N

Çavuş
01 Şubat 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
26 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
8 yıl
Gladiatus Pvp Server
Bayadır oyun arıyordum ve sonunda buldum diyebilirim. 2 günde 15 saat falan oynamışımdır çocukluğumun oyunuydu bide pvpsi olunca sarıyor. Başlamak isteyen varsa gelsin :P.
Reflink:
http://www.gladiat uspvp.com?refk=3161&il=14

Normal link
gladiat uspvp.com
(boşlukları kaldırın)
14.serverdeyim belirseniz ittifak oluşturabiliriz.
N
8 yıl
Level 3 smurf satsam alınır mı?
Hesapları level 3 yapıp satsam alıcı çıkar mı sizce?
N
8 yıl
Counter-Strike : Global Offensive oyunu güncellenirken bir hata oluştu (içerik sunucu
Nası çözerim bu sorunu?
N
8 yıl
Paypal ile 22 key alınır acil!! 5,75tlden
Referanslı birinden alıyorum acilen.
N
8 yıl
Fm 16 4-4-2 Baklava Taktiği KB [Rehber]
İlk defa taktik yapıyorum fm 16da şu ana kadar denediğim tüm taktikler tutmadı taa ki bu taktiği yapana kadar. Cidden müthiş bir performans aldım.

Bu taktik öncesi istatistiklerim :

< Resime gitmek için tıklayın >

Bu da taktik sonrası istatistikler :
< Resime gitmek için tıklayın >

10 maç 9 galibiyet 1 beraberlik. 29 gol attık ve sadece 6 gol yedik.

Diziliş :
< Resime gitmek için tıklayın >

Talimatların ss'ini alamadım nedense indirip deneyebilirsiniz.
Link -->http://www.mediafire.com/download/39n63559eaatt1p/4-4-2+Baklava+KB+Shoyo_DD93DCE3-549F-4539-AA77-7882632CE86A.fmf


Biraz yeni bir taktik zamanla geliştirmeyi planlıyorum. Gol atan oyuncunuz genellikle en öndeki isim olacak. Ve sahte forvetiniz top class değilse oyuncu direktiflerinden daha az şut çek'i işaretleyin etkisini göreceksiniz oyunda.
Taktikten bazı istatikler :
Her 33 dakikada bir gol fırsatı.
Her 114 dakikada bir rakibin gol pozisyonu.
Genelde favori olduğunuz maçları rahatlıkla domine ediyorsunuz. Ama sizden güçlü takımlarla deplasmanda yaparken biraz sıkıntı olabiliyorlar. İstiyorsanız deplasman için ayrı bir taktik oluşturabilirsiniz.
N
8 yıl
Hextech Zanaatkârlığı ve Ganimet
"Hatırlatmakta fayda var. Hextech Zanaatkârlığı ve Ganimet, 2016 Sezon Güncellemesi'nde duyurduğumuz özelliklerden biri. Sistem hakkında ayrıntılı bilgi edinmek isteyenleri buraya davet ediyoruz. Hextech Zanaatkârlığı ve Ganimet, karşılaşmalarda başarılı oyunlar çıkardığınızda veya karşılaşmaya birlikte girdiğiniz hazır grup takdire değer performanslar sergilediğinde ödüller kazanmanızı sağlayan, Şampiyon Ustalığı'na bağlı bir sistem. Kazandığınız ödülleri kullanarak şampiyon, kostüm, totem görünümü ve sihirdar simgesi gibi içerikler edinip işleyebileceksiniz.

Hextech Zanaatkârlığı ve Ganimet sistemini beta sürümünde gerçek oyuncularla denemek için Türkiye Sunucusu'nu seçtik. Elbette beta demek, sistemin bazı noktalarında geliştirmeler yapmamız gerekebileceği, eksik yanlarının olabileceği ve bazı hatalarla karşılaşabileceğiniz anlamına da geliyor. Dolayısıyla beta süreci boyunca yorumlarınızı, düşüncelerinizi ve her tür gözleminizi Panolar üzerinden paylaşmanız bizim için çok önemli. Gözümüz kulağımız sizde olacak! Sistem, 6.3 Yaması'yla birlikte değil, yama döneminin ilerleyen günlerinde devreye girecek. Bu yüzden paylaşacağımız haberleri yakından takip etmeyi unutmayın.

ÖNEMLİ HATIRLATMA: Edindiğiniz içeriklerde herhangi bir kayıp yaşamamak için Hextech Zanaatkârlığı ve Ganimet sistemini kullanmaya başlamadan önce sistemin nasıl işlediği hakkında olabildiğince fazla bilgi edinmeye çalışmanızı öneriyoruz. Bu konuda size elimizden gelen bütün desteği sunmaya çabalayacağız.
HAZIR YAZILMIŞI VAR Hextech Zanaatkârlığı ve Ganimet sisteminin işleyişi, Yama Notları'nda uzun uzadıya ele alınamayacak kadar kapsamlı. Bu yüzden yeni sistem hakkında daha ayrıntılı bilgi edinmek için 2016 Sezon Güncellemesi sayfasına göz atmayı ihmal etmeyin!
ZANAATKÂR DÜĞME Hextech Zanaatkârlığı'na "Ganimet ve Zanaat Çantası" düğmesine ("Mağaza" düğmesinin hemen yanında) basarak ulaşabilirsiniz
İADE YOK Mağaza'dan RP ile alınan Ustalık Sandıkları (ve Anahtarlar), açılmamış olsalar bile iade edilemeyecek!
YİNE DE İADE YOK Aldığınız bir sandıktan kristal çıkarsa ve bu kristali etkinleştirerek kiralık dönemi başlatırsanız, kiralık dönem sona erdikten sonra RP iadesi yapılmayacak.
BETA OLDUĞUNU UNUTMA Hextech Zanaatkârlığı ve Ganimet değerleri (içeriklerin çıkma oranları, sandık içerikleri, vb.) beta süreci boyunca düzenlemeye tabi olacak"

Şimdiden hayırlı olsun güzel bir sistem olacağa benziyor.
N
8 yıl
Bedava skin kazanma konuları hakkında
O kadar fazla konu varki bunu açma gereği duydum. Hayır zaten referans yasak bu sitede direk bu konuları açmak da 7 gün ban sebebi olsa?
N
8 yıl
6 Sezon Oynayıp Bronz Olmak
Bu acıyı yaşayan var mı benden başka. Yok yani her sezon bronz başla silver bitir sıkıldım ben napıyım var mı önerisi olan. Mal mıyım neysem çıkamıyorum lig. Kafayı yiycem heralde.
N
8 yıl
Gizemli Kostüm Hakkında
Ne zaman geri gelecek bilen var mı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.