S

Çavuş
16 Mart 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
4 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
8 yıl
kafalar karışık??!!!
4 senelik devlette ya da tam burslu saglık olmuyo. Kızsan mühendis olma diyolar(makina gibi) ama temel mühendisliklerden vazgeçme diyolar. Öğretmenlik istemiyorum. Kime sorsam herşey kötü. Ne olucaz biz böyle ya (ftr istiyodum. Sıralamayıda yapamadık kaldık ortada, iki senelik tam burslu oluyo ama)
S
8 yıl
Zaman lys denemeleri
Zamanın matgeo ve fkb denemeleri nasıl? Kolay mı? Siz kaç yapıyosunuz? Yorum yapar mısınız
S
8 yıl
Bu vicdan azabı insanı öldürür
Ya arkadaşlar bu son iki haftadır falan dershaneye ugramıyorum. Vakit kaybı gibi geliyo. Bide arkadaşlarım var dershaneden sonra çook oyalanıyoruz. Kütüphaneye geçiyoruz saat olmuş 3 zaten. Muhabbet falan derken az bişi çalışıyorum. Dershaneye gitmeyince evde bi başlıyorum yatana kadar çalışabiliyorum. Ama bu son bi kaç gündür artık nefes alamıyorum o derece. O kadar bunaldım ki. Canım hiç bişey yapmak istemiyo. Arkadaşlar cagırıyo ekip duruyorum. Ama canım sıkılıyo diye aglanıyorum. Dershaneye gitmiyorum diye vicdan azabı çekiyorum. Sanki o derslere girmedim diye sınavda yapamıcakmışım gibi geliyo ama dershaneye gitmediğim günler daha verimli oluyor. Ayrıyetten kütüphaneye gidiyorum zaten ama arkadaşlarımın olmadıgı yere. Ya kafayı yicem bana bişi diyin dershaneye gidiyim mi napiyim bu vicdan azabı öldürcek beniii
S
8 yıl
Teknofeme Giriş Yapamıyorum Yardımm!!!!
Teknofeme kullanıcı adı ve şifremi giriyorum giriş başarısız diyo sizde de aynısı oluyo mu??????
S
8 yıl
Sıradışı analiz fizik tamamı çözümlü
Arkadaşlar bugun sıradışı analizin fizik tamamı çözümlü soru bankasına baktım. Karar veremedim fikri olan var mı? Yayın denizini öneriyolar bunun yerine o nasıldır? Bide bende simetri lys fizik var ama bi begenemedim. Kitap almama gerek var mı? Yorumlarınızı bekliyorum
S
8 yıl
Karekök mat lys
Merhaba arkadaşlar, bayadır burayı misafir olarak kullanıyodum. Artık üye olayım dedim. Bi kaç birşey sorucaktım. Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar şuan karekök lys mat soru bankası çözüyorumda konuyu bilmeme ragmen zorlanıyorum. Acaba çözümleri olan bi site, uygulama falan var mı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.