C

Yüzbaşı
30 Ocak 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
139 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
C
10 ay
Teknosaya göre arızalı çıkan üründe iade ve değişim hakkımız yokmuş
Yaklaşık 1ay önce teknosa mağazasından aldığım halı yıkama makinesi arızalı çıktı( açma kapama düğmesi calismiyordu). Ürünü ertesi gün mağazaya götürüp değişim ya da iade etmek istediğimi belirttim.Bunun için servis raporu gerekiyor denerek ürün servise gonderildi. 1ay (20. is gününe sayılı gün kala) mağazadan arandım ve ürünün tamir edildiğini gelip teslim alabileceğimi söylediler. Bunun üzerine mağazaya giderek onarilmis ürün istemediğimi, ayıplı mal kapsamında olan üründe değişim (magaza stogunda 9 adet var) mümkün değilse iade istediğimi belirtiniz mağaza müdürü buna siz değil servis karar veriyor yapacağımız bir şey yok cevabını verdi.
Teknosayi kurumsal bildiğimiz için Müşteri hizmetlerini aradım fakat orasıda mağazaya yönlendirdi.
Bu arada aldığım ürüne zam geldi bunu göze alarak iade etmek istedim bunu bile kabul etmediler. Ürünü teslim almayıp thh'ne başvuru yapmak dışında çözüm kalmadı.
C
4 yıl
Piyasanın Özeti
C
5 yıl
Halı ve Koltuk Yıkama Makinesi Tavsiyesi
Merhaba
Evde kullanım için halı ve koltuk yıkama makinesi arıyorum, karcher markası dikkatimi çekti şu iki ürün arasında kaldım;

< Resime gitmek için tıklayın >

Bu ürünlerden birini kullanan var mı, tavsiye eder misiniz?
C
6 yıl
İkinci Elden Nefret Ettim
2-3 ay önce kendi aracımı otomatik bir araç alıp eşimin kullanabilmesi için sattım ve araç aramaya başladım acelem olmadığı için ilan gördükçe değerlendirmeye karşılaştırmaya başladım.2 gün önce bir corsa ilanına rastladım kardeşime yakın bir yerde olduğu için sahibi ile konuştum, biraderden tatil gününde gidip bakmasını ekspertize sokup sorun yoksa alıp gelmesini istedim. Birader sabah çıkıp aracı görmeye gitti araçta ilanda fotoğraflar net olmadığı ve açılı çekildiği için belli olmayan sıkıntılar vardı bunları çekip attı.Neyse araçtan çok beklentim olmadığı ve eşim yeni öğreneceği için çizikleri, kornadaki deliği (15tl), koltuktaki iki deliği dert etmedim ama satmaya getirilen araçta da evcil hayvanın tüyleri ve kokusunun duruyor olması soru işareti yarattı kafamda. Başladım hesap yapmaya 15 tl korna düğmesi+250 tl koltuk yıkatma derken araç ekspertizden çıktı; alt takımdaki sorunları saydılar muhtelif yerlerde de yağ kaçakları vardı kardeşim hep gittimiz ustayı aradı ekspertizdeki elemana söylettirdi eksikleri ustam aracı görüp malzemeye göre fiyat çıkartmam lazım ama tahmini olarak olarak 1500-2000 tl yi gözden çıkar dedi bu arada lastikler kabak aracın muayenesi de gelmiş(muayeneden geçer ama baktırılması lazım dediği şeyler de var ama onları umursamadım) bunlar da iyice gözüme batmaya başladı. Araç sahibine şöyle bir teklifte bulundum ya alt takım ve yağ kaçaklarını yaptırın öyle alayım ya da fiyattan düşelim (bu arada pazarlıktan hiç anlamam 35 yazmış son kaç olur dediğimde 34 diyince tamam demiş insanım.) fakat eleman o kadar yol gelmişler para verip ekspertize sokmuşlar diye hiç düşünmedi hemen olmaz dedi. Ben de almadan dön dedim biradere olan boş yere verilmiş ekspertiz parasına ve biraderin tatiline oldu.
Fakat anlamadığım nokta bir malın kusurlu çıkar ise ya yaptırırsın ya da fiyatından düşmen gerekmez mi? Belki de sorun benim karakterimde kendi aracımda (astra h) kronik sorun olan soğutma suyu sensörü arızası vardı gittim ilana koymadan önce orjinal gm parça(sensör ve yedek su haznesi) alıp taktırdım bakımlarını yaptırdım öyle ilana koydum araç alacakken de insan böyle bekliyor ama karşına da eşeğe binilmiş gibi binilen araçlar gelince ve sahipleri burunlarından kıl aldırmayınca insan sinirleniyor. Fiyat artışına falan bakmayıp gidip sıfır alasım geliyor bunları gördükçe.(Bu arada aracımı satarken görmeye gelen eleman ekspertize bile sokmadan aldın aracı görünce.) Giden kız gibi aracıma mı üzüleyim araç bulamamaya bilemiyorum. Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.