B

Teğmen
02 Şubat 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
21 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
7 yıl
Bu jean ceketi nereden bulabilirim?
Bugün birinin sırtında gördüm arkasında "hometown" yazısı vardı.
B
7 yıl
Silinsin
Silinsin
B
8 yıl
SteelSeries Siberia 350 v. Razer Kraken 7.1 Chroma
Uzun zamandır bir gaming headset arayışı içindeydim ve sonunda bu iki model arasında kaldım. Kullanan, kullanmış olan veya bilgi sahibi olan arkadaşlardan öneri bekliyorum. Hangisinin ses performansı, mikrofon performansı, ses yalıtımı rahatlığı vb. daha iyidir?
B
8 yıl
Razer Mamba Tournament Edition
Merhaba şu sıralar bir fare arayışı içerisindeyim ve bir sitede bu fareyi Razer Goliathus Speed mousepad ile bundle olarak gördüm. Aranızda bu fareyi kullanan, kullanmış olan veyahut bilgisi olanlar görüşlerini paylaşırsa çok sevinirim. Teşekkürler.
B
8 yıl
iPhone 5S iOS 9.3 Şarj Sıkıntısı
Selamlar. iPhone 5S kullanıcısıyım. Önceden 9.2.1 sürümündeydim şarjım yeterince iyi gidiyordu yaklaşık 5-6 saat kadar. Ve çok pişmanım ki 9.3'e güncelleme kararı aldım. Şuan itibariyle şarj deyim yerindeyse su gibi akıyor yaklaşık 3 saat pil süresi alıyorum. Sizlerden acil bir yardım bekliyorum şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.