D

Teğmen
17 Temmuz 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
9 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
11 yıl
world of warcraft figürü
Merhaba arkadaşlar world of warcraft figürünü istanbulda nerden bulabilirim bu konuda bilgisi olan varmı ?
D
11 yıl
Feral druid Lvl 90 pvp ve pve son durum
Selam arkadaşlar uzun zaman sonra wow a geri döndüm lvl85 feral druid iyidi. bana göre ama lvl 90 pek bir fark göremedim feral da lvl 90 eskisi gb ayarlar aynı onu parkedemedim bu konuda yardımcı olurmusunuz.bu arada pvp de bana göre hala değişmemiş hala biraz zayıf kalıyor gibi siz nedersiniz ?
D
11 yıl
Adp 400 Türkçe karakter sorunu
Merhaba arkadaşlar adp 400 de türkçe karakter sorunuyla karşılaştım ayarları konusunda bir bilgim yok bu konuda yardımcı olurmusunuz ?bununla ilgli bir program yada bir yükleme varmı ?
D
12 yıl
citroen C4 mü hyundai i30 mu
merhaba arkadaşlar 2 araç arasında kaldım hyundai i 30 1.6 motor otomatik dizel mi yoksa citroen C4 1.6 otomatik dizel mi 2 araçta 2 seviyede sizce
hangisi daha ideal olur? hangisi hesaplı ve çizgisi güzel ?
bu konuda yardımcı olurmusunuz
D
12 yıl
panderia da pandalarda heal clas
Merhaba arkadaşlar ben betayı dniyemedim ama yinide çıkmadan bilgi almak isterim sizden pandalarda heal klas varmı yada burdaki genel görevi ne olucak bir arkadasım bana geniş olarak analatabilirmi ?
D
12 yıl
motorola symbol mc 55 update hatası
merhaba arkadaslar benim küçük bir sorunum var elimde mc 55 el terminali var ve işletim sistemi windows 6.1 ben terminali her 2 yolada update edemiyorum hata veriyor bunu nedeni ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim :)
D
12 yıl
Panderia da druid
selam druid panderyada pasifize edilicek gibime geliyo cata da iyici ezilmişti. şimdi durid çoşucakmı hic bilmiyorum sizce nasıl olucak bu duruidin hali
D
12 yıl
Panderia da 2.talent
Merhaba arkadaşlar yeni panderiyada 2. talent bize nasıl bir avantajı var bileniniz varmı?
D
12 yıl
Yasaklı siteler
Merhaba arkadaşlar son zamanlarda yasaklı siteler için programlar geliştirildiğini duydum bunlardan en iyileri hangileri sizce?
D
12 yıl
world of warcraft panderya beta da en iyi class hangisi
meraba beyler pandeya da en iyi clas hangisi sizce her zaman yeniler iyidir derler ama druiden heal ve feraldan vaz gecemedim bu pakete de:)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.