadalede bağlantı kopuyor. Bunun çözümünü bilen var mıdır? Sorun telefonda mı yoksa araç multimedya cihazında mı anlamadım.
S
4 ay
Pasif Tezli Yüksek Lisans Öğrencisi Askerlik Tecili
Arkadaşlar. KTÜ Makina Mühendisliği Tezli Yüksek Lisans alanında öğrenciyim ama ders seçmediğim için öğrenciğilim pasif duruma düşmüş. 29 Yaşını geçtim ve askerliğimi şu anda yapmayı düşünmüyorum. Sene sonu yoklama kaçağına düşeceksiniz tarzı bir uyarı aldım ve şu anda 1 ocak itibariyle yoklama kaçağıyım ama daha okula kaydımı yapalı 1 sene olmadı (Şubatta kayıt oldum). Bu durumda askerlik tecili devam eder mi? 32 Yaşına kadar devam ettirebiliyoruz diye biliyorum.
S
4 ay
Pasif Tezli Yüksek Lisans Öğrencisi Askerlik Tecili
Arkadaşlar. KTÜ Makina Mühendisliği Tezli Yüksek Lisans alanında öğrenciyim ama ders seçmediğim için öğrenciğilim pasif duruma düşmüş. 29 Yaşını geçtim ve askerliğimi şu anda yapmayı düşünmüyorum. Sene sonu yoklama kaçağına düşeceksiniz tarzı bir uyarı aldım ama daha okula kaydımı yapalı 1 sene olmadı (Şubatta kayıt oldum). Bu durumda askerlik tecili devam eder mi? 32 Yaşına kadar devam ettirebiliyoruz diye biliyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.