M

Çavuş
18 Temmuz 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
6 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
20 yıl
cep telefonu teleskopu
arkadaşlar verildimi bilmiyorum arattırdım bulamadım.resim yapıştırmayı bilmediğimden dolayı link vericem.çok güzel bi icat kameranın çözünürlüğünü bozmadan zoom yapıyor kapağıyla beraber geliyor uyumlu modeller listelenmiş.bir link daha vericem ordada birsürü aksesuar var cep telefonu için umarım beğenirsiniz.saygılar...

http://w-w-w.amedya.com/Store/product.asp?urunkodu=55
http://w-w-w.yenibu.com/teknoloji/aksesuar/index.html


w lerin arasındaki tireleri kaldırıverin yeter.
M
20 yıl
oluyo bunlar oluyoo...
Adamın teki yabancısı olduğu bir mahallede otobüs durağını arıyormuş. Sabah erken bi vakit olduğundan sokaklarda in cin çift kale maç yapıyormuş. Adam bir hayli dolaşmış. Allahtan sabah devriyesindeki bir trafik polis otosuna denk gelmiş. Polislere en yakın otobüs durağını sormuş. Polis işgüzar bir adam çıkmış "Şu bakkalı geç, ilerdeki ağacın ordan sağa kır, ordan sola.." falan diye uzun bir tarif vermiş. Adam sabah sabah o kadar tarifi alınca kafası karışmış ama bi şey de diyememiş. Teşekkür edip başlamış yürümeye. Birazdan arkadan trafik polisi megafondan bağırmaya başlamış "Birader ağacın ordan sağa kıvırsana. Aloo kime diyom?" Adam otobüs durağına kadar arkasından bağıran trafik polisi eşliğinde yürümek zorunda kalmış.

Ankara'da bir trafik polisi aracından şöyle bir anons duyulmuş. "Ticari devam et! MN 489 bekleme yapma kardeşim! İşitme engelli devam et".

İstanbul'da yoğun trafik var. Trafik polisi otosu kırmızıda geçen araca megafondan seslenmiş "34 PTS lütfen sağa çek!". O sırada oradan geçmekte olan bir başka polis otosundan "Lütfenini yiyim senin, bu ne kibarlık len Mistafaa!" sesi yükselmiş.

not:alıntıdır

aldığım site süper yeni keşfettim şehir efsaneleri var bir sürü çok komikler vede şaşırtıcılar linki versemmi acaba? yemiyim sonra :D
M
20 yıl
today 50 ve türevleriyle ilgili bi sorum var?
arkadaşlarım bir sorum var sizlere;
3 motor arası kararsızdım today 50 de karar kıldım alıcam kesin ama şimdide şöyle şunu merak ediyorum
bu motorla nekadar yol yapabilirim durmaksızın yada ara ara durarak?
200-300 km yol gitsem bi sakıncası olurmu yürüyen aksama?
birde şöyel yorumlar okudum diyorlarki ''125 cc lik mondial alacağına 50 cc lik honda al''
bu sorularıma yorumunu eksik etmeyen arkadaşlar şimdiden teşekkürler.
M
20 yıl
dvdrip nasıl açabilirim?
arkadaşlar film indirdim internetten dvdrip.avi yazıyo ne kadar program codec varsa indirdim fekat fayda etmedi açılmıyor film.nasıl açabilirim bilen varsa yardım edene hayır duası edicem dağ başında film seyretmeye çalışıyom sevaptır valla.şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.