H

Yüzbaşı
16 Temmuz 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
54 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
8 yıl
Erzurumda öğrenciye kalacak yer tavsiyesi
Bir üniversite öğrencisi yakınım için erzurumda kalacak yer arıyoruz. Bir sürü yurt pansiyon filan var ortada. Ancak bir çoğunun arkasında cemaatler tarikatler çıkıyor. Bunlarla ilişkisi olmayan sadece para kazanmak için açılmış yurt yada pansiyon tavsiyesi istiyorum.
H
8 yıl
Asus zenfone istediğim kişiler arasın
Zenfone selfim var. Eskiden samsung vardı. Samsung da sadece bana ulaşabilecek kişiler listesi yapabiliyordum. Sadece onlar arayabiliyor diğerleri ne meşgul çalıyordu. Zenfonda boyle bisey varmı. Engelleme listesinden bahsetmiyorum.
H
12 yıl
Class 6 veya 10 SD Card yardım.
Araç kameram var ve ürünle birlikte samsung 8 gb class 6 microsdhc card geldi. Cihaz en yüksek 1280*720p görüntü çekiyor.32 gb'a kadar da desteklyor. Hafıza kartını yükseltmeyi düşünüyorum. ürünleri dolaştım. En kaliteliler class 10 gözüküyor. Sorum şu. Benim cihaza 16gb class10 alsam çalıştırır mı acaba? yoksa class 6 mı almam lazım?
H
12 yıl
Vodafone\u0027da 3G Görüntülü Konuşma Ücretli mi?
Vodafone'da 3G Görüntülü Konuşma Ücretli mi? Örneğin kamu paketindesiniz diyelim. 3g görüntülü konuşma bu paketin içinde normal konuşma süresi olarak mı geçiyor yoksa ayrıyeten ücretlendiriliyor mu?
H
13 yıl
COROLLA 2006 dizel triptonik ağır bakım ne tutar?
2006 dizel triptonik 1.4 Corolla düşünüyorum.Ancak alacağım araba 85 bin kmde. Duyduğum ve bildiğim kadarıyla 90 binde ağır bakıma giriyor. acaba bu bakımda neler değişiyor ve bana yetkili serviste ya da sanayide kaça patlar?
H
15 yıl
Kapadokya Gezisine Nerden Başlayayım?
Yarın sabah arabamla Ankara'dan Kapaokya'ya günübirlik gidip geleceğim.Vakit kaybı olmadan en hızlı şekilde nasıl gezerim?İlk olarak nerelerden başlasam.Bilenler yardım edebilir mi? Şimdiden teşekkürler.
H
15 yıl
Ankara\u0027da Bir MediaMarkt Kaldı.Vatan da Fosmuş!
Ankara'da işini doğru düzgün yapan teknoloji mağazası olarak bir MediaMarkt'ın kaldığını düşünüyorum.Teknosa'dan çok kazık yedim ve satış sonrası hizmette hep mağdur edildim.Memnun kalmadım.

Ama MediaMarkt'te hiç böyle sorun yaşaşmıyorum. Aldıktan sonra bozulan ürünü götürdüğünüzde hiç problem çıkarmadılar bana şimdiye kadar.Değişimse değişim tamirse tamir. O yüzden Ankara'ya MedaiMarkt geldi geleli nerdeyse bütün elektronik ürünleri ordan alıyorum.

Ancak geçenlerde bir tane SanDisk 4GB hafıza kartını VATAN BİLGİSAYARDAN alayım dedim.Hay almaz olaydım. Ürünü aldıktan bir ay sonra kartı Sony H20 makinem tanımadı artık. Ürünü alıp Vatan Bilgisayara gittim.Benden kartın kutusunu istediler.Ben de atttım dedim. Küçücük bir kutu onun nesini saklayacaksınız ki? Kutu olmadığı için değişim yapamayacaklarını söylediler iyi mi?Koskoca Vatan'a yakıştımı şimdi bu? Bu şekilde bir sorunu MediaMarktta yaşamazdım diye düşünüyorum.

TEKNOSA pahalı ve ilgisiz.
MAVİ BİLGİSAYAR battı malesef
VATAN BİGİSAYAR değmezmiş.
Kala kala bir MEDIAMARKT kaldı.
ELECTROWORLD ve BİMEKS'ten hiçbir şey almadım
H
15 yıl
Mavi Jeans\u0027in ettiğine bakın
Hayatımda çok az kot pantolon giyen birisiyim.Yazları genelde kanvas türü şeyler giyerim. 2 gün önce bir değişiklik yapıp iyi bir kot pantolon alayım dedim.Ankara'da İstanbul Yolu'nda Şaşmaz kavşağına 100 metre kala sağda Dockers,Levis,Kappa,Defacto,Mavi Jeans dükkanları var.Orda Mavi Jeans dükkanına girdim. W36 L32 bir dar kesim pantolon üzerime uydu ve 50 TL'ye satın aldım. Ancak almadan önce bişey dikkatimi çekmişti. Pantolonun bacak boyu bana tam uymuştu.Genelde aldığım bütün pantolonlar bacak olarak uzun gelir. Çok fazla kot pantolonu tecrübem olmadığı için dikkate almadım.Normaldir dedim içimden.Neyse ertesi gün ürünü giydim akşama kadar.Evde çıkartıp askıya asarken grdüm ki pantolonun arka kısmında dikişlerin olduğu yerde tüylenmeler ve iplik salıvermeler oluşmuştu. Canım sıkıldı tabi. Kaliteli bir marka diyorsunuz böyle bişey çıkıyor. Sonra olabilir böyle şeyler deyip arabaya atladığım gibi soluğu satın aldığım mağazada aldım.Ürüne baktılar hemen aynı fiyatlı başka bir ürün denettiler. Üzerime olan bir tanesini beğendim. Gene W36 L32 bir pantolondu ve bacakları uzun gelmişti. O anda satcıya sordum. Bütün L32 bacak boyu böyle midir dedim. Evet dedi. Ama benim 2 gün önce aldığım ürününü boyu bana tam uydu dedim.Satıcı mümkün değil dedi. Bacak boyunu ben yaptırmadım dedim.. O zaman durumu anladım ve bana siz iade edilmiş ve defolu ürünü sattınız dedim.Efendim bir karışıklık olmuştur türünden laflar ettiler.
Bugün gidip yeni ürünümü tadilatı yapılmış şekilde aldım. bir daha ordan mal alır mıyım bilmiyorum.
H
15 yıl
Amasra\u0027da Kalacak Yer Tavsiye Eder misiniz?
25 ve 26 Temmuzda Amasraya eşimle gitmek istiyorum. Daha öce hiç gitmedim. Karıkoca rahat kalınacak bir otel tavsiye edebilirmisiniz? Gidenler ve kalanlar varsa cevaplarınızı bekliyorum
H
15 yıl
Avealı Aslı Aveasız Emre! Puhaha!
Reklamlarında kimi kullanırsan kullan geri dönmem sana.Nikahına da beni çağırma sevgilim

http://www.avea.com.tr/tr/sta/reklam_filmleri/ask.shtml
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.