O

Çavuş
06 Şubat 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
5 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
8 yıl
ARKADAŞLAR ACİL YARDIM
http://www.hepsiburada.com/profilo-bd3058w3vv-a-508-lt-lowfrost-kombi-tipi-buzdolabi-p-MTPROFBD3058W3VV

adresindeki Profilo buzdolabını iki gün önce satın aldım. Fakat üründe linkteki gibi kapak açma kısmında desenler yoktu. Profilo genel merkezi arayıp sorduğumda üründe bu desenlerin olması gerektiğini söylendi çağrıyı karşılayan şahıs. Hepsiburadayı aradığımdaysa ürünü iade edebileceğimi fakat kattan teslim almadıklarını söylediler. Size sorum modeli bilen arkadaşlar 2016 ürünlerinde bu desen var mıdır?? ona göre 4 kat sırtımda taşıyacağım çok acil cevap rica ediyorum.
O
8 yıl
SUPERONLINE VDSL VS UYDUNET(ATAKÖY) VS VODAFONE SUPERNET
Merhabalar. Ataköy 2. Kısıma taşınmış bulunmaktayım ve internet sağlayıcımı seçme konusunda çok kararsızım. Esasında fiber almak istiyordum ama ne yazık ki koca 7 bloktan olmayan iki bloktan birindeyim. Elimde superonline ın vdsl i uydunet ne vodafone var.

Uydunet 50 mbit e kadar 250 gb akk teledünya ile birlikte 89 tl ye geliyor. Artı özelliklerinden biri günlük 4 tl ye 100 mbit hızda akk ye takılmayan internet sunması. Fakat araştırdığım kadarıyla uydunet bölgeden bölgeye değişiklik gösteriyor. İlk sorum ATAKÖY DOLAYLARINDA UYDUNET KULLANANLAR MEMNUN MUSUNUZ? :)

Superonline 50mbite kadar 200gb akkli 89 tl.

Vodafone malumunuz 64 mbite kadar 240gb akk. Kağıt üzerinse çok iyi duruyor ama ttnet altyapısı sonuçta emin olamadım.

Tüm bunları kıyasladığınızda tercihim hangisi olmalı? Özellikle uydunet kullanan varsa ataköy 2. Kısımda çok faydalı olursunuz. Teşekkürler.
O
8 yıl
PROFİLO BD3157W2NN VS BD3058W3VV
MERHABALAR. CİHAZLARIN BİRİ NO BİRİ LOW FROST. EBATLARI HEMEN HEMEN AYNI. FİYATLARI DA BİRBİRLERİNE ÇOK YAKIN HEMEN HEMEN AYNI DİYEBİLİRİZ. NORMALDE LOW FROST OLANI TERCİH EDECEKTİM FAKAT FİYATLAR YAKIN OLUNCA NO FROST MU LOW FROST MU SORUSUNA DÖNDÜ OLAY BİRAZ. ÖZELLİKLE @candogan62 BEYDEN YORUM BEKLİYORUM TEŞEKKÜRLER.
O
8 yıl
SAMSUNG BUZDOLABI?
SAMSUNG RT46h5002 buzdolabı %38 indirimle 1598 tl ye hepsiburadada. Sizce nasıl bir buzdolabıdır?
O
8 yıl
Samsung buzdolabı?
SAMSUNG RT46h5002 buzdolabı %38 indirimle 1598 tl ye hepsiburadada. Sizce nasıl bir buzdolabıdır?
O
8 yıl
Samsung buzdolabı?
Samsung RT46h5002 buzdolabı %38 indirmle 1598 tl ye hepsiburadada sizce nasıl bir buzdolabıdır??
O
8 yıl
1500 tl ve altında f/p buzdolabı önerileri?
Eni en fazla 71 cm olmak şartıyla önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar. Teşekkürler şimdiden.
O
8 yıl
60 inch ve üzeri UHD led tv tavsiye
Televizyon en büyük hobimin ana bileşeni dolayısıyla doğru ürünü seçmek benim için çok önemli. Epey araştırma yaptım ama kafamı karıştırmaktan başka işe yaramadı. Özellikle ps4 ve film izlemek için kullanacağım cihazı. Bütçe maks 6500 tl. Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.