E

Çavuş
19 Ekim 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
16 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
19 yıl
NOKİA DAN YENİ N SERİLERİ N71-N80-N92
Nokiada abarttı bu işi. Daha N70-N91 çıkmadan 3 tane daha N serisi telefon lanse etmişler.N71-N80-N92 Ayrıntılar nokianın global sitesinde...
E
19 yıl
TMSF Bidolu(Baskuda) ya El koymuş!
Hürriyetin haber portalında okudum.Güneş Taner in oğlununmuş.Sözüm ona oda ortakmış Uzanlarla.O yüzden el koyup star medya grubuna aktarmışlar.Yönetim kurulunu azletmişler.Kendi dediği ayrılmış ortaklıktan zamanında.Ayrıntısı;http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/3439610.asp?gid=52 Yakında açık artırmayla satarlarsa şaşmayın. Seviyodum açıkcası bidoluyu.Fiyatlar iyiydi ve kago parası almıyodu.Hayırlısı olsun...
E
19 yıl
Samsung D600 Bidoluda Ön Siparişte
Arkadaşlar dağıtım 11 kasımda başlıcakmış.Fiyat Kdv dahil 520€.
Ayrıntılar:http://www.bidolu.com/Bascuda.aspx?cmp=Bascuda&pId=675467&aType=product
E
19 yıl
6021 Kullananlar!
Arkadaşlar 6021 almayı düşünüyorum.Ucuz ve bt olmasından dolayı.Telefonu ağırlıklı olarak bt üzerinden gprs bağlantısında kullancam laptopla.Daha önceden kullandığım 6230 bt konusunda sorunluydu.Telefon bt üzerinden bağlandığında kendi kendini resetlemeler,1dk geçmeden bağlantının kopması gibi sorunlar vardı.Nokia ya bu konuyu yazdığım halde ve 3 kere güncel firmware i yükseltmeme rağmen sorun devam etti.Dku-2 ile bağlanıyordum.Sırf bu yüzden telefonu sattım.Bt kulaklıkla sorun yaşamama rağmen bu olay tel.i benden soğuttu.Herneyse 6021 kullanıpta bu tip bi sorun yaşayan yada konu ile ilgili bilgisi olan varsa,beni aydınlatırsa sevinirim..
E
19 yıl
TURKCELL BAS-KONUŞ SERVİSİNİ PARALI YAPTI.
Arkadaşlar dün itibariyle bas-konuş servisi aylık sabit ücret karşılığı paralı hale geldi.Avea da ücretsiz devam ediyo.Konu ile ilgili Turkcell sitesinden aldığım yazıyı aynen aktarıyorum.Yorumu sizlere bırakıyorum.

Ücretlendirme
Turkcell faturalı hat kullanıcıları için aylık abonelik ücreti 10 YTL'dir.
Hazır Kart kullanıcıları için haftalık abonelik ücreti 30 kontördür.
Bu ücretler 30 Haziran 2005 tarihine kadar geçerlidir.

Yurtdışında kullanım GPRS Uluslararası Dolaşım tarifesi üzerinden ücretlendirilmektedir.
E
19 yıl
Evlerinde ADSL Paylaştıranlar Okusun Lütfen!!!ÖNEMLİ
Arkadaşlar bugün Konya telekomda Adsl bölüm sorumlusuyla görüştük.Apartmanlarda bireysel kullanıpta paylaştırmanın illegal olduğunu herkes biliyordur.Apartman yada site olarak adsl başvurusu aldıklarını vede bunu dağıtmanında legal olduğunu vede faturalandırmada bireysel kullanımla hiçbir farkının olmadığını söylediler.Şuanda da böyle başvurup kullanan siteler olduğunu belirttiler.Yani toplu kullanımın önü açılmış oldu.Bence mükemmel bir haber bu.Başvururken siteye ait telefon alınıp bu telefondan adsl dağıtımının legalleşmesi iyi bir gelişme.Minimum hız miktarı yada ücretlendirmede aynı bireyselle.İster 256 alın ister 2048.Bilgisayar kullanan komşularınızla site yönetimine bastırmaya başlayın derim.
E
19 yıl
Rs-Mmc virüsten silindi.
Kardeşim bluetooth üzerinden dosya almış.Sanırım jpeg uzantılı.Ne olduysa bundan sonra olmuş.Telefon kartı görmüyo.Card reader writer a taktım,formatlarım diye, oda görmedi.Başka tel.e taktım.Oda olmadı.Telefon 6670.Telefonda bişey yok.Bu konuda bilgisi olan varsa acilen cevabını beklerim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.