S

Çavuş
13 Şubat 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
40 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
5 yıl
Acer qg221q bii
https://www.displayspecifications.com/en/model/ac231bed

390 a alınır mı video izlemek için?
S
5 yıl
Anker mi, jbl mi?
Anker life q10 mu yoksa jbl tune 500 mü ya da önerdiğiniz başka ürünler var mı 200 e yakın fiyatlarda?
S
5 yıl
Sorular
Kimlik fotokopisini falan kargoyla göndermek ne kadar güvenli? Ayrıca bazı sorunlar varmış sanırım netspeed de. Aynı paraya (24 mb)tt taahhüt mü yapılmalı daha sorunsuz internet için, ne dersiniz?

Artı olarak 3. El herhangi bir vdsl modem alsam netspeed de çalışır mı? Sanırım bazılarında sorun oluyordu üreticiyi arayıp bir şeyler yapılıyordu. Belki de yanlış hatırlıyorumdur.
S
5 yıl
İnternet devri
Istanbulda internetini devir eden var mı? Var ise tarife detaylarını konu altına yazabilir mi?

Bu arada internetsizim. Yani hemen cevap veremiyebilirim hatta görene kadar bağlatmış bile olabilirim. Böyle şeyler olursa kusura bakmayın şimdiden.
Belki benim dışımda başkası da faydalanabilir konudan.
S
5 yıl
mürekkep amortisörü dolu
Elimde canon mg4250 bitmeyen kartuşlu yazıcı var ve " mürekkep amortisörü dolu " hatası alıyorum. Yazmaya devam edebiliyorum ama altından mürekkep akıyor. Sorunu nasıl çözebilirim? Kırtasiyeye falan götürsem yapabilir mi? Yada ben yapabilir miyim?
S
5 yıl
Bitmeyen Kartuş
Elimde bitmeyen kartuş sistemli canon mg4250 yazıcı var. Internette bunun için mürekkep araştırdım lakin fiyatlar çok oynak. Sizin önerdiğiniz mürekkep var mı 100-200 ml civarinda? Link atarsanız direk daha iyi olur.
Cevaplara teşekkürler şimdiden.
S
6 yıl
Kitapyayınları
kitapyayinlari.com dan alışveriş yapan var mı? Güvenilir mi? Konuyu yanlış yere açtıysam affola.
S
6 yıl
Sıfırdan ingilizce Öğrenmek
Bu konu hakkında ne yapmam gerektiğini, nasıl ilerlemem gerektiği hakkında yardımcı olabilecekler, bana yol gösterebilecekler: cevaplarınız bekliyorum. Önemli gördüğünüz ya da size fayda sağlayan konuların linklerinide atarsanız sevinirim.
İyi forumlar.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.