C

Binbaşı
19 Temmuz 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme (?)
146 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
C
10 yıl
Spin Bike, Kondisyon, Eliptik Bisiklet! Hangisi İyidir
Arkadaşlar malumunuz yaz gelmek üzere. Göbecikleri eritmek gerekecek Benim gibi ofis ortamında çalışan arkadaşlar vardır mutlaka. Dışarda koşu yapmak için yer imkanı yok, salonu gitme gibi hem lüksiyat hem de enerji yok.

İyisi mi eve bir bisiklet alıp spor yapmak. Eşimle bu alete yer bulma konusunda sıkıntı yaşayacağımız kesin.
Asıl konuya gelirsek. Bu aletleri tecrübe eden arkadaşların fikrini almak isterim. Hangisi daha iyidir? Benim ilgimi spin bike çekti nasıl bilirsiniz?
C
10 yıl
Hemoroid tedavisi icin doktor veya hastane öneri!
Arkadaşlar malumunuz üzere 4. Seviye hemoroid asamasindayim. Ağrı sizi yok fakat her tuvalet ihtiyacimdan sonra basur memelerini elle itmek durumunda kaliyordum ki artik onda da zorlanir oldum. Muayene oldum ve kolonoskopi yapildi. Bagirsaklar temiz cikti. Simdi cerrahi müdahele dusunuyorum.

Bu konuda bildiginiz doktor veya hastane var mi? Özellikle istanbulda gerekli. Bu konuda cok tedirginim. Birden fazla tedavi olmak istemem. Tek seferde ameliyat veya cerrahi müdahale olsun istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
C
11 yıl
Toyota Çamurluk Sorunu
Arkadaşlar sabahleyin aracın sağ ön tekerinin garaj kapısına sürttürdüm. Allahtan önemli birşey yok. Ufak bir sürtme izi var. Aracın sağ kaporta kısmı yerinden çıkmıştı. Onun tırnaklarına yerleştirip oturttum. Esas problem ise çamurluk'un altında kalan plastik çamurlukta. O da yerinden çıkmış. Sabah acelem olmadığı için yapamadım.

Sorum şu: Kendim yerine oturtabilir miyim? Nasıl yapabilirim?

Yardımlarınızı bekliyorum.
C
11 yıl
Konu içi anket
Herzaman ihtiyaç olur mu bilmem ama konu içi anket nasıl olur? Örneğin birisi konuyu açıyor konu ilgi görüyor ve yıllardır aktif yalnız konu sahibi konuya veya foruma ilgisini bırakmış. O konu içinde anket düzenleme nasıl olur?

Dizi izlerken katil kim?
Otomobil forumunda hangi model daha iyi?
Beyaz eşya forumunda hangi markalar iyi?
Sonuçta insanların kararsız kaldığı konular çok fazla. Konu içerisinde anket düzenlemesi yapılırsa tek bir üyeye bağlı kalmadan konunun aktifliği ve kullanılabilirliği sürdürülebilir.

Hem de konuyu görüpte yazmaya üşenen birçok insan var ben gibi :) Üyelerden biri böyle bir anket açtıysa oy verip ona yardımcı olunabilir. Tüm forumda olmasına gerek yok. Tv, Otomobil, Ekran kartı gibi konularda konulabilir.

Böyle bir tavsiyeyle gelen oldu mu bilmiyorum.
C
11 yıl
Esenyurt Mehterçeşme???
Arkadaşlar B.düzü yakupludan ev alacaktık bahçe katı 88.000 lira ama istediğimiz kredi çıkmadı. Birkaç bin lira peşinat verdik. Şimdi almakta da zorlanıyoruz. Yakupludaki evi gösteren emlakçı esenyurt mehterçeşme'de başka bahçe katı gösterdi. 70.000 liraya. Fena daire değil. Yatırımlık düşünüyorum. Kiraya vereceğim. O bölgede 500 TL kira getirisi varmış genelde.

Öğrenmek istediğim ev fiyatı normal mi? O muhitten ev alınır mı? Değerini katlar mı ileride? O bölgede oturanlar veya bilenler yardımcı olabilir mi?
C
11 yıl
Yüz Felci
Bundan 5-6 yıl evvel kısmi yüz felci geçirmiştim. Şöyle ki o dönem akşam iş dönüşü fena soğuk yedim ve de stresli bir dönemdi benim için. Doktora gittim. Bir kaç tane yüz jimnastiği yaptırdı. Birşey yok gözüküyor dedi. Bende ki sıkıntı ise sağ yanağımı rahat hareket ettiremiyordum. Tebessüm ederken bile zorlanıyordum. Doktor beyin mr çektir getir dedi. Teslim ettim. Baktı problem yok dedi. Birkaç vitamin yazmıştı galiba.

Sonra zamanla geçti yalnız sağ yanağım çekildi biraz. Yani yüzümün simetrisi bozuldu. Dikkatli bakmadıkça kimse sezmiyordu. Sıkıntıma gelince;

Şu sıralar yeniden nüksetti. Gülerken ve mimik hareketlerinde zorlanıyorum. Hafif uyuşma var gibi. Yüz hareketlerini yapabiliyorum fakat zorlanıyorum. Belki birazda psikolojiktir. Bilemiyorum. Devlet hastanesinden randevu alayım dedim haziran ayına veriyorlar. Mecburen özele gideceğim. Bu rahatsızlığı yaşayanlar deneyimlerini paylaşabilir mi? Nasıl atlattılar?
C
12 yıl
D-Smart Tarife Değişikliği
D-smart 8 mb' e kadar tarife değişikliği yapayım dedim. Baktım tutarları aynı bende 16 mb'e kadar yaptırdım. Yaptırmaz olaydım. Bağlantım gitti ve on gündür hergün aramama rağmen çözülemedi. Ayda bir defa tarife değişikliği hakkımız varmış ve 8 mb'e çekemiyormuşuz tarifeyi.

Bende iyide bir ay mı bekleyeceğim internete bağlanmak için. O zaman 16 mb'e kadar parası öder 8 mb kullanırsınız dediler. Tamam dedim nasıl olsa tutarlar aynı. Onu da yapamadılar hala. Telefonda söyledim bu geceyarısına kadar halledilmezse başka servis sağlayıcısına geçeceğimi.

Aklınız mı var? D-smart'a yaklaşmayın...
C
13 yıl
Mahkemeye ifade vermek!!!
Daha önce kendi başından veya başkasının başından benzer bir olay geçtiyse bilgi almak istiyorum.

Açılan bir dava için tanık olarak ismimi yazdırdım. Dosya daha savcının önüne gelmediği için ifade içinde çağrılmadım. Şu sıralar yurtdışına çıkacağım. İfade için çağrılmadan karakola gidip ifade verebilir miyim veya notere ifade verip avukata teslim edebilir miyim? Süreç nasıl işler bilginiz var mı?
C
14 yıl
Şile yolu
Uzun zamandır planladığımız Şile de denize gitme planımızı cumartesi akşamı uyguladık. Geceden gittik. Sabaha karşı ordaydık. Hemen çadırımızı kurup yattık. Daha doğrusu ben kayalıklara çıkıp güneşin doğuşunu izledim. Güzel bir duygu. Aslında gittiğimiz yer Ağva yolu üzerindeydi. Gece gittiğimizden dolayı yol boyunca sis engeli hep önmüzdeydi ve çok yavaş ilerledik.

Dönüşte Şile yolunda bizim gibi yollara dökülenler perişan hale geldi. Henüz tam olarak anlam veremediğim yine de yollardaki sıkışıklık konusunda Belediyenin yaptığı yol çalışmaları nedeniyle Şeritler bir daralıp bir büyüyordu. Fırsatını bulan araçlar karşı yola geçip yol hakkı olanlar için tehlike yarattı. Ambulanslar emniyet şeridinden ilerleyemedi. Gözümün önünde ufak çapta bir kaza oldu.

Akşam 18.00 de başlayan yolculuğumuz saat 23.30 da son buldu. Yollarda perişan olduk. Belediyeni kışın bomboşken yapmadığı çalışmayı tatilcilerin her sene gittiği yol üzerinde çalışma yapmasını işgüzarlık olarak nitelendiriyorum. Siz siz olun Şile ye giderken bir daha düşünün...
C
14 yıl
Mavi Akbil
Arkadaşlar aylık akbil doldurmak istiyorum. Normal akbile dolum yapmıyorlarmış. Bunun için mavi kart alıp akbil demiri mi taktırmamız lazım? Nerde yaptırabiliriz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.